moras znati kolko je zamjenska bolja i ovisno o za sta ce sluzit za uredski materijal ili za slike ako je za slike koja je kvaliteta printa slike a ako je za obican papir sa tekstom koja je brzina printa
Hvala sefe, vec sam pomislio da obrisem ovu temu jer niko nije hteo da ostavi post i svoju pomoc....
U medjuvremenu sam i ja dosao do svih bitnih informacija....sve su pozitivne sem jedne....nabavka boja ( ne cena )...
A sada podaci do kojih sam došao....... na
engleskom su.....žealim..... Mozda sada to nekom bude korisno .....
Connectivity Options
High-speed USB 2.0 won’t slow you down. The network-ready CLP-315W lets everyone in the office share the color. And its wireless connectivity means no unsightly cords to deal with.
Easy-to-Change Toner Cartridges
Our exclusive NO NOIS™ print engine is the same print engine found in our bestselling color printers.
It gives you quiet operation and simple-to-replace toner cartridges.
Color for Everyone
Quality color in an affordable package. And with print speeds up to 17 ppm black and 4 ppm color, it won’t slow you down.
Small Footprint
Their small footprints of 15.3" x 12.3" mean they’ll fit comfortably on your home office desk or bookshelf.
Tasteful Styling
A rich, piano-black control panel and color toner indicator lights let you know when you need to replace a particular toner.
Komentar sa jednog saita.....