Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ti si taj koji dodaje i kalkulise.
Pogledaj lepo sta si napisao u svom zadnjem postu od 1001 red.
ja sam ga samo podebljao i zacrveneo brojeve stihova koje nisi uklonio.
Ovo je tvoj stih koji si ubacio a ispod isti stih koji sam ja oznacio mojim boldovanjem i bojenjem .
10 ἐπ’ αὐτὸν πᾶσαι αἱ φυλαὶ τῆς γῆς. ναί, ἀμήν. 8 ἐγώ εἰμι τὸ ἄλφα
10 ἐπ’ αὐτὸν πᾶσαι αἱ φυλαὶ τῆς γῆς. ναί, ἀμήν. 8 ἐγώ εἰμι τὸ ἄλφα
U 10 stihu otkrivenja prve glave nigde ne postoji ni alfa ni omega nit prvi nit poslednji!!!
BYZ Revelation 1:10 Ἐγενόμην ἐν πνεύματι ἐν τῇ κυριακῇ ἡμέρᾳ· καὶ ἤκουσα φωνὴν ὀπίσω μου μεγάλην ὡς σάλπιγγος, (Rev 1:10 BYZ)
Sagledavanjem celog konteksta jasno se vidi da je Bog koji govori Jovanu u 10 i 11 stihu sam Gospod Isus Hristos.
To znamo iz cinjenice da je Jovan prvo cuo reci koje mu Bog izgovara u 10 i 11 stihu - da je on Alfa i Omega - Prvi i Poslednji, a potom se Jovan obazire da vidi ko mu je to govorio, i od 12 do 17 stiha vidi Isusa u svetinji nad svetinjama, pada na njegove noge, a Isus stavlja ruku na njega i kaze mu da je on Alfa i Omega - Prvi i Poslednji.
( otkrivenje 1. 9 - 17 )
Vec su prilozeni dokazi u vidu uporednih tekstova, koji nedvosmisleno potvrdjuju ko je Alfa I Omega - Prvi I Poslednji.
ISUS KAZE JOVANU DA JE ON ALFA I OMEGA PRVI I POSLEDNJI:
Drugi prilozeni tekst govori da je Jovan cuo glas nekoga koji mu se obratio i reka da je on ALFA I OMEGA.
Jovan se tada obazire da vidi ko je taj koji mu govori, i vidi Isusa u svetinji nad svetinjama koji mu kaze da je on ALFA I OMEGA - PRVI I POSLEDNJI.
Ako ti kontekst ovog prilozenog nije dovoljan, onda si u velikom problemu.
Ali to je tvoja licna stvar koju moras da resis sa sobom i sa Bogom, i da doneses odluku koga ces slusati - vecnu rec Bozju ili svoje subjektivne predrasude, a u tome ti moze pomoci samo Bog i Bozansko prosvetljenje Svetim Duhom, samo iznosenje istine od strane coveka u tom pogledu nema nekog velikog efekta.