- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Jesi li siguran da se radi o Bogu? Tko može garantovati da se radi o Bogu?
Svojim klanjateljima garantira Jelena osobno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Jesi li siguran da se radi o Bogu? Tko može garantovati da se radi o Bogu?
Svojim klanjateljima garantira Jelena osobno.
Interesantno, veoma interesantno. No trebali bi biti oprezni, da nas ne optuže da se ismevamo "svetinjama" i da hulimo. Znaš, to je veoma strašno. Dok recimo nije strašno bajke koje ne bi ni deca u vrtiću progutala prodavati kao Božiju objavu, uključujući tu i "Bible English" kome je "skromna dušica" Ellen bila tako sklona.
Bezveze ti je ovo stvarno..Eto to vam je jevandjelje po Darthu. Cula rekla kazala, a nije videla i to vam je sustuna vere i teologije naseg uglednog Dartha.
Po tome vidite da treba da ga "slusate"????
Bezveze ti je ovo stvarno..
Pa covek vam osporava prorocicu i smeta vam to, bas vam mnogo smeta. Kad cete vi prestati da branite tu zenu, pa nije vam ona biblija! Samo im dajete za pravo! I jesu u pravu, evo vidimo da ne mozete bez nje..
Mire, moliom te prestani sa tim glupostima. Oni ne napadju jednu zenu, nego napadaju ucenje Crklve i prikazuju ga pogresnim izjavama koje izmisljaju ili sakupljaju po binjistu.
Sta to mene briga dali se vama svidja moje ucvenje i verovanje, ja i onako ne zavisim od vasih huila niti hvale. Mini je vazno da slusam Gospoda Isusa Hrista i da slednim njuegov Put, A vi ni nemate nista drugo o cemu bi pisali i propovedali, vama su jednao Adventisti na meti.
Oni nam jos nista lepoga nisu izneli iz svog katolicizma
Pa covek vam osporava prorocicu i smeta vam to, bas vam mnogo smeta. Kad cete vi prestati da branite tu zenu, pa nije vam ona biblija! Samo im dajete za pravo! I jesu u pravu, evo vidimo da ne mozete bez nje..
Isto kao i tvoji adventisti sto skupljaju smece po bunjistu i stavljaju protiv nas, ona tema "religiozne vesti" vam je stalno aktivna i pravoslavlje, da tamo pljujete na nas!
Nikom ne smeta tvoje verovanje, ispada po tebi da neko ovde mrzi adventiste? A kako onda sa Jovanom razgovaraju normalno? Ajde molim te objasni mi, posto ja nikako ne mogu da razumem, kako to da Jovan normalno razgovara sa njima i nista mu ne kazu, a ti Laodikeja i Tripo ne mozete?
Kako da postave ista lepo o sebi, kad dodjete na njihovu temu da ih pljujete i na nasu pravoslavlje da se izivljavate nad nama. Sta tu lepo onda moze da se pise? Pa normalno da ce i oni otici na vasu temu 'adventizam' i tamo vama zagaditi smecem!
Jos se i cudis zasto to rade? Pa rade to zbog Tripa i takvih koji izazivaju! Opet kazem, nisi ti kriv, ali moras da shvatis zasto se to desava..
I sad bilo tebi to prevara ili ne, sve jedno je. I meni je prevara ono sto Tripo postavlja a tebi recimo nije, a on bas manipulise!
Isto kao i tvoji adventisti sto skupljaju smece po bunjistu i stavljaju protiv nas, ona tema "religiozne vesti" vam je stalno aktivna i pravoslavlje, da tamo pljujete na nas!
Ne kazem da si ti postavljao smece, ali to tvoji rade..
Nikom ne smeta tvoje verovanje, ispada po tebi da neko ovde mrzi adventiste? A kako onda sa Jovanom razgovaraju normalno? Ajde molim te objasni mi, posto ja nikako ne mogu da razumem, kako to da Jovan normalno razgovara sa njima i nista mu ne kazu, a ti Laodikeja i Tripo ne mozete?
Pa onda je problem u vama!
Mire, ne kazme da sve sto mi radimo da je dobro, i mi pogresimo, ali Slape i Darth nista drugo ni ne pisu nego izmisljali neisatine o Adventistima.
Desetinama puta sam odgtovorio, ali to njima nije dosta, one pljuju i vredjaju i to im je sva teologija.