{Arhiv} stari postovi - rešeni problemi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
02.11.2009
Poruka
25
Imam,najverovatnije kao i mnogi,piratsku verziju windows-a.Cini mi se da mi je ovo
t6ureg.jpg

vec jednom s***alo komp pa se pitam da li tu treba nesto dirati ili da ga ignorisem...Ne znam ni cemu sluzi :dntknw:
Citala sam i ovo
http://serbianforum.org/pitanja-i-odgovori/43434-update-xp-da-ili-ne.html
ali mi nije dalo odgovor na pitanje-da ili ne?

Zato,dajte savet please
s obzirom da sam "divcha" , da ili ne ?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.12.2009
Poruka
0
sta treba da radim da bi skinula film ili crtani sa ovog foruma a nece da ide na download...unapred hvala

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
skini kabl od monitora sa graficke i pisace ti isto to na monitoru. Monitor ti je ispravan da je rikno nebi bilo nista. pogledaj da se nije izvukla grafika pa nema dobar signal ( ako ti nije integrisana ) . jednostavno nemas signala sa grafe na monitor. jos nesto pogledaj kabl od monitora do grafe jeli dobro postavljen ( jeli dobro zasarafljen mozda se klima pa pravi problem).

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.05.2009
Poruka
88
skini kabl od monitora sa graficke i pisace ti isto to na monitoru. Monitor ti je ispravan da je rikno nebi bilo nista. pogledaj da se nije izvukla grafika pa nema dobar signal ( ako ti nije integrisana ) . jednostavno nemas signala sa grafe na monitor.

Vidjao sam i kad crkne monitor da izbacuje ''no signal...'', uglavnom na TFT monitorima!Upravo se to desillo mom kumu pre nepunih mesec dana...tako da nista nije iskljuceno!

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
posudi od nekog monitor na deset minuta i probaj i znaces sta je,da nenagadjamo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag