- Učlanjen(a)
- 03.01.2012
- Poruka
- 4.259
Ne ljutimo se, bar ja ne. Samo nisam znao da nas obojene smatrate "mocnicima" , jel to nesto kao "tajkuni"???....
I da se moderatori ne ljute na ovo "mocnici" !
....
A sad malo ozbiljnosti , j**e mi se za to ko ce sta da objavi i unisti al' stvarno! U zadnjih nekoliko mjeseci uopste ne obracam paznju na postove pojedinih pametnjakovica koji dobiju od nekog neku retku listu i objave je javno samo radi nekoliko hvala. Ono sto hocu da kazem, garantujem da je svako u proslosti na forumu dobio svoju sansu da gleda neku ekstra listu, neki su tu sansu iskoristili a neki ne. Ovi sto su bili pametni i cuvali za sebe i dalje ce gledati najbolje kanale, dok ovi drugi koji su sami sebe doveli u poziciju da vise nikad nista ne dobiju mogu samo da kukaju i prave nekoliko nickova na forumu (sto i rade) pa s njima glume nevinasca da bi dobili nesto. Dok je takvih,uvjek ce i nekolicina postenih da ispasta,nazalost.
Niko da spomene da skoro svaki treci clan foruma koji posecuje internet radio i tv ima svoj blog,sajt,forum... i na njega jedva ceka da nakaci neke ekskluzivne kanale samo da bi povecali posecenost (retki su oni koji licno strimuju). Pa skontajte ko se najvise buni sto se nesto skriva i cuva, oni bi dusu dali da bar jedan dan imaju npr. sport klubove na svom sajtu.
A sad ono glavno, jel vi ljudi uopste izlazite iz kuce ili samo gledate tv. Po pisanju zadnjih dana, mislim da pojedini ovde imaju ozbiljan problem jer ispada da 24h dnevno bulje u TV. Moj savjet njima, ljudi izadjite iz stanova ili kuca, osjetite zivot napolju i zaboravite malo na strimove,zivot je kratak i treba ga sto bolje iskoristiti.
Sto se tice ankete ili glasanja, rezultat se zna unaprijed ali eto da se i vama dokaze da admini,moderatori,urednici,vip.... ne rade nista na svoju ruku vec da sami odlucujete o svojoj sudbini. Moj glas je DA, treba postovati neciji trud i vrijeme da se ne desava da to pukne za jedan dan samo zbog nekog pametnjakovica koji glumi facu na forumu.
Pozz za prave prijatelje koje sam stekao na ovom forumu i s kojima najmanje pricam o strimovima