ADMINISTRATOR
- Učlanjen(a)
- 10.05.1971
- Poruka
- 54.332
Boki i ja bi imao 900 kanala da sam admin.Pa ja verujem da se utrkuju ko ce ti vise kanal dati sto je potpuno normalno za one koji hoce da dobiju neku titulu moderator urednik vipovac...ali naravno vidim i da dosta znas i naucio si jer da nije tako ne bi imao ovako uspesan forum p.s.ne ulizivam se za titulu ali ako bi mi ponudio ja bi hteo ako moze umesto tebe administrator ono sve komplet lozinku pasword ...
Misleo sam da se ne javljam vise ali sam morao.....
Pa iskreno ima onih koji su mi dali liste koje nisam imao i mislim da ih mogu na prste obe ruke nabrojati za sve ove godine i njima hvala.....a mislim i da sam dao liste koliko sam dobio pa puta bar 50 ....a to sto su mi dali nisu mi dali iz tog razloga koji si naveo vec zato sto su mi prijatelji uglavnom visegodisnji.To da ja dajem statuse i zbog toga dobijam liste ne stoji takodje jer onda bi svima u stafu ti isti morali dati liste posto takve odluke donosimo zajedno jer u pitanju je timski rad za sve znacajnije odluke.....
Forum niti je moj niti sam imao do sada za sve ove godine jednog jedinog dinara od njega koristi....A zahvaljujuci meni je upravo opstao kada je prosli gazda pola godine bio odsutani ja mu odrzavao svo to vreme kao jedini admin.. i digao ruke od njega,te hteo ga ugasiti ,a kasnije i prodo novom vlasniku..Imao sam vajde isto koliko i ti i ponekad pomislim da sav moj rad sve u cilju pomaganja ljudima nema svrhe jer ocigledno to mnogi neznaju da cene...Ne kazem da se to odnosi na tebe vec u globalu.....Pa se ponekad i razmislim sta to meni treba..meni ,i desetinu 15 coveka oko mene u stafu koji imaju vajde od foruma isto koliko ti ,i ja......
Na ovom forumu sam poceo kao obican clan,i igrom slucaja,radom trudom i zalaganjem,verovatno, dosao do admina.....ako i to nekom smeta a sta ja tu mogu...
Usput ja imam 46000 posta sa par hiljada tutorijala(pdf,programska,video..) ti imaj 4600 korisna posta ja cu ti dati user i pasword.....