- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Boze me sacuvaj, jel ti slusas sebe sta pricas?
Zasto to radis???
Sta je s tobom?
Opsjednut je. Opsjednut je đavlom. Kad to shvatiš, i prihvatiš, svaka njegova napisana riječ bit će ti potpuno jasna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Boze me sacuvaj, jel ti slusas sebe sta pricas?
Zasto to radis???
Sta je s tobom?
U našoj kršćanskoj Bibliji piše da Crkvu čine okupljeni svi vjerni kojima je Glava Krist. Ipak se ti drži svoga Kurana, to je tvoj teren.
Ali sama tema govori o tome da se slobodno može pitati i razgovarati o povijesti adventističkog pokreta tako da ne razumijem.
Što se tiče Ellen G. White, proučavajući povijesti ASD pokreta i kasnije crkve moj zaključak jest da je ona progurala crkvu prema nekom vidu trojstva (protestantskog trojstva -Godhead three persons), termin Godhead ima dva značenja u engleskom jeziku jedan od tih je trojstvo, u našem jeziku nema to značenje ali ne daje nam to pravo da to jednostavno nije tako u drugom jeziku, možete pogledati u definiciji nekog engleskog rječnika da je tako
Ovdje je svjedočanstvo ASD pastora imenom M.L Andreasen koji govori o tome kako je i u vrijeme njegove mladosti bila velika debata oko svega toga u ASD crkvi, on je otišao kod Ellen White da se uvjeri samostalno i nakon što je temeljito proučio njene spise otišao je čvrsto uvjeren u Kristovo božanstvo i biblijsko Trojstvo.
Mire, pojam "nebeski" znači živeti po principima neba-posvećen i svet život nasuprot svetovnom i neprosvećenom.
Akcenat je na odnosu sa Isusom. Verni okupljeni oko Njega, jeste Crkva. Premda ga ti nemaš i ne pozaješ šta to znači, tebi je akcenat na nečemu drugom. Razumljivo.
Hvala na ovome, to sam i ja svo vreme pisao, da je ona ucila Trojstvo..
Razumljiva mi je tvoja reakcija. Razotkriven si kao muhamedanski nasrtatelj na Isusa Krista
Vidjesmo gore u Ivanovom evanđelju (Iv 10,33-36) da se Isus predstavlja i naziva Bogom, Bogom jednakim Jahvi, zbog čega Židovi “pograbiše kamenje da ga ubiju.“ A kako muhamedanci Isusa priznaju pravim Alahovim prorokom, ovo Isusovo nastupanje i nazivanje sebe pravim Bogon, muhamedancima pravi teške muke, baš kao i našem Fejzi (Jovanu) ovdje. I pogledajte kako muhamedanci 'rješavaju' ovu svoju muku:
jasno ukazuju da je Hristos "bog", kako sam za sebe i kaže.