Nastavicu dalje. Najpre da napomenem jos jednom da ne piskaram bezveze da nabijam broj postova, sve sto napisem van deljenja linkova slobodno brisite. Ovako, u decembru sam dosao na forum sa velikim ocekivanjima, sada ce tu da prste liste, gledace se kanali. Samom sebi sam dosadio sa pitanjima daj ovo, daj mi ono, jel moze ovo, necu da delim majke mi, dok mi nije dosadili i poceo sam da se zanimam kao za hobi. Niko ovde ne treba da radi, ovo je jedan lep nacin da se ubije vreme i gledaju dobri kanali. Prvo nisam znao da izvucem strim sa tokenima kada hocu da gledam neku tekmu, pa sam davio jedno 10 postova javno kako se i sta radi. Uz pomoc stuff-a i bokijevog tutorijala skontao sam kako idu tokeni, izguglao, izvukao listu i sada vadim 90% strimova. Sta mi je cudno ispalo, ne ocekujem pohvale, niti nabijam ego ili bilo sta, ali 80% mojih postova su u vezi pomoci i pitanja, ponekad pred utakmicu izvucem dobar strim i okacim ga i dobio sam sigurno jedno petnaest pohvala za beznacajnu stvar. Ocigledno mi je da ljudi ne znaju da izvlace strimove, nisam ni ja znao, bio sam kao noc za to, ali nakon 15 dana cimanja sam naucio, a naucio sam zato sto su ljudi iz stuff-a podelili informacije samnom. Pisem ovo da pokusam da pokazem koliko je ovaj plebiscit besmislen i da ga treba ponistiti, a trebamo da se organizujemo oko jedne teme, sta da uradimo da zastitimo linkove, kako da organizujemo postavljanje kanala, da vidimo neku hijerarhiju u tom ucenju, imamo sjajne ljude i bolje da ih oslobodimo da nam pisu tutorijale, da nas informisu sta je novo, da nas upute gde da trazimo, a ne samo daj, daj, daj. Ako pokazemo inicijativu i cimamo se da naucimo pre cemo dobiti poverenje, pa i ako ima nekoga ko ne moze da nauci sve ovo taj ce imati minimum 100 kvalitetnih kanala od ovih 9000. Ja sam za to da se prekine ovaj plebiscit, jer mislim da je besmislen, a besmisleno je i to sto svi imamo isti cilj, a glodjemo se oko hide postova, exyu lista, unistream (nisam ni dosao do unistream, tek trebam da poradim na tome, a vec zabrana). Znaci pokrenite inicijativu da iskenirate nesto, izvucete strim, a stuff i svi mi u posebnu temu da vidimo kako da se organizujemo. Imamo ljude koji imaju 9000 kanala, arenu5 koja jos nije u etru i mi se tu raspravljamo bezveze.