{Arhiv} stari postovi - rešeni problemi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
07.11.2009
Poruka
335
Raspakuješ sve i instaliraš, e sad ako je iz jedna mount i to je to...

Član
Učlanjen(a)
11.09.2009
Poruka
8
čuo sam da treba finalizirati dvd rw kako bi ga plejer mogao pročitati no neznam kako se to radi inače koristim neru za snimanje može mala pomoć kako to napraviti

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Treba mi link za download "FM801a PCI Audio Driver" ... Hitno!!! Hvala !

Član
Učlanjen(a)
29.11.2009
Poruka
163
ja sam to uradio upravo iz istog razloga,u C mi je bio Windos XP (i jos uvek je) a u D sam instalirao Windows 7 64bit Ultimate,instalacija je ista kao i za XP samo ide brze.Te programe koje imas u D moraces negde da sklonis ako zelis da ih sacuvas.Prilikom instalacije obrati paznju na odredjivanje particije u tvom slucaju D i prilikom ukljucivanja racunara pitace te koji operatvni sistem zelis XP ili Windows 7,naravno odabraces sedmicu i kad podigne sistem iznenadices se kada ti se pokaze da je sedmica instelirana u C prticiji,a XP u D particiji a ako prilikom podizanja sistema odaberes XP kada i on podigne sitem pokazace isto kao da je XP u C part. a Win.7 u D particiji neznam zasto je to tako,ainace sve drugo radi bez problema

Član
Učlanjen(a)
07.11.2009
Poruka
335
Uradi ovo što sam ti ja rekao, stavi prazan dvd pokreni program nabacaj filmove klikni na Convert i uživaj...
Pozzz...

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
To je to.. Samo mi reci kako da skinem... Posto kada idem na download pise mi da moram da ga platim ? :$

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag