Mi smo slobodni,a slobodni su i homoseksualci.Ova zemlja je slobodna.Ali ovde mora da se postuje neki red i obicaji.Seksualna sloboda je za spavacu sobu i licnu intimu.To nije za ulicu,to tako ne moze i ne ide.Ne mogu ja da idem ulicom i da se dernjam i da se razgacim i objavljujem da sam ovaj onaj,Da sam heteroseksualac.Kako to moderno zovu.Da kazem da spavam sa zenom i sl.Koga to zanima.A kamoli da neko vise i provokativno se ponasa isticuci neprirodan odnos.Jednostavno deca to gledaju i usvajaju da je to normalno.A to nije normalno.Jer da jeste od Boga bi bilo dat
nda se ljudi ne bi mnozili.Prosto neka ostave svoje opredeljenje za sebe,u svjim sobama u svojim klubovima to imaju i niko im ne brani.Niko jos nije premlatio homica iz cistog mira.U mom gradu ih ima ali ih niko ne dira.Ljudi gledaju svoja posla.Ja cak i da znam takvog ne bih imao nista protiv,cak bi ga i ugostio i razgovarao.I radio zajedno sa njim na poslu.Takvi su srbi.ali nisam za parade.Ne treba paradirati zna se zasto su parade.Vise je tu uticaj i uslovljavanje EU nego sto je to svrno parada,pozz iz Valjeva