{Arhiv} stari postovi - rešeni problemi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
19.06.2009
Poruka
405
to je relativno nova grafa i rijetko tko ju je koristio ali poslusaj moj savjet i uzmi neku iz 48xx jer je jaca od te 5670

Član
Učlanjen(a)
03.05.2010
Poruka
12
neznam,moj drug je prije koju sedmicu uzeo hd 5850...graficka je prva liga,ali platio ju je oko 350eura..a i gaficke iz 4xxx serije nisu toliko ni lose!

Član
Učlanjen(a)
19.06.2009
Poruka
405
5850 je prva grafa koja je jaca od 4890 tako da se isplati uzet ju ali sve manje od 5850 je neisplativo cijena je približna 4890 ako ne i skuplja a nista ne donese novog

Član
Učlanjen(a)
15.02.2010
Poruka
47
Ko zna kakav je krs ispod te plastike sve integrisano ,samo gore nabili projektor i komp buducnosti malo morgen je to komp buducnosti jos da su rekli da radi na baterije ...............projektor i racunar da radi na baterije i to neke male koje mogu tu da stanu .pozz:info:
:blum3:

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Ma to je sića. Šta misliš jednog dana.... kompjuter u tvojoj gvavi, ne treba ti grafička, ne treba ti monitor, ne treba ti operatvni sistem - koristiš svoj, hladiš svoj
sistem ( procesor ) hladnim pivom i biraš okruženje u kome ćeš da radiš.....itd...

Mozda sam malo preterao.....ali to je radio Zil Vern....i sve se ostvarilo...

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
18.10.2009
Poruka
1.287
Veoma se teško pali računar a kada prihvati podizanje sistema (XP) onda obavještava čas pristvo flopija ili da se boot-a sa CD, pa da li krenuti od normal ili posljednje dobre konfiguracije. Zatim kad se podigne sistem isključi se sam bar dva puta. Muka živa.
Nedavno sam radi toga reinstalirao XP što nije donijelo rezultata. Neki kažu da matična ploča nagovještava da je dotrajala. Računar i nije baš mlad ali dobro radi kad se upali. Šta bi moglo biti? Varijanta da kupujem novu matičnu može ostati baš kad se bude moralo. Hvala unaprijed.:(

Član
Učlanjen(a)
01.07.2009
Poruka
44
proveri veze izmedju flopija i ploce,mada mozes sve konekcije na ploci da proveris,verovatno je od starosti tako da treba sve da ih pocupas pa da ih ponovo ukopcas,javi sta si uradio

Član
Učlanjen(a)
04.05.2009
Poruka
382
proveri temperaturu i proveri da nemas previse prasine ka kuleru,mozda se gasi zbog prevelike temperature,pored toga vidi i konektore ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag