{Arhiv} stari postovi - rešeni problemi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
16.08.2009
Poruka
932
a sto ne pokusas sa Driver Checker, a ima ga i ovde u forumu .....

:download:

HTML:
http://rapidshare.com/files/248943307/DC2.7.3.rar

meni je dosta puta pomagao, pogotovo na starije verzije W ... a jos free

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
mam sljedeci problem sa dvd przacem, kada isprzi bilo koji film (crtani,igrani ) ,dvd player ocitava samo kraj filma ,jedno 2 sekunde. isprzim drugi ,a on prikazuje negdje oko sredine isto 2-3 sekunde i to se stalno ponavlja,dok ih komp ocitava normalno.ja konto da nije u redu przilica pa kupio novu,opet ista stvar ,reinstalirao windows i sve programe u kojima przim( shrink,nero,ashampoo) , konvert x to dvd 4 i sve kodeke ( k-lite , divix pro 7 ) zamijenio sve sata kablove i opet isto. jos nesto sam zaboravio ,komp konvertuje avi u dvd bez greske i npr shrink ga bekapuje bez greske ,poslije przenja napise da je przenje uspjelo.vise neznam sta da radim imam osjecaj da je kursluz negdje izmedju harda i przilice,a neznam sta. dosad sam bacio jedno 20 dvd-ova.ako mozete pomagajte. hvala unaprijed.

Član
Učlanjen(a)
07.11.2009
Poruka
335
Koliko sam razumio tebi dvd kompjuter normalno čita, a kućni bioskop ne čita...
Onda je pitanje:
Radi li ti kućni bioskop(dvd)?
Oprosti ako sam slabo razumio pitanje...

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
22
sta se desava s racunarom??znaci kad ga upalim kuciste radi normalno,tj.svetli normalnozeleno i crveno,ali kad monitor upalim on radi zeleno kao kad valja,ali na njemu samo treperi na sredini "no signal monitor"
da li mi je crkao monitor ili nesto drugo?pozdravcic:(

Član
Učlanjen(a)
28.05.2009
Poruka
88
sta se desava s racunarom??znaci kad ga upalim kuciste radi normalno,tj.svetli normalnozeleno i crveno,ali kad monitor upalim on radi zeleno kao kad valja,ali na njemu samo treperi na sredini "no signal monitor"
da li mi je crkao monitor ili nesto drugo?pozdravcic:(

Moze da bude vise problema
1-da ti je otisao monitor
2-da je otisao kabal koji spaja graficku i monitor
3-da je otisla graficka

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
Koliko sam razumio tebi dvd kompjuter normalno čita, a kućni bioskop ne čita...
Onda je pitanje:
Radi li ti kućni bioskop(dvd)?
Oprosti ako sam slabo razumio pitanje...

neki dvd-ovi stari cca 10 dana normalno se ocitavaju na pleyeru i na rekorderu i ako przim 1:1 sve normalno radi, samo poslije konvertovanja pa przenja nece.
powerdvd 8 na kompu normalno ocitava.

Član
Učlanjen(a)
07.11.2009
Poruka
335
Dobro bi bilo da poneseš dvd kod nekog druga da provjeriš hoće li njemu da radi...

Član
Učlanjen(a)
07.11.2009
Poruka
335
Probaj pa javi, meni miriše da dvd nije dobar može biti banalna stvar npr. da mu je glava prljava...
Pozdrav...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag