Adventisti

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
A što ova djela pokazuju? - Dođite s nerođenima u naše adventističke bolnice, mi ćemo vam po povoljnim cijenama djecu abortirati. Poseban popust za blizance - platite za jedno, mi vam ubijemo oboje.

Nemoj tako Slape, vidiš da su povoljni, borba za tržište i tako to. Uostalom, zar bi se korporacije bilo čine drugim i bavile?

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Nemoj tako Slape, vidiš da su povoljni, borba za tržište i tako to. Uostalom, zar bi se korporacije bilo čine drugim i bavile?

Bolje i korporacije nego favele i kartele. Jad, bijeda, nazadnost.

Zašto vas Bog ponižava pred nama? Eto sada berite plodove deformacije, kada niste reformacije.

Kukate i molite da vas puste preko granice.

U Meksiku kače ljude na mostove za opomenu drugima.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Toliko ste "prosvjećeni" da je Trump morao da digne ogradu, tj. diće je.

Za sada se jedino ograda diže prema katolicima i muslimanima.

braća po vjeri i migracijama. Pošto su svoje države ostavili kao skakavci što ostave polja.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Samo vi berite plodove "svoje reformacije". Ubijajte najnevinija Božja stvorenja i zarađujte tako najkrvaviji novac. I ponosite se time.

Slape, oni prosto moraju da se ponose. Od oca im je to ostalo. Njega je ponos i oterao u pobunu. (ne, nije im Miler otac, ali ni Luter)

Ps. od njega im je i pozivanje na "prosvetljenost"

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Toliko ste "prosvjećeni" da je Trump morao da digne ogradu, tj. diće je.

Teme su Bog i Božje zapovijedi, a ne drumski razbojnik Trump. Prema tome, odgovori na najjednostavnije pitanje: Zašto vi Adventisti u svojim "bolnicama" ubijate najnevinije i najnezaštićenije - nerođenu djecu. I pri tom još naplaćujete to što prolijevate krv nevinih.

Učlanjen(a)
10.03.2012
Poruka
73
Nego pirox jesi li ti prahriscanin i ako jesi, mozes iznijeti doktrine pravog Isusovog cistog nauka?

Ja sam hrišćanin onako kako učio Isus, a ne onako kako učio sotona posle istrebljenja prahrišćana do dana današnjeg. Doktrina Isusovog je u Jevanđelje. Isus učio obične neuke pastire, zemljoradnike, ribare i zanatlije. Samo sotona ubedio ljude, da Isusovo učenje treba učiti i shvatiti po nekakvim specialnim visokim školama. To su sotonine škole. Samo sotona ubedio ljude da ono što neuk pastir, zemljoradnik, ribar i zanatlija pre 2000-godina mogao razumeti, danas mnogo pametniji čovek ne može da razume. Sotona postavio sveštenike i propovednike kako bi trgovali sa Božjim rečima, kako bi prodavajući Božju reč živeli u luksuzu. Sotona postavio da Božja reč bude dobar biznis sveštenicima i propovednicima. To je delo sotone, ne Božje. Po Jevanđelju za službu Bogu, strogo zabranjeno bilo šta uzeti, pogotovo materijalno bogatstvo. Danas što rade Adventisti, Jehovini svedoci, Baptisti i svi ostali, je ono što uspostavio sotona i što naređuje sotona.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Teme su Bog i Božje zapovijedi, a ne drumski razbojnik Trump. Prema tome, odgovori na najjednostavnije pitanje: Zašto vi Adventisti u svojim "bolnicama" ubijate najnevinije i najnezaštićenije - nerođenu djecu. I pri tom još naplaćujete to što prolijevate krv nevinih.

Jesi gledao Leteći cirkus Montija P. Englezi su se baš dobro sprdali sa vama.

Nismo vam mi krivi što vas Bog ponižava.

Učlanjen(a)
10.03.2012
Poruka
73
Da, da, a mi smo svi sotonini, pa čak i "sveci" shabata i veganizma, ili ponavljači "božijeg imena". Veoma interesantno od gore pomenutog piroxa. No pitanje je da li on zasita misli na sve te koje si naveo, ili misli na Mesianic Jews, novu umotvorinu američke opsednutosti Biblijom i želje da se ulaguje onima koji su Isusa i odbacili jer nije bio onakav kakvog su u svojoj samozaljubeljnosti očekivali.

Ps. EGWizam, po svom poreklu, verovanjima, zaista ispunjava te zamišljene uslove za pripadanje nekakvom "Hrišćanstvu" bez Krista, nekakvog "crkvi" bez crkve, sa verovanjima koja se mogu okrakterisati doslovno kao judaizam bez obrezanja. Shodno tome stoji i ono da bi oni kada bi mogli izbacili Sv. Apostola Pavla iz Svetog Pisma, mada mi se čini da se na tome ne bi zaustavili, nego bi i ceo Novi Zavet odcepili i zadržali se samo na starom, naravno u prevodima svojih "industrijskih stručnjaka i teologa".

Ko je sotona i sotonin sledbenik, Isus jasno rekao. Po delima ćete ih prepoznati. Prepoznaćete ih po tome da govore o Isusovom učenju, a ne žive to učenje. I Bog nema ime, jer je jedan. On je jasno rekao "ja sam ono što jesam", a ne ime. Imena daju tamo gde ima više osoba. I kakvi sveci? Gde to Isus uči da postoje sveci? Svece uspostavio sotona. Isus rekao da smo svi jednaki. I nema da je neko viši od drugog, znači nema svetaca. Veganizam - zar je Isus stvorio voće i povrće da nahrani masu, ili je stvorio hleb i ribu? Veganizam i krajnji fanatizam isto uspostavio sotona. Shabat - Isus u više primera u Jevanđelju ukazao, da fanatizam u vezi Shabata nije od Boga. Koliko puta Isus kritikovao učenike zbog tog fanatizma u vezi Shabata. Znači fanatizam sa Shabatom opet od sotone, jer Isus i Bog bio protiv. Pominješ "Svetog" Pavla. Pa jeli može masovni ubica, pogotovo istrebitelj Isusovog dela na zemlji, da postane takozvani "Svetac" i sluga Božja? Masovni ubica i zločinac kao što je Pavle, ne može biti sluga Bogu, već samo sluga sotoni. Sotona uspostavio "svece" i sotona dao titulu masovnoj ubici kao što je Pavle. E zato bilo toliko zločina od strane hrišćana u srednjem veku, jer su sledili Pavla od sotone, a nem Isusa od Boga. Po delima ćete ih prepoznati reče Isus, a delo hrišćana od Pavla smo videli. Inače Isus rekao da samo preko njega možemo doći Bogu, samo Isusovo učenje je put u spasenje, a vama sotona kaže da sledite sve osim Jevanđelja, a najviše Pavla. Eto velike prevare sotone u koje su pale sve hrišćanske zajednice koje ne dira sotona danas u svetu, jer su od sotone.

Natrag