{Arhiv} stari postovi - rešeni problemi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
19.06.2009
Poruka
405
moras znati kolko je zamjenska bolja i ovisno o za sta ce sluzit za uredski materijal ili za slike ako je za slike koja je kvaliteta printa slike a ako je za obican papir sa tekstom koja je brzina printa

LEGEND
Učlanjen(a)
06.08.2009
Poruka
24.424
Sa svakim novim updejtom drajvera ili verzije menja se i seriski broj softvera tako da je u vecini slucajeva tu zackoljica.Probaj sa Magic Kamera imas krek i serijal za njega i sve je cisto,ona se itegrira sa svim softverima, skype i ostalo a imas i dodatne efekte.Moja preporuka

Član
Učlanjen(a)
30.05.2010
Poruka
9
Postovan forumasi,
ako neko zna neka mi napise formulu za ispis naziva aktuelnog mjeseca ćiriličnim pismom. Latiničnim pismom to izgleda ovako: UPPER(TEXT(TODAY();"MMMMMMMMM")). Unaprijed hvala za odgovor.

Član
Učlanjen(a)
26.01.2010
Poruka
31
UPOZORENJE!!! Budite posebno oprezni ako koristite internet mail kao sto su: YAHOO, AOL, HOTMAIL, GMAIL i slično. Ovu informaciju poslali su i Microsoft i Norton.Mogli bi da primite naizgled bezazlen e-mail sa prezentacijom naziva 'Life is beautiful' (Život je lep). Ako ga primite, NE OTVARAJTE TO NI PO KOJU CENU, nego odmah izbrišite. Ako otvorite tu poruku, na ekranu ce vam se ispisati 'It is too late now, your life is no longer beautiful' (Sad je prekasno, tvoj život više nije lep). Posle toga IZGUBICETE SVE STO JE BILO U VASEM RACUNARU, a osoba koja je poslala dobice pristup vašem imenu, e-mailu i passwordu - lozinki, svemu! Ovo je novi virus koji je počeo da kruži pre nedelju dana. Iz firme AOL su već potvrdili njegov prijem, a antivirusni programi nisu u mogućnosti da ga unište Virus je kreirao haker koji sebe naziva 'life owner' (vlasnik života).

Član
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
165
taj life owner ce pre biti no lifer. Cemu da unistava zivot i rad drugih ako sam ne moze da stvori sebi svoj? Pateticno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag