Član
- Učlanjen(a)
- 31.10.2009
- Poruka
- 3.068
Jeste najjaci ali je najsporiji preporuke MSN i Yahoo ja koristim gmail i lepo radi nemam zalbe na njegayes3Ma najjaci je........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Jeste najjaci ali je najsporiji preporuke MSN i Yahoo ja koristim gmail i lepo radi nemam zalbe na njegayes3Ma najjaci je........
Preko windowsove opcije za namestanje ikona ali sta ce mi ovaj program za resavanje problema u registry-ju problem mi je samo u ikonicama:???:S kojim programom to radis.. ili direktno iz win..??
ja bi ti preporucio jedan programcic koji to obavlja bolje nego i jedan drugi... evo linka pa isprobaj... Verujem da ce ti se svideti...
Tuneup Utilities 2010 � Megaupload Rapidshare Download Crack Serial
Poz...
Preko windowsove opcije za namestanje ikona ali sta ce mi ovaj program za resavanje problema u registry-ju problem mi je samo u ikonicama:???:
On ti je dao dobar program preko kojeg možeš da uljepšavaš desktop i ostale zanimljive stvarčice...kao npr.themes...
Skini ga, prouči ga jedno 10-15 min...i vidjećeš da je najbolji za takve stvari...
Inače Šone hvala na preporuci...