{Arhiv} stari postovi - rešeni problemi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
S kojim programom to radis.. ili direktno iz win..??
ja bi ti preporucio jedan programcic koji to obavlja bolje nego i jedan drugi... evo linka pa isprobaj... Verujem da ce ti se svideti...

2zgf62v.jpg

Tuneup Utilities 2010 � Megaupload Rapidshare Download Crack Serial

Poz...:)
Preko windowsove opcije za namestanje ikona ali sta ce mi ovaj program za resavanje problema u registry-ju problem mi je samo u ikonicama:???:

Član
Učlanjen(a)
03.10.2009
Poruka
39
ne znam kako da ga pustim a obozavala sam da ga igram kao mala...jel moze pomoc??? hvala unapred smile3

Član
Učlanjen(a)
07.11.2009
Poruka
335
Preko windowsove opcije za namestanje ikona ali sta ce mi ovaj program za resavanje problema u registry-ju problem mi je samo u ikonicama:???:

On ti je dao dobar program preko kojeg možeš da uljepšavaš desktop i ostale zanimljive stvarčice...kao npr.themes...
Skini ga, prouči ga jedno 10-15 min...i vidjećeš da je najbolji za takve stvari...

Inače Šone hvala na preporuci...

Član
Učlanjen(a)
13.07.2009
Poruka
339
POMOĆ TuneUp Maintenance-clean registry

prvi put sam instalirao TuneUp, i u TuneUp Maintenance mi je izaslo
2dq9u1.jpg

6r1our.jpg

pa me zanima sta bi trebalo da uradim sledece?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
01.12.2009
Poruka
323
Ako ne znaš šta da radiš sa tim, bolje izbriši ceo program jer ti očigledno ne treba ;)

Član
Učlanjen(a)
07.12.2009
Poruka
297
On ti je dao dobar program preko kojeg možeš da uljepšavaš desktop i ostale zanimljive stvarčice...kao npr.themes...
Skini ga, prouči ga jedno 10-15 min...i vidjećeš da je najbolji za takve stvari...

Inače Šone hvala na preporuci...

Nema na cemu.. Programcic je extra.. probaj ga pa vidi...:)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag