{Arhiv} stari postovi - rešeni problemi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
08.01.2010
Poruka
933
Joj jedva cekam da mi stigne :D
Odma cu otvoriti da vidim :) Ehhh secam se kad su meni "hack" komp ihhh bilo je to lepo i smesno :D

Član
Učlanjen(a)
31.08.2009
Poruka
174
ne kontam ako ga otvorim pod nekim live distro linuxom i iz browsera ... kako moze da dobije neke podatke o meni ...

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
moras znati kolko je zamjenska bolja i ovisno o za sta ce sluzit za uredski materijal ili za slike ako je za slike koja je kvaliteta printa slike a ako je za obican papir sa tekstom koja je brzina printa

Hvala sefe, vec sam pomislio da obrisem ovu temu jer niko nije hteo da ostavi post i svoju pomoc....
U medjuvremenu sam i ja dosao do svih bitnih informacija....sve su pozitivne sem jedne....nabavka boja ( ne cena )...

A sada podaci do kojih sam došao....... na engleskom su.....žealim..... Mozda sada to nekom bude korisno .....

Connectivity Options
High-speed USB 2.0 won’t slow you down. The network-ready CLP-315W lets everyone in the office share the color. And its wireless connectivity means no unsightly cords to deal with.

Easy-to-Change Toner Cartridges
Our exclusive NO NOIS™ print engine is the same print engine found in our bestselling color printers.
It gives you quiet operation and simple-to-replace toner cartridges.

Color for Everyone
Quality color in an affordable package. And with print speeds up to 17 ppm black and 4 ppm color, it won’t slow you down.

Small Footprint
Their small footprints of 15.3" x 12.3" mean they’ll fit comfortably on your home office desk or bookshelf.

Tasteful Styling
A rich, piano-black control panel and color toner indicator lights let you know when you need to replace a particular toner.

clp1f.png

clp21.jpg

clp22m.jpg

Komentar sa jednog saita.....
dodatak1.jpg

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
20.04.2010
Poruka
27
kupio sam elite dvd plajer 200, ali imam problem kada ubacim divix imam problem sa titlovima na neke divix filmove pusta prevod a na vecinu nece dali neko zna da mi kazeu cemu je problem dali tu treba da se ubaci firmware.
zahvaljujem se pozdrav

Član
Učlanjen(a)
19.06.2009
Poruka
405
ime titla i filma ti mora bit isto i pogledaj u kojem su formatu titlovi gledaj da budu u sub i srt formatu ti najcesce rade

Član
Učlanjen(a)
20.04.2010
Poruka
27
titlovi su u sub i srt formatu ali velika vecina nece radi resio sam problem sa šćž glavni meni sam prebacio na rumunskom i nemam problema sa slovima ali ovo nemogu da resim

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag