Adventisti

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Eto velike prevare sotone u koje su pale sve hrišćanske zajednice koje ne dira sotona danas u svetu, jer su od sotone.

Da, da, sve su od sotone samo su oni koji zamišljaju Hrišćanstvo kao nekakav Hipi komunizam ispravni i nisu od sotone.

Mojsije je od koga? Ko se javio Mojsiju na Horebu? Jer i on okrvavi ruke, Eliyahu takođe, David, Solomon....

Šta je za tebe Isus? Čovek? Prorok? Guru? Avatar? Ili sam Bog.

Kada na to pitanje budeš odgovorio znaću sa kime razgovaram Od tog odgovora zavisi sve. Jer čak i da je kažeš da je Bog, postojali su oni koji su Njega navodno držali Bogom, ali ne Bogom Staroga Zaveta, jer Bog Staroga Zaveta za njih beše sam Satana, zli demijurg.

Po onome što pišeš i kako pišeš, palom anđelu, ocu i gospodaru laži pridaješ moći koje on na njegovu žalost nema. Jer da ih ima, ne bi mu trebali ljudski pomoćnici da postigne svoje ciljeve.

A isti ljude zavodi njemu tako dragim "a što ne bi moglo".

Satana na njegovu, ali i žalost mnogih, nije Dark Side of The Force kakvim ga dualisti predstavljaju.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
A vas je Bog počastio zaduženjem da ubijate djecu u majčinim utrobama!?

Ma, nee. Slape, nije ih time počastio. To im je samo usputni zadatak. Primarno zaduženje im je da skupljaju poene za Istražni postupak tako što će izbegavati meso, alkohol, kavu, cigarete, posmatrati shabat, i držati "malo svetlo" otelotovrenim "Duhom proroštva".

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
sda_ri10.jpg

escond10.jpg

Evo vam pa se zabavljajte malo sa vasim masonsko-okultnim logotipima! Bas ste "sveci" :)

2761021_3eeefedc98.jpg

Crkva Kanazawa (katolička crkva!), Isus sa pentagramom, magijskim satanistickim simbolom

Image result for pravoslavna crkva sa pentagramom crkva sa pentagramom
Srpska pravoslavna crkva sa pentagramom

Image result for pravoslavna crkva sa pentagramom crkva sa pentagramom
Svevidece oko u piramidi u sabornoj crkvi - simbol masonerije i novog svetskog poretka

A što s Bogom, koji je ljubav, možete imati vi Adventisti koji u svojim bolnicama ubijate nerođenu djecu. Sram vas bilo, a pogotovo tebe koji one koji razotkrivaju vaše adventističke zločine nazivaš zvijerima.

Ne postoje Adventisticki zocini.

Tvoje lazi sa tobom na sud ako se ne pokajes.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Crkva Kanazawa (katolička crkva!), Isus sa pentagramom, magijskim satanistickim simbolom
To nije pentagram vec zvezda!

Cak i da nije zvezda, pentagram je Hriscanski simbol i predstavlja "pet rana Hristovih" a u judaizmu predstavlja "pet knjiga mojsijevih"! Masoni i satanisti su uzeli ove nase simbole i izvrnuli ih, tako rade isa najpoznatijim simbolom - "krstom".

Srpska pravoslavna crkva sa pentagramom

Hriscanski simbol.

Svevidece oko u piramidi u sabornoj crkvi - simbol masonerije i novog svetskog poretka

Opet Hriscanski simbol kraden od masona!

Medjutim ovo vase sto sam postavio nema veze sa Hriscanskom simbologijom, vec sa paganskom i djavolskom! To je bogohuljenje, to nisi nasao kod nas! Gde ces mi naci sovu? Ali cak i da nadjes, znamo sta ovi simboli predstavljaju vama.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Medjutim ovo vase sto sam postavio nema veze sa Hriscanskom simbologijom, vec sa paganskom i djavolskom! To je bogohuljenje, to nisi nasao kod nas! Gde ces mi naci sovu? Ali cak i da nadjes, znamo sta ovi simboli predstavljaju vama.

Hahahahaha. Mire, njihova cela "teologija" optuživanja drugih za paganizam i počiva na pogrešnom razumevanju paganskog, još više pogrešnom razumevanju Boga. Svi protestanti su u tome slični, ili čak identični. Oni naime paganizam i satanizam vide u svemu ostalom. Ne videvši ga u sebi samima.

Jer, satana izvrtanjem istine, laganjem i deluje. Dakle, u simbolima nećeš naći paganizam i satanizam, ali u nameri koja se krije iza tih simbola hoćeš.

Sova koju ovde pominješ je simbol mudrosti za paganske Grke, i sama po sebi nije opasna kao simbol. ali ako se koristi za prikazivanje Pistis Sophia, onda se zaista radi o satanizmu, jer Božanske prerogative pripisuje nečemu što je među narodima starog istoka (egipćani, sumeri, akađani) bilo simbol noćnog demona Lilitu, jedne od kćeri palih anđela i žena, osuđenom na večito lutanje.

Drugo, satanizam se u njihovom slučaju krije i u licemerstvu, jer oni optužuju nas za paganizam, a sami koriste paganske simbole.

Da ne govorim o tome da bi ako bi se sledila njihova satanska logika, za paganizam bili optuženi i Hebreji, jer je kao što znamo i kod njih bilo likovnih prikaza. Tu, baš tu se i krije satanizam, jer veru prikazuje onakvom kakva ona nije, tačnije iskrivljuje se Božija poruka. A to satana svo ovo vreme i čini.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
To nije pentagram vec zvezda!

Cak i da nije zvezda, pentagram je Hriscanski simbol i predstavlja "pet rana Hristovih" a u judaizmu predstavlja "pet knjiga mojsijevih"! Masoni i satanisti su uzeli ove nase simbole i izvrnuli ih, tako rade isa najpoznatijim simbolom - "krstom".

Hriscanski simbol.

Lele majko sta ce te sve da izmislite da bi opravdali satanizam i okultizam u svojim redovima, a nas optuzujete za nekakve masonske simbole.

Ako pravdate vase zasto onda nama pripisujete nekakve simbole.

Nikada petntagram nije bio Hriiscanski simbol, niti su ga Hriscani koristili.

Evo samo osnovnih informacija:

Pentagram je petokraka zvijezda koja se sastoji od pet ravnih linija. Pentagram simboliše četiri fizička elementa tj. zemlju, vazduh, vatru i vodu, te peti duh. U zavisnosti od načina crtanja tj. kojim potezom započinjemo njegovo crtanje, govorimo o prizivnom ili tjerajućem pentagramu.

Simbol pentagrama često se koristi u magijskim obredima. Pentagrami se ucrtavaju unutar magijskog kruga kao i na magovoj odjeći. S jednim krakom uperenim prema gore simboliše prirodu, odnosno mikrokosmos. S dva kraka uperena prema gore predstavlja Satanu i takav pentagram koristi se u satonističkim i crnomagijskim obredima.

Pentagram se koristi i kao simbol nekih neopaganskih pokreta, poput Vike, ali i kod masona.

Opet Hriscanski simbol kraden od masona!

Ne postoji Hriscanska simbologija u bibliji, vec su SVI simboli uvedeni iz mnogobostva i okultizma.

Pojedine Adventisticke crkve na zapadu jesu uvele odredjene simbole, ali su oni uneseni u Adventizam posredstvom Jezuita koji su se infiltrirali u Adventisticku organizaciju da bi je kompromitovali i unistili.

Dakle, u Adventizam su usli neprijatelji i seli na celne pozicije, sto je i parola jezuita koja glasi "da ce se infiltrirati u svaku crkvu i organizaciju, i postati cak i bolji vernici od clanova te organizacije da bi iznutra radili na njenom unistenju"

Sotona se preko svojih zemaljskih agenata zauzeo da unisti Bozju crkvu, ali ce je Gospod na kraju spasti u celosti.

Amin.

Učlanjen(a)
10.03.2012
Poruka
73
Da, da, sve su od sotone samo su oni koji zamišljaju Hrišćanstvo kao nekakav Hipi komunizam ispravni i nisu od sotone.

Mojsije je od koga? Ko se javio Mojsiju na Horebu? Jer i on okrvavi ruke, Eliyahu takođe, David, Solomon....

Šta je za tebe Isus? Čovek? Prorok? Guru? Avatar? Ili sam Bog.

Kada na to pitanje budeš odgovorio znaću sa kime razgovaram Od tog odgovora zavisi sve. Jer čak i da je kažeš da je Bog, postojali su oni koji su Njega navodno držali Bogom, ali ne Bogom Staroga Zaveta, jer Bog Staroga Zaveta za njih beše sam Satana, zli demijurg.

Po onome što pišeš i kako pišeš, palom anđelu, ocu i gospodaru laži pridaješ moći koje on na njegovu žalost nema. Jer da ih ima, ne bi mu trebali ljudski pomoćnici da postigne svoje ciljeve.

A isti ljude zavodi njemu tako dragim "a što ne bi moglo".

Satana na njegovu, ali i žalost mnogih, nije Dark Side of The Force kakvim ga dualisti predstavljaju.

Vidiš kako te nešto zaslepljuje da ne vidiš napisano što je od Isusa. Isus rekao kako prepoznajemo ko je od sotone. Po delima ih prepoznajemo. Dali samo govore o Isusovom učenju, ili ih žive u delima. Što je od sotone, Isus lepo objašnjava. Mani ti Mojsija i stari zavet. Isus nije rekao da slediš Mojsija i da se baviš starim zavetom, već Njega. Nije rekao da se baviš Mojsijem, već sa Njegovim učenjem. Eto kako te protivnik Božji želi držati podalje od Isusa i Isusovog učenja. Protivnik te tera da se baviš sa svime i svačim, samo da ignorišeš Isusa i Isusovo učenje. A šta je Isus, to pitanje postavljeno i u Jevanđelje i lepo odgovoreno tamo. Predlažem da pročitaš jevanđelje pa ćeš biti adekvatan sagovornik. Palom anđelu, ocu i gospodaru laži pridaje moći svako ko ignoriše i izbegava Isusa i Isusovo Jevanđelje u delima. A jasno se vidi svako po onome što piše i kako piše. Ljudski pomoćnici trebaju sotoni, dok Bogu ne trebaju pomoćnici, jer svaki pravi vernik se obraća direktno Isusu i preko Isusa dolazi ka Bogu, a ne preko pomoćnika. Pa vidi dali tebi treba pomoćnik u tvojoj veri koji je sluga sotone, ili ti dosta sam Isus. Jer sotona preko svojih pomoćnika koji sebe predstavljaju kao sluge Božji, mnoge su zavele na krivi put. Sotona je sve suprotno Isusovom Jevanđelju.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Vidiš kako te nešto zaslepljuje da ne vidiš napisano što je od Isusa. Isus rekao kako prepoznajemo ko je od sotone. Po delima ih prepoznajemo. Dali samo govore o Isusovom učenju, ili ih žive u delima. Što je od sotone, Isus lepo objašnjava. Mani ti Mojsija i stari zavet. Isus nije rekao da slediš Mojsija i da se baviš starim zavetom, već Njega. Nije rekao da se baviš Mojsijem, već sa Njegivim učenjem. Eto kako te protivnik Božji želi držati podalje od Isusa i Isusovog učenja. Protivnik te tera da se baviš sa svime i svačim, samo da ignorišeš Isusa i Isusovo učenje. A šta je Isus, to pitanje postavljeno i u Jevanđelje i lepo odgovoreno tamo. Predlažem da pročitaš jevanđelje pa ćeš biti adekvatan sagovornik. Palom anđelu, ocu i gospodaru laži pridaje moći svako ko ignoriše i izbegava Isusa i Isusovo Jevanđelje u delima. A jasno se vidi svako po onome što piše i kako piše. Ljudski pomoćnici trebaju sotoni, dok Bogu ne trebaju pomoćnici, jer svaki pravi vernik se obraža Isusu i preko Isusa dolazi ka bogu, a nem preko pomoćnika. Pa vidi dali tebi treba pomoćnik u tvojoj veri koji je sluga sotone, ili ti dosta sam Isus. Jer sotona preko svojih pomoćnika koji sebe predstavljaju kao sluge Božji, mnoge su zavele na krivi put. Sotona je sve suprotno Isusovom Jevanđelju.

Sve si lepo napisao, ali odgovor nisi dao.

Dakle. Ko je za tebe Isus? Šta je za tebe Isus?

Optuživanjem svih da su od Satanela, samo pokušavaš da izbegneš odgovor. Ništa više.

Ps. Ja ne sledim Mosesa, Mošea, kako god da se izgovaralo njegovo Egipatsko ime. Još manje sam opsednut Starim Zavetom, a Sveto Pismo, čitam, i dobro znam šta u njemu piše. Sledim Onoga Koji Jeste, Isusa, koji nije Hipi guru koji ponavlja "Peace, Peace i Love, Love", i koji je za tvoju informaciju govorio pismenim ribarima i prostim ljudima. Jer čini se da si zaboravio jednu malenu činjenicu, svaki Hebrejski muškarac je morao da zna da barem pročita tekst iz Starog Zaveta, to im je bio i ostao ispit zrelosti Bar Mitzvah. Oni zaista nisu bili poznavaoci i tumači pisma, ali nepismeni i neuki nisu bili.

Učlanjen(a)
10.03.2012
Poruka
73
Sve si lepo napisao, ali odgovor nisi dao.

Dakle. Ko je za tebe Isus? Šta je za tebe Isus?

Optuživanjem svih da su od Satanela, samo pokušavaš da izbegneš odgovor. Ništa više.

Ps. Ja ne sledim Mosesa, Mošea, kako god da se izgovaralo njegovo Egipatsko ime. Još manje sam opsednut Starim Zavetom, a Sveto Pismo, čitam, i dobro znam šta u njemu piše. Sledim Onoga Koji Jeste, Isusa, koji nije Hipi guru koji ponavlja "Peace, Peace i Love, Love", i koji je za tvoju informaciju govorio pismenim ribarima i prostim ljudima. Jer čini se da si zaboravio jednu malenu činjenicu, svaki Hebrejski muškarac je morao da zna da barem pročita tekst iz Starog Zaveta, to im je bio i ostao ispit zrelosti Bar Mitzvah. Oni zaista nisu bili poznavaoci i tumači pisma, ali nepismeni i neuki nisu bili.

Odgovor je dao Isus u Jevanđelju. Ako tebe ne interesuje odgovor, ako tebe ne interesuje Isus, niti Jevanđelje, ti slušaj sotonu. Ko sluša sotonu, ne želi čuti odgovor od Isusa, niti ga interesuje odgovor. Ako tebe ne interesuje odgovor, što pitaš za odgovor? Ja sam ti lepo napisao gde stoji odgovor, ali tebe odgovor ne interesuje. Odgovor dao Isus, ali ti želiš izbegavati odgovor od Isusa. I svakog njegova vlastita dela optužuju. A dela pokazuju, dali je neko od Boga ili od sotone, ne ja. Ako ne slediš Mojsija, zašto pominješ Mojsija? Ako nisi opsednut sa starim zavetom, zašto pominješ stari zavet, kada i Isus raskrstio sa starim zavetom? Ako čitaš pismo, kako nisi čitao Jevanđelje gde ti stoji Isusov odgovor na tvoje pitanje? Ako znaš šta u Njemu piše, kako ne znaš odgovor Isusovo na tvoje pitanje? Ko koga sledi, delima pokazuje. A tvoja dela nisu ono što učio Isus, već su dela protivnika Isusova. To što ti slediš, i onako kako ti slediš, Isus nije nigde učio. Ono što ti slediš jeste "Hipi guru koji ponavlja "Peace, Peace i Love, Love" sveštenika i propovednika koje Isus već tada kritikovao žestoko. I gde piše da Isus govorio pismenim ljudima? Gde piše da su Isusa pratili samo Hebrejski muškarci? I za tvoju informaciju, Isus propovedao na Aramejskom jeziku, a ne na Hebrejskom jeziku.

Natrag