- Učlanjen(a)
- 11.02.2009
- Poruka
- 8.070
Zasto onda uopste tvrdite da smo 'mi zapoceli rat' kada je evidentno da ste vi napad pokrenuli sa ciljem "da se ljudi upute na put spasenja"! A taj put spasenja je - "dokazati da je nasa crkva kurva"?
Znaci sta si ti ovim potvrdio? Potvrdio si ono sto si gore i poricao , a to je "da ste vi prvi pokrenuli napad" i da vam je "evandjelje napad"!
Hvala na priznanju! I hvala Bogu, da smo mi cisti i da nismo nikog prvi napadali!
Po iskrivljenoj logici, tako dragoj i svojstvenoj sledbenicima "malog svetla" mi i jesmo prvi započeli napad, samo naše postojanje je atak na "mirne" sledbenike shabata. MI smo po njima "napad" započeli u II stoleću, a "bog" je čekao pravi trenutak da Ellen Gould White udari u glavu kamenom i tako joj pošalje vizije, načinvši je na taj način "generalom" odmazde, koju će vojnici "malog svetla" sprovoditi tako što će nuditi "evanđelje" napadajući pre svega one koji slede Crkvu Božiju, koju če raspomamljena "generaica" ispunjena "duhom" proroštva nazivati Kurvom Vavilonskom, i tu laž koristiti da regrutuje vojnike koji će se boriti za poene u Investigative judgement.