{Arhiv} stari postovi - rešeni problemi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
17.11.2010
Poruka
1
Video sam samsungove laptopove u Madjarskoj koji dobro izgledaju, imaju dobru konfiguraciju i prilicno su povoljni pa me interesuje dali zna neko nesto vise o njima posto ih kod nas nisam vidjao a mnogi i ne znaju da samsung proizvodi laptopove. Hvala!

Član
Učlanjen(a)
22.07.2009
Poruka
1.124
Zasto tako mislite?!

Pa neznam. Možda zato što bi se osećao ko debil sa imaginarnim volanom i mjenjačem i dernjam se na konzolu dok igram Forza Motosport, a vjeujem da će se mnogi i složiti sa tim. Kakav Kinetic i kakvi bakrači šta misliš da su svi ludi da kupuju neki đavo koji te snima dok vitlaš rukama i nogama po sobi. Evo i male reklame "Uz Kinetic su vam zagarantovani šljiva pod okom i razbijen namještaj po cjeloj dnevnoj sobi(igrao sam Wii znam o čemu pričam".

Član
Učlanjen(a)
01.05.2009
Poruka
61
Pa neznam. Možda zato što bi se osećao ko debil sa imaginarnim volanom i mjenjačem i dernjam se na konzolu dok igram Forza Motosport, a vjeujem da će se mnogi i složiti sa tim. Kakav Kinetic i kakvi bakrači šta misliš da su svi ludi da kupuju neki đavo koji te snima dok vitlaš rukama i nogama po sobi. Evo i male reklame "Uz Kinetic su vam zagarantovani šljiva pod okom i razbijen namještaj po cjeloj dnevnoj sobi(igrao sam Wii znam o čemu pričam".

Ne znam da li ti je neko rekao ali,"Ukusi su razliciti!!!"

Član
Učlanjen(a)
28.08.2009
Poruka
57
Evo ovako:Imam instaliran ovaj sistem(Windows XP service pack 3-cobra)...Mnogo je dobar..E sada posle instalacije mi Antivirus i Malvare bites prijavljuju virus...Hteo bih da ga naravim da bude cist...Znaci da izbacim iz njega te modifikovane programe...A da posle postane butabilan...Kako to uraditi?Unapred zahvalan na pomoci....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag