{Arhiv} stari postovi - rešeni problemi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
27.11.2009
Poruka
1.306
da,taka e julkice, kaj vas tamu sigurno e mnogu podobar internetot, mislam brzinata i kvalitetot, toa zavisi znaci od internetot vo gradot vo koj sme prikluceni, a kaj mene e kabelski internet, a i drugo ne ni znam za toa kolkav im e kvalitetot sto go imaat od kabelskata televizija preku koja sum priklucena, a sigurno e pomal od onoj sto e kaj vas vo germanija.

Meni je internet sa kablom, 5m dugacak, pa kad ga razvucem preko kuce.....:D....imam satelite, ali ne moze ga zameniti nista.

Član
Učlanjen(a)
11.09.2009
Poruka
8
koristim nod 32 antivirus i u zadnje vrijeme sam primjetio da u programskoj traci-donji desni kut se ne pokazuje ikonica kao prije neznam jel je to neki problem ili nema veze pa ako netko zna može mala poduka

Član
Učlanjen(a)
01.12.2009
Poruka
323
Nije ni u Srbiji "pojam" brzi internet. Ja recimo za 1h i 45min skinem 8,97GB ;)

Član
Učlanjen(a)
01.12.2009
Poruka
323
Da imam 3mbps protok ja bi 8,97GB skidao ceo dan ;)

1,5Mb/s mi je protok iliti 13mbps ;)

Član
Učlanjen(a)
01.09.2009
Poruka
482
Pokazuje ti narandžastu/crvenu,ili ti ne pokazuje bilo kakvu ikonicu ?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
24.10.2009
Poruka
25
Kako da dobiem na laptop wireless?
Na komjuter postavili smo router Asus.....konfigurirali su ga super.....no ima jedna problem...nemogu dobiti wireless na laptop....
Kada se javljamo na operatora odakle je komjuter kazu nam da je problem kod komjutera...a neznamo gde je problem
Dosad laptop je koristio Internet....i wireless i kada ga prikljucim sa kablecic....no meni je potrebno da na oba komjutera imamo Internet....
Hvala puno :)

P.S. Srecna Nova Godina :)

Član
Učlanjen(a)
01.08.2009
Poruka
15
Jesi li siguran da je titl .srt, i da li paket filma i titla izgleda ovako:

Film.avi Film.srt

Preporucujem vise nego odlican program za lepljanje titla direktno na film,

"PocketDivXEncoder_0.3.60"

:)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
29.11.2009
Poruka
163
Moja konfiguracija:

MB Foxconn945P7AD-8EKRS2H

CPU Intel Pentium4 2160 dual core

VGA Nvidia GE force 9600GT DDR3 512/256 Mb

Memorij 4gb 800 MHz DDR2

Instalirao sam WIN 7 Ultimate 64 bit sve je radilo OK osim sto nisam mogao da igram igrice naime kada se pokrene igrica ekran je beo - sa ponekom senkom,napominjem da sam sa sajta proizvodjaca graficke kartice skinuo 64-bitne drajvere za Win 7,kao i sve ostale drajvere za 64 bitni sistem.zna li neko kako da resim problem?U medjuvremenu vratio sam se starom(dobro) XP-u;)

Član
Učlanjen(a)
06.11.2009
Poruka
14
Pre nego što bilo šta kupiš dvaput razmisli.
Zašto mi treba ? - crtanje veća dijagonala. Ok slažem se. Ali da li tvoja grafička karta i procesor mogu da daju potrebnu brzinu za to?
Čim je dijagonala ekrana laptopa mala po svoj prilici radi se o grafičkoj kartici koja najverovatnije koristi sistemsku memoriju, znači SPORU. Kad se toj grafičkoj kartici doda još jedan radni zadatak slika za drugi monitor mora da radi više posla, znači biće još sporija.
PRVO proveri kod nekog kako se ponaša laptop za TAKAV zadatak da li može da to podrži kako treba jer ako se suviše posao oduži NE VALJA.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag