Adventisti

Učlanjen(a)
15.02.2015
Poruka
3.527
SIN od Boga Jedinoga Oca JHVH -
G Yehoshua - NIJE NIŠTA STVORIO
jer je i sam stvorenje

MATEJ 19,4

On odgovori: "Zar niste čitali:
STVORITELJ OD POČETKA MUŠKO I ŽENSKO STVORI IH [/QUOTE]

A Tvorac nije samo YHWH, nego je ELOHIM.
A pod imenom Elohim su svatri lica Bozanstva.

MARKO 10,6
OD POČETKA STVORENJA MUŠKO I ŽENSKO STVORI IH. ELOHIM
MARKO 13,19
jer će onih dana biti tjeskoba kakve ne bi[/QUOTE]
OD POČETKA STVORENJA, KOJE STVORI BOG, ELOHIM

Gospod Yehoshua ne kaže – Ja sam stvorio…..,

nego kaže da postoji Jedan Stvoritelj,

nego kaže da postoji Jedan Bog Stvoritelj,

a o TOME Stvoritelju može se čitati u SZ.

U SZ Jedini Stvoritelj je Bog Otac JHVH. [/QUOTE]
APSOLUTNO JE TAKO, ALI TAJ STVORITELJ JE ELOHIM A NIJE SAM YHWH

Gospodin Yehoshua jasno i glasno kaže –
Bog Otac JHVH Stvoritelj – stvorio je ljude.[/QUOTE]

A GDE TI JE BIBLIJSKI TEKST ZA TO?

Priramida, dali ti je poznato da u celom prvom poglavlju 1. Mojsijeve u vasem JS prevodu nijedanput niste napisali YHWH, nego svaki put samo BOG. Zasto?
ONDA RECI NAM KO JE STVORIO SVET?

AKO NE ODGOVORIS NA OVA PITANJA TRAZI CEMO OD UREDNIKA DA BRISE TVOJE TEME!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
18.02.2014
Poruka
1.805
dogma AC krivo naučava u masu pogleda

TTT
Bog Sin
izjednačuju SINA sa OCEM
Mihael = Jehoshua = JHVH
nema vječne muke
hrana
...
..
.

Učlanjen(a)
14.01.2018
Poruka
518
Bog nas Svojom Dušom dotakao!

Sećam se jednog čoveka, kada me je upitao "Ko su Subotari"?
Iskren čovek, iskreno pitao.
Ja počnem sa "Mi u Crkvi ispovedamo Oca i Sina i Duha Svetoga i ...." ... sledećih 20-tak minuta sam mu govorio o Bogu i Crkvi Njegovoj,
o svetim Apostolima, o svetom Pismu, mučenicima Crkve, o radosti Jevandjelja...

On uživa i ne primećuje da mu ni ne govorim o Adventistima.

brat Toma

Učlanjen(a)
18.02.2014
Poruka
1.805
Evo sami ste svedoci da piramida nema odgovor ni na jedno pitanje, on samo mlje svoje gluposti i misli da smo mi u obdnistu pa cemo slusati price za malu decu.
koje pitanje si mi postavio?
napiši ga opet da ga vidim
____
na koje pitanje ti NISAM odgovorio?
__

ajd ti sad meni odgovori
da znam sa kime posla imam

Tko je tvoj Bog?
Da li je tvoj Bog – Biblijski Bog?
Kako Mu je Ime?
-----------------------

Dokaži svoju tvrdnju Biblijskim stihovima tipa -
Ime Boga je……………

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
sda_ri10.jpg

escond10.jpg

Evo vam pa se zabavljajte malo sa vasim masonsko-okultnim logotipima! Bas ste "sveci" :)

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Nije sve u logotipovima. Ima tu i spiritizma, padanja u trans, napada koji liče na epileptične. Što se tiče logotipa, sveci kod nas vide i ono čega nema. Kod sebe, nikada.

Masoni su ukrali nase simbole i preoblikovali ih to znamo. Medjutim ovi simboli gore nisu uopste kradeni Hriscanski, to su tipicno masonski i djavolski. Ova sova predstavlja boga mudrosti i moloha.

Drugi simbol je piramida unutar koga se nalazi svevidece oko (ajde to mozemo da zanemarimo i opravdamo). Ali nikako ne mozemo opravdati to sto je ova ptica zapravo egipataki simbol horusa.

Kako to pravdati?

I onda kazu, kako nisu osnovani od - maosna. Jesu, zato i imaju ove simbole.

Nije sve u logotipovima. Ima tu i spiritizma, padanja u trans, napada koji liče na epileptične.
Bilo je i toga na njihovim prvim sastancima, pisale novine o tome, i to je zavrsilo na sudu, jer su ljudima pretili i vikali na njih da su djavoli, a oni se uplasili.. Ali onda kazu kako su im i to "namestili"! Sta god ti postavis oni ce tvrditi kako ih "progone" i izmisljaju protiv njih. To je odbrambeni mehanizam.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Masoni su ukrali nase simbole i preoblikovali ih to znamo. Medjutim ovi simboli gore nisu uopste kradeni Hriscanski, to su tipicno masonski i djavolski. Ova sova predstavlja boga mudrosti i moloha.

Shvati, sve što nazivaju okultnim je ukradeno ili izvrnuto. Drugo, ovi simboli nisu Hrišćanski. a nisu ni čisto masonski. Imaju čisto pagansko poreklo i značenje. Sova je simbol Atine, Zevsove kćeri. Molohov simbol je čovek sa glavom i rogovima bika.

Drugi simbol je piramida unutar koga se nalazi svevidece oko (ajde to mozemo da zanemarimo i opravdamo). Ali nikako ne mozemo opravdati to sto je ova ptica zapravo egipataki simbol horusa.

Ne Horusa, Mire, nego Asara, onog od Oriona. Piramida i svevideće oko, takođe imaju veze, ne sa Horusom, nego sa Raom, ili Roem (Ra je oko, a ne sunce, ime Ra se izgovaralo Roi - onaj koji vidi).

Bilo je i toga na njihovim prvim sastancima, pisale novine o tome, i to je zavrsilo na sudu, jer su ljudima pretili i vikali na njih da su djavoli, a oni se uplasili.. Ali onda kazu kako su im i to "namestili"! Sta god ti postavis oni ce tvrditi kako ih "progone" i izmisljaju protiv njih. To je odbrambeni mehanizam.

Ne samo na prvim sastancima. Ima toga i danas, ali se krije. Pogledaj kakva su baptistička "bogoslužja"....

Učlanjen(a)
18.02.2014
Poruka
1.805
šabat šalom

SIN od Boga Jedinoga Oca JHVH - Gospodin Yehošua,
je poštovao 4.BZ Subotu!
G Yehošua je svake Subote išao u Hram
od Boga Jedinga Oca JHVH ili Sinagogu,
i klanjao se svome Jedinome Bogu Ocu JHVH.

Natrag