Zdravo,
imam jedno pitanje i posto sam ovde vec imala prilike da dobijem savete od korisnika upoznatih sa raznim kompjuterskim problemima probacu ponovo.
Isprobavala sam predhodne nedelje vise razlicitih antivirusa sa SF,naravo instalacija koriscenje deinstalacija pa naredni antivirus i sl jedno par dana.
Imala sam kao i uvek viruse i jedan od programa mi je izbrisao neke male foldere i delove iz particije C i foldera windows,ja nisam obratila paznju kada mi je trazio dozvolu...
naravno od tada Windows 7 koji imam opet sa SF mi stalno izbacuje prozorce kada zatvorim neki program pitajuci me da li da zatvori ili restartuje program ili da nadje resenja za taj problem,sto me iritirati jer me pita svaki put kad zatvorim office outlook ili internet explorer i jedno par puta se Windows nakon vise od 15 minuta kako nisam kliknula misem ili ga pomerila on sam od sebe se restartuje ili mu treba par minuta da me pusti da se vratim u Windows.
E sada znam da bih mnogo ali apsolutno ne zelim da reinstaliram Windows ponovo jer sam sada najzadovoljnija programom niti zaista imam zivaca da ponovo prebacujem podatke instaliram i sl.
Zato me interesuje postoji li neki program koji moze reparirati ili ubaciti te windows podfoldercice i ostala cuda a da ja izbegnem reinstalaciju Windowsa?
I jos jedno pitanje verziju Windowsa 7 koju sam maznula odavde radi kao genuine nisam morala da trazim nacine za aktivaciju jer je tako uradjen,i posto radi go original ja ga pustam da redovno skida windows updates i instalira,jer to pametno?
hvala
ps. ovo cude sam izbrisala jer ga je trojanac napao