Adventizam i Trojstvo [da li su rani adventisti verovali u Trojstvo?]

Učlanjen(a)
27.03.2023
Poruka
737
Slap je samo čovjek kao i svi mi, a možda ste mu nešto i napravili ne bi se čudila, na žalost, a možda je jednostavno osvjedočen u katoličku vjeru i smeta mu što ju nazivate pogrdnim imenom i meni to smeta što pričate. Masoni vladaju svijetom.
Ne razumijem se u te vaše spike, osim ovog:
https://slobodnadalmacija.hr/mozaik...evo-kako-kotiramo-u-odnosu-na-susjede-1163854 :) sve otišlo u honduras ali bitno da smo lepi hehe
a i nije tema kad se uozbiljite malo dođem opet.

Svako dobro svima! Pozdrav

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
26.02.2011
Poruka
987
Hercegovci su mešavina dinaraca i atlanskih mediteranaca-gordi su i jedni i drugi. Najgora je kombinacija jednog i drugog. Naš Boro verovatno ima više dinarskog. Ali dobra vest evanđelja je da svako može biti promenjen. Sila Duha Svetoga menja iz korena i tada te prirodne karkateristike postaju oplemenjene. Recimo, Dinarac odbaci svoju gordost, i svu svoju prirodnu energiju preusmeri na dobro. A može mnogo kada je preobraćen.
Negdje sam čitao da su takvi Makedonci bili, ali kad ih je Pavao posjetio i podijelio evanđelje ti ljudi su poslije bili vrlo revni za Krista.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Negdje sam čitao da su takvi Makedonci bili, ali kad ih je Pavao posjetio i podijelio evanđelje ti ljudi su poslije bili vrlo revni za Krista.

Makedonci(oni antički) su mešavina istočnih mediteranaca(Grka) i Ilira(Nordidi i mediteranci). Taj mediteranski preovlađuje, on teži ka umetnosti, imaginaciji, oni recimo teže toj raskoši i hedonizmu. Oni imaju taj problem, a kada ga pobede onda su izuzetno kreativni za Boga.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Makedonci(oni antički) su mešavina istočnih mediteranaca(Grka) i Ilira(Nordidi i mediteranci).

Koje li sve, i od koga je sve gene morala naslijediti Ellen White kad je ispala ovakva kakva je - bogohulnica, kradljicica, lažljivica, brakolomka i alkoholičarka. Jovane, priupitaj onog mutana, akademika M. Bognanovića, čije je ona gene naslijedila.

Učlanjen(a)
27.03.2023
Poruka
737
A je li ti poznato da je subotarska sekta (ASD) začeta i dijelom u ‘orgijama’. Jesi li čitala sudski izvještaj o suđenju povodom svojevrsnog divljanja na jednom “prenatalnom adventističkom okupljanju”?

Da, čula sam, ali uvijek je moguće da je kleveta, mnogo puta su i nedužni klevetani i sami znate jer ste stariji od mene što sve život nosi pa ne znam, više gledam na činjenice i vjerovanja koja zaista na prvu izgledaju biblijski. Što se ljudi tiče dobro je rekao Mire svugdje ima svega, više zlog nego dobrog, na našu žalost.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Evo da vam rečem jednu tajnu, ja sam bosanđeros iz središnje Bosne.

Prekrasni i vrijedni ljudi, puno sam ih upoznao. Ali zato i kada se dogodi otpad kod ovakvih ljudi onda je to sramota nad sramotama, baš kao ti.

Evo, upravo danas na Cvjetnicu, na Svetoj misi slušam Isusovu Muko po Mateju, i tamo nalazimo da najveći izdajnik i najveći otpadnik od Boga, apostol Juda, bijaše jedan iz društva najboljih, iz društva apostola.

Član
Učlanjen(a)
26.02.2011
Poruka
987
Evo ga, slap sluša sv. Misu, i onda mene naziva Judom. Taj se čovjek neće nikada promijeniti.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Učlanjen(a)
27.03.2023
Poruka
737
Slape to što se tiče da je Isus Bog to si u pravu, namjerno su sada skrenuli temu da nitko ne promisli o stvarima koje sam napisala jučer koje jesu ova tema i odgovorila sam i na pitanje da li je Isus Bog kroz biblijske stihove koji se onda mogu nadovezati i na ovo:
Stoga vam i rekoh: `Umrijet ćete u grijesima svojim.` Uistinu, ako ne povjerujete da Ja jesam, umrijet ćete u grijesima svojim. Ivan 8,24

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
bez_imena

Stvarnoslapa niko nije nikada podstakao da pise protiv drugih i da ih napada.

On to radi jer ima neki veliki problem.

Cilj mu je da sve neistomisljenike sto vise oblati, izvredja, i omalovazi.

Moj recimo princip nije da pisem protiv drugih.

Dovoljno je iznositi biblijsku istinu.

Stvarnoslap je povredjen sto neko tu istinu suprotnu njegovim pogledima iznosi, pa umesto da ta svoja gledista brani biblijom, on napada ljude, crkve.

A najgore od svega je sto sve izvrce.

Natrag