U principu, to i nije neki problem, ali, s vremena na vreme, dok radim nesto na kompu, nevezano za internet, cak i kada mi browser nije pokrenut, iskoci malo prozorce sa pitanjem:
do you really want to navigate away from this page? i
browser message: press ctrl+D. Pokusao sam full system scan sa Kaspersky Internet Security 2010, ali ima neki problem pa ne moze da odradi skeniranje do kraja. Da li neko zna sta je u pitanju?
Dodato posle 4 Sati:
--------------------------------------------------------------------------
Sad sam tek provalio da u Task Manager-u pokazuje da je aktivan Internet Explorer (proces pokrenut dva puta), kao i Power Archiver 7- ZIP SFX iako ta dva programa uopste nisu pokrenuta. Kada ih pogasim, ubrzo su ponovo aktivni. S vremena na vreme (sve ucestalije) cuje se zvuk otvaranja nove stranice na Internet explorer-u i zvuk raspakivanja rar arhive iako se nista od toga ne desava. Takodje, windows explorer puca na svakih desetak minuta.
Instalirao sam Kaspersky 2011 i aktivirao ga, uradio Full System scan i nasao je neki virus koji nikako ne moze da obrise: Trojan.Win32.VBKrypt.ade. Takodje, nasao sam neki virus novijeg datuma BindmeWEB.exe. Probacu sa Malwarebyte's Antimalware i nekim antispy alatom, pa cu videti sta ce se desiti.
Dodato posle 14 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Rezultati skeniranja sa Malwarebyte's Antimalware:
Nazalost, dva virusa nisu uklonjena. Kaspersky me duboko razocarao.