Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
suzdrzi se od uvredljivih rijeci, baret tum5! Znas da je to odlika antihrista?
Pokazi mi to, napisi mi te retke i navedi broj kraj njih, imam ja Bibliju.
I idemo po dva-tri takva retka razmatrati ako hoces.
Ovako osjecam samo da me napastvujes beskorisnim i laznim optuzbama.
Uvredljive reči su po Isusu dozvoljene:
Jevanđelje po Mateju 23:1;17
[SUP]1[/SUP] Tada Isus reče k narodu i učenicima svojim:
[SUP]17[/SUP] Budale slepe! Šta je veće, ili zlato, ili crkva koja zlato osveti.
A možda ipak oni koji ih koriste, uključujući i Isusa, gore u paklu? Jevanđelje po Mateju 5:22:
[SUP]22[/SUP] A ja vam kažem da će svaki koji se gnevi na brata svog nizašta, biti kriv sudu; a ako li ko reče bratu svom: Raka! Biće kriv skupštini; a ko reče: Budalo! Biće kriv paklu ognjenom.
Čini se da je I sam Isus malo zbunjen oko toga (što je prilično čudno ako uzmemo u obzir da je on bog):
Jevanđelje po Jovanu 10:30
[SUP]29[/SUP] Otac moj koji mi ih dade veći je od svih; i niko ih ne može oteti iz ruke Oca mog.
[SUP]30[/SUP] Ja i Otac jedno smo.
Jevanđelje po Jovanu 14:28
[SUP]28[/SUP] Čuste da vam ja kazah: idem i doći ću k vama. Kad biste imali ljubav k meni, onda biste se obradovali što rekoh: idem k Ocu; jer je Otac moj veći od mene.
Evo hari gde je u bibliji zapisano da je Bog trodelan
Ja i otac smo jedno
tum 5
:???: Valjda "dvodelan"?
O, ima razlicitih bogova; slicnih suhom drvetu, slicnim nabodenom krastavcu, slicnih razapetoj zabi za seciranje, slicnih dimu.... löjudi vjeruju u svasta, znam ja to.....
Nie li isus rekao: Otac i ja samo jedno, slijedeci Isusove rijeci, ja takodje kazem: Otac i ja smo jedno....
Kur'an bez sumnje kaze: svi Bogu pripadamo i Njemu cemo se vratiti.
Ja zsiat ne znam u cemu je problem tum 5?
Jos niis pronasao u Bibliji gdje Isus kaze: Ja sam Bog i samo s emeni klanjajte? Nema, tum 5!
Zablude su opasne tum 5, njih siri antihrist, a najlakse ih siri praznovjernim ljudima koji misle da su vjernici.
Кинески научници тврде да су пронашли Нојеву барку
ПЕКИНГ,27. Април 2010 – Кинески научници су објавили да су на висини од 4 хиљаде метара на планини Арарат пронашли легендарну Нојеву барку.
Један од истраживача, кога цитира часопис "Комсомолска правда" је изјавио: "Ми нисмо 100% уверени да је у питању конкретно та барка. Уверени смо 99,9%".
По речима кинеских научника, угљеводонична анализа је показала да су материјали од којих је израђен проналазак стари око 4800 година.
По својој структури пронађени „ковчег“ се састоји од неколико просторија, у којима су како се претпоставља, биле смештене разне животиње, које је скупио Ноје.
Тачно пре шест година, 27. Априла 2004.године, вест о проналаску Нојеве барке на Арарату саопштили су амерички истраживачи. Доктор Данијел Макгиверн је тада објавио, да су приликом изучавања фото снимака планине, које је направио сателит, он и његове колеге уочили извесну аномалију на падинама, на висини од 4725 метара – творевину људских руку.
Прве фотографије могућег Нојевог ковчега, добиле су назив „Араратска аномалија“ и обнародовани су 1995.године. Затим је 2000.године ковчег био фотографисан са сателита „Икона“. Међутим, кадрови тада нису били јасни и изазвали су спорове.
Lijepo je davati provjerene podatke.
Ne moze se negirati BiBlija, ali postoje stvari u Bibliji koje treba uzeti s posebnom paznjom i razumijevanjem jer je upisano neoprezom ili losim nadahnucem pisara stvari koje nisu prihvatljive u obliku u kojem su date.