- Učlanjen(a)
- 21.12.2012
- Poruka
- 420
Pa da počnemo sa čitanjem testamenta Pantelije:
Dokoni ljudi samo besede,a ima onih koji rade. (sad sam dokon)
Stalno spominjete moderatore urednike VIP ,pa dosadili ste.....
Ja lično sam bio za puštanje listi ,ali ne ovako .Nikako ovako
Pa ja nisam ni jednu jedinu listu koja je bila hide iskoristio (napravio .m3u za XBMC,uglavnom su te liste već viđene.
Ali to je trenutno ,jer sam u kontinuitetu u ovim stream vodama,da nisam svaka od tih listi ,bi mi bila nova i itekako bi se obradovao da je mogu pustiti na nekom od mojih uređaja.
Sad ispade da je to namenjeno nekima za restrim sa svojih sajtova za google reklamu i priliku da zarde po koji €
A mnogo ih ima ,koji uzimju odvde i šalju u "ETAR"
Liste sam odavno prestao da pravim (lično pronađene),dreamboxovi mi nikako ne leže jer ne volim da zavisim od "Gazde".
Jediino od mojih velikih prijatelja Silvera i _Nightwolf_ dobijem nešto što niko nema.I to je gledljivo ostalo je kratkog daha i toga ste svi svesni.Sve veliko što se pusti je samo reklama......
Jedino u čemu sam dobar je nettv , futubox i unistream ostalo je nekako nestabilno.
Probo sam pre nedelju dana na jednom forumu da probam karakter ljudi koji koriste ove besplatne stvari.
Naravno ,kao i ovde razočarenje nije izostalo.(treba mi,molim te,car-e kralj-u,jaran-e,brat-e...)
Pljuvanje i ulizivnje sve je za ljude,ali niko nije puzanje.
Alate imate,znanje se prikupi,iskustvo se stekne dovoljno ste pametni da sami nađete šta vam treba.
Moj glas je "DA",za zabranu listi
Kod:
"Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te
ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve
zajedno, nemam ni malo poverenja ... Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog
neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti
lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam
saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi
život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim.
Vaš otac — Pantelija Topalović."
Stalno spominjete moderatore urednike VIP ,pa dosadili ste.....
Ja lično sam bio za puštanje listi ,ali ne ovako .Nikako ovako
Pa ja nisam ni jednu jedinu listu koja je bila hide iskoristio (napravio .m3u za XBMC,uglavnom su te liste već viđene.
Ali to je trenutno ,jer sam u kontinuitetu u ovim stream vodama,da nisam svaka od tih listi ,bi mi bila nova i itekako bi se obradovao da je mogu pustiti na nekom od mojih uređaja.
Sad ispade da je to namenjeno nekima za restrim sa svojih sajtova za google reklamu i priliku da zarde po koji €
A mnogo ih ima ,koji uzimju odvde i šalju u "ETAR"
Liste sam odavno prestao da pravim (lično pronađene),dreamboxovi mi nikako ne leže jer ne volim da zavisim od "Gazde".
Jediino od mojih velikih prijatelja Silvera i _Nightwolf_ dobijem nešto što niko nema.I to je gledljivo ostalo je kratkog daha i toga ste svi svesni.Sve veliko što se pusti je samo reklama......
Jedino u čemu sam dobar je nettv , futubox i unistream ostalo je nekako nestabilno.
Probo sam pre nedelju dana na jednom forumu da probam karakter ljudi koji koriste ove besplatne stvari.
Naravno ,kao i ovde razočarenje nije izostalo.(treba mi,molim te,car-e kralj-u,jaran-e,brat-e...)
Pljuvanje i ulizivnje sve je za ljude,ali niko nije puzanje.
Alate imate,znanje se prikupi,iskustvo se stekne dovoljno ste pametni da sami nađete šta vam treba.
Moj glas je "DA",za zabranu listi