{Arhiv} stari postovi - rešeni problemi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

CvC

Član
Učlanjen(a)
03.05.2009
Poruka
8
skinuo sam istu pomenutu verziju.. problem koji imam je u tome sto kad hocu da udjem i podesim kameru (maxell mpcc-8) jednostavno izbaci iz celog programa i nista se drugo ne desi... kamera se normalno ukljucuje u svom programu, slika i snima, sve ok... kad udjem u program i pocnem razgovor sa nekim, ja njega cujem i vidim dok on mene samo moze da cuje. i kad odem u opcije videa on me izbaci...

jel problem u grafickoj ili mozda nekom drugom hardveru??

Član
Učlanjen(a)
07.11.2009
Poruka
335
prvi put sam instalirao TuneUp, i u TuneUp Maintenance mi je izaslo
2dq9u1.jpg

6r1our.jpg

pa me zanima sta bi trebalo da uradim sledece?

Slobodno fiksiraj(popravi probleme i restartuj računar)...

Član
Učlanjen(a)
07.12.2009
Poruka
297
Ja sam to radio sa ovim Programom... Probaj sa njim ako se nesnadjes sa drugim....
Kod:
http://hotfile.com/dl/21314952/a8b6f33/FSJSetup.exe.html
Poz...:)

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
05.04.2009
Poruka
61
Imala sam na kompu ram od 256mb i pre par meseci kupila još 512mb (u pitanju windowsXP i DDR memorija, procesor Intel 2.41mhz). U servisu su samo ubacili karticu na matičnu i to je to.
Na kompu sam primetila tek neznatne razlike. Kad sam instalirala program sa kojim mogu dole desno pored sata da vidim koliko mi je rama preostalo slobodno (tokom rada) shvatila sam da meni sistem u stvari čita samo karticu od 256mb.
U kućištu sam zamenila mesta karticama 512 na mesto od 256 i sistem mi opet registruje samo karticu na prvom mestu tj. 512mb rama.
Pitanje, kako da usaglasim obe kartice tj. da moj sistem čita ram iz oba porta (slota) na matičnoj? Imam 768mb rama al' i nemam, tugooo, pomagajte molim vas.
Hvala unapred ;)

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
evo ti jos jedna napomena radi na dvd-rw diskovima ,ako se negdje zeznes da nebacas obicne dvd-ove, pa kad uspijes narezi na obicne dvd-ove. osjetio na svojoj kozi.

__John__Wayne__
LEGEND
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
7.354
Imala sam na kompu ram od 256mb i pre par meseci kupila još 512mb (u pitanju windowsXP i DDR memorija, procesor Intel 2.41mhz). U servisu su samo ubacili karticu na matičnu i to je to.
Na kompu sam primetila tek neznatne razlike. Kad sam instalirala program sa kojim mogu dole desno pored sata da vidim koliko mi je rama preostalo slobodno (tokom rada) shvatila sam da meni sistem u stvari čita samo karticu od 256mb.
U kućištu sam zamenila mesta karticama 512 na mesto od 256 i sistem mi opet registruje samo karticu na prvom mestu tj. 512mb rama.
Pitanje, kako da usaglasim obe kartice tj. da moj sistem čita ram iz oba porta (slota) na matičnoj? Imam 768mb rama al' i nemam, tugooo, pomagajte molim vas.
Hvala unapred ;)

Jesi li probala da samo stavis 512 rama ad da ovu izbacis??

Član
Učlanjen(a)
01.12.2009
Poruka
323
Problem je u tome što su ti memorije različitih frekvencija :)

Ova od 256mb je manje frekvencije, tj radi ma nižim HZ. To su ovi u servisu trebali da znaju kada su ti ubacivali memoriju.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag