Adventisti

Učlanjen(a)
15.02.2015
Poruka
3.527
Interesantno, veoma interesantno. No trebali bi biti oprezni, da nas ne optuže da se ismevamo "svetinjama" i da hulimo. Znaš, to je veoma strašno. Dok recimo nije strašno bajke koje ne bi ni deca u vrtiću progutala prodavati kao Božiju objavu, uključujući tu i "Bible English" kome je "skromna dušica" Ellen bila tako sklona.

Eto to vam je jevandjelje po Darthu. Cula rekla kazala, a nije videla i to vam je sustuna vere i teologije naseg uglednog Dartha.
Po tome vidite da treba da ga "slusate"????

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Eto to vam je jevandjelje po Darthu. Cula rekla kazala, a nije videla i to vam je sustuna vere i teologije naseg uglednog Dartha.
Po tome vidite da treba da ga "slusate"????
Bezveze ti je ovo stvarno..

Pa covek vam osporava prorocicu i smeta vam to, bas vam mnogo smeta. Kad cete vi prestati da branite tu zenu, pa nije vam ona biblija! Samo im dajete za pravo! I jesu u pravu, evo vidimo da ne mozete bez nje..

Učlanjen(a)
15.02.2015
Poruka
3.527
Bezveze ti je ovo stvarno..

Pa covek vam osporava prorocicu i smeta vam to, bas vam mnogo smeta. Kad cete vi prestati da branite tu zenu, pa nije vam ona biblija! Samo im dajete za pravo! I jesu u pravu, evo vidimo da ne mozete bez nje..

Mire, moliom te prestani sa tim glupostima. Oni ne napadju jednu zenu, nego napadaju ucenje Crklve i prikazuju ga pogresnim izjavama koje izmisljaju ili sakupljaju po binjistu.
Sta to mene briga dali se vama svidja moje ucvenje i verovanje, ja i onako ne zavisim od vasih huila niti hvale. Mini je vazno da slusam Gospoda Isusa Hrista i da slednim njuegov Put, A vi ni nemate nista drugo o cemu bi pisali i propovedali, vama su jednao Adventisti na meti.
Vi ste nas svojim klevetama toliko uzdigli kao da smo mi vladar sveta i podzemlja, a mi to ne zelimo, jer i nismo nista tako veliko kako nas vi uzdizete. Slape i Darth cim otvore usta prva rec im je ADVENTISTI! Oni nam jos nista lepoga nisu izneli iz svog katolicizma, nego samo pljuvanja po Adventistima, ismejavanja naseg ucenja i verovanja. Kao da im je to njihopvo Jevadjeljue.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Mire, moliom te prestani sa tim glupostima. Oni ne napadju jednu zenu, nego napadaju ucenje Crklve i prikazuju ga pogresnim izjavama koje izmisljaju ili sakupljaju po binjistu.

Isto kao i tvoji adventisti sto skupljaju smece po bunjistu i stavljaju protiv nas, ona tema "religiozne vesti" vam je stalno aktivna i pravoslavlje, da tamo pljujete na nas!

Ne kazem da si ti postavljao smece, ali to tvoji rade..

Sta to mene briga dali se vama svidja moje ucvenje i verovanje, ja i onako ne zavisim od vasih huila niti hvale. Mini je vazno da slusam Gospoda Isusa Hrista i da slednim njuegov Put, A vi ni nemate nista drugo o cemu bi pisali i propovedali, vama su jednao Adventisti na meti.

Nikom ne smeta tvoje verovanje, ispada po tebi da neko ovde mrzi adventiste? A kako onda sa Jovanom razgovaraju normalno? Ajde molim te objasni mi, posto ja nikako ne mogu da razumem, kako to da Jovan normalno razgovara sa njima i nista mu ne kazu, a ti Laodikeja i Tripo ne mozete?

Pa onda je problem u vama!

Oni nam jos nista lepoga nisu izneli iz svog katolicizma

Kako da postave ista lepo o sebi, kad dodjete na njihovu temu da ih pljujete i na nasu pravoslavlje da se izivljavate nad nama. Sta tu lepo onda moze da se pise? Pa normalno da ce i oni otici na vasu temu 'adventizam' i tamo vama zagaditi smecem!

Jos se i cudis zasto to rade? Pa rade to zbog Tripa i takvih koji izazivaju! Opet kazem, nisi ti kriv, ali moras da shvatis zasto se to desava..

I sad bilo tebi to prevara ili ne, sve jedno je. I meni je prevara ono sto Tripo postavlja a tebi recimo nije, a on bas manipulise!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070

Umesto njega, odgovoriću ti ja. Nikada oni neće prestati da brane tu "ženu", jer oni bez njenih blasfemija ne postoje, niti mogu, a to im je osnova vere, da bez nje tumače i razumeju bibliju.

Isto kao i tvoji adventisti sto skupljaju smece po bunjistu i stavljaju protiv nas, ona tema "religiozne vesti" vam je stalno aktivna i pravoslavlje, da tamo pljujete na nas!

Brate, nije isto. Jer mi ne skupljamo nikakvo smeće, niti se služimo budalaštinama anti adventističkih "autora", jer na njegovu žalost, takvi i ne postoje. Ujedno, njihova "proročica" ne samo da je ostavila za sobom gomile materijala, nego su oni u svojoj odanosti otelotovorenom "duhu proroštva" nastavili da je slede u svim njenim blasfemijama.

Nikom ne smeta tvoje verovanje, ispada po tebi da neko ovde mrzi adventiste? A kako onda sa Jovanom razgovaraju normalno? Ajde molim te objasni mi, posto ja nikako ne mogu da razumem, kako to da Jovan normalno razgovara sa njima i nista mu ne kazu, a ti Laodikeja i Tripo ne mozete?

Hmm, lično me ne zanima u šta on ili bilo ko od adventisa veruje, sve dok to isto ne počne da nameće kao jedino ispravno verovanje. Upravo u tome i leži razlog zašto se sa Jovanom "lepo" razgovara, a sa njima ne. Jovan ne nameće svoje verovanje.

Kako da postave ista lepo o sebi, kad dodjete na njihovu temu da ih pljujete i na nasu pravoslavlje da se izivljavate nad nama. Sta tu lepo onda moze da se pise? Pa normalno da ce i oni otici na vasu temu 'adventizam' i tamo vama zagaditi smecem!

Jos se i cudis zasto to rade? Pa rade to zbog Tripa i takvih koji izazivaju! Opet kazem, nisi ti kriv, ali moras da shvatis zasto se to desava..

I sad bilo tebi to prevara ili ne, sve jedno je. I meni je prevara ono sto Tripo postavlja a tebi recimo nije, a on bas manipulise!

Postavljali smo mi svakojake lepe stvari o nama, ali se od njihovog "evangeliziranja", tačnije EGWiziranja, normalne i lepe stvari ne mogu videti, jer šta god da se lepo postavi, dolaze njegovi brethren (a on dobro zna šta ova reč znači) uleću sa "bibličarenjem" po ključu "duha proroštva u telu" i ismevaju i ponižavaju sve što se postavi. Primer ti je Toma koji nikada nikoga nije napadao i vređao, postavljao je lepe stvari, pa su se sledbenici EGW osećali pozvanima da njegove postove pobijaju, ismevaju, prikazujući time i samo učenje Crkve kao pogrešno.

Ponoviću, mi ne postavljamo smeće, nego razotkrivamo osnove po kojima oni Crkvu Božiju napadaju i šire svoju "ideologiju", i to argumentovano činimo. Ne zbog nas, jer istini ne treba odbrana, nego da drugi ne padnu na adventističke prevare.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
> Nisam ja pisao Galaćanima poslanicu tako da nemoj meni reći da lažem.Objasni mi zašto su sa Kristom prekinuli koji su u Zakonu mislili naći opravdanje.Odgovori na pitanje.

-----
Prvo mi ti nađi dokaz da mi adventisti verujemo da se možemo spastim držanjem zakona. Iznosiš laži o adventistima iz posta u post, i ne umeš ni da se izvineš za njih, što bi bila najelementarnija stvar koju bi iz druženja sa Isusom naučio. Hajde, gde je to naše učenje da se navodno spasavamo držanjem zakona?

Učlanjen(a)
15.02.2015
Poruka
3.527

Ne kazem da si ti postavljao smece, ali to tvoji rade..

Pa onda je problem u vama!

Mire, ne kazme da sve sto mi radimo da je dobro, i mi pogresimo, ali Slape i Darth nista drugo ni ne pisu nego izmisljali neisatine o Adventistima.
Desetinama puta sam odgtovorio, ali to njima nije dosta, one pljuju i vredjaju i to im je sva teologija.

Član
Učlanjen(a)
26.02.2011
Poruka
987
Mire, ne kazme da sve sto mi radimo da je dobro, i mi pogresimo, ali Slape i Darth nista drugo ni ne pisu nego izmisljali neisatine o Adventistima.
Desetinama puta sam odgtovorio, ali to njima nije dosta, one pljuju i vredjaju i to im je sva teologija.

Zasto im je uzitak napadati najvise adventiste od svih drugih krscanskih crkava objasnio je Roger Monroe u knjizi - Moj bijeg iz svijeta nadnaravnih sila... kad sam vec njega spomenuo evo njegovog videa, gdje on prica jos neke zanimljive dogadjaje koje se ne nalaze u knjizi

Natrag