Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nigde apostol Pavle nije subotu nazvao senkom, vec je nazvao senkom krvne zrtve koje su se prinosile za kakav, ili u vreme kakvog praznika, ili mladina i u vreme subota.
http://true.faithweb.com/7-bible-col216.htm
Hvala Shone ,na čestitki ,@antonijadz, Sretan ti i Blagoslovljen Uskrs, neka ti je i Blagoslovljena ova sedmica.
Kazem i ponavljam, to su gluposti na koje sam milion puta odgovorio. Cak sam dokazao da je subota SENKA. Pavle je u jevrejima poslanici subotu nazvao "senkom", ne samo u kolosanima. U jevrejima se sasvim sigurno radi o "sedmicnoj suboti" ne o "subotama" kako je Marko gore ustvrdio! Ali vi se nedate dozvati pameti.
I sve dok vi budete pisali ovakve smejurije ja necu nikada postati adventista, jer uvek iznova vasi postovi me od toga oduvracaju jer dokazuju totalnu nedoslednost. Nista vam se ne slaze sa pismom, a pored toga ponavljate jedno isto kao programirani..
Slatko se nasmejah na ovo pisanje, a ne bi se trebalo smejati..
Postovanje EGWajtista,DarthShone said:
Ovaj tvoj gorinji post se može nazvati headshot (pravo u glavu). No hidra EGWizma je stoglava, kao i dve zveri iz Apokalipse pa se mora Istinom udarati stalno....
Teško da ćeš ih ubediti. Ne zato što argumenata nemaš, jer imaš ih i to podosta, negoi zato što je ovima Evanđelje zaista shabat. Slave i klanjaju se senki. Pravi kult senke. No ni to me ne čudi, jer evo i ovoga brate moj:Ne mogu da idem redom da obaram svaku pojedinost. Ja stvarno ne znam odakle vam snage da na svakoj temi neprestano tvrdite jedno isto u krug, i da pisete o suboti neprestano ponavljajuci jedno isto kao da ste njome opsednuti.. Zar je evandjelje subota?
Mire kaze da je subota Tipos izlaska Jevreja iz Egipatskog ropstva.
Marko, nista ja ne odbacujem namerno, Antonija ti je lepo odgovorila za (kolosanima 2:16). A ja sam dokazao da Pavle u Jevrejima poslanici kad pise o "sedmicnoj suboti" istu povezuje sa "odmorom u obecanoj zemlji" i time je predstavlja SENKOM odnosno simbolom "odmora od robovanja (jevreja) u egiptu"!
Dakle, sedmicna subota JESTE SIMBOL (SENKA) koja je ukazivala na "odmor u obecanoj zemlji" (od robovanja u egiptu) i na posletku Pavle istu povezuje sa "odmorom u Hristu" (odmorom od greha)! Znaci, nema sumnje da je ona SENKA i da ju je Pavle tako i posmatrao! Ona se na Hristu ispunjava! Jer on je nas odmor - "hodite k meni svi umorni i natovareni i ja cu vas odmoriti" kaze on! Svako poricanje toga nema smisla i nije u skladu sa Pismom niti sa istorijom niti sa 4. zapovescu, jer je razlog za njeno svetkovanje bio "izlazak iz egipatske zemlje" i "odmor od ropskog posla"!