{Arhiv} stari postovi - rešeni problemi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
07.11.2009
Poruka
335
Koja marka je RAM memorije ?
Je li DDR1 ili DDR2?
Koliko herca piše na kutiji u koju ti je došla memorija?
Koji to servis mijenja odnosno stavlja RAM memoriju a ne gleda je li kompatibilna sa matičnom????????????
Daj nam marku matične pa ću pogledati koja memorija pasuje.
Je li ti se pojavljivao blue screen?

Poslušaj Mihajla izbaci tu od 256 i stavi samo ovu od 512.Javi šta je bilo.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
13.12.2009
Poruka
8
Zbog cega mi Rapid Express odbija download izbaci na kontrol panelu 1/4 ikrene da brise linkove?

Član
Učlanjen(a)
05.04.2009
Poruka
61
Znam za sve to (od prilike), one obe rade ali sistem registruje samo onu koja je u prvom portu stavljena, samim tim i toliko rama imam na kompu (256 ili 512mb), ako je u prvom od 512 onda na toliko radi komp ili obrnuto. Hvala vam na trudu.
PS. u pitanju je DDR1

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.04.2009
Poruka
61
Pokušavala sam sa nekim izmenama. Kada stavim neku karticu u 2,3 ili 4 port sistem uopšte ne može da se digne što me dovelo do zaključka da verovatno sa njima nešto nije u redu.

No, pronašla sam knjižicu koja je došla uz matičnu (Asus P4G8X) i tamo u delu za RAM piše da se mogu (kada su u pitanju 2 ram kartice) instalirati samo 2 iste (isti proizvodjač i ista veličina). Sada je jasno da ove koje ja imam ne idu zajedno, jedino mi nije jasno što ostali portovi ne čitaju RAM.

Član
Učlanjen(a)
07.12.2009
Poruka
297
skinuo sam istu pomenutu verziju.. problem koji imam je u tome sto kad hocu da udjem i podesim kameru (maxell mpcc-8) jednostavno izbaci iz celog programa i nista se drugo ne desi... kamera se normalno ukljucuje u svom programu, slika i snima, sve ok... kad udjem u program i pocnem razgovor sa nekim, ja njega cujem i vidim dok on mene samo moze da cuje. i kad odem u opcije videa on me izbaci...

jel problem u grafickoj ili mozda nekom drugom hardveru??

Nije do graficke, vec moze da bude da je drajvera od kamere... Probaj da nadjes novije Drajvere ....:)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag