Adventisti

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Zasto onda uopste tvrdite da smo 'mi zapoceli rat' kada je evidentno da ste vi napad pokrenuli sa ciljem "da se ljudi upute na put spasenja"! A taj put spasenja je - "dokazati da je nasa crkva kurva"?

Znaci sta si ti ovim potvrdio? Potvrdio si ono sto si gore i poricao , a to je "da ste vi prvi pokrenuli napad" i da vam je "evandjelje napad"!

Hvala na priznanju! I hvala Bogu, da smo mi cisti i da nismo nikog prvi napadali!

Po iskrivljenoj logici, tako dragoj i svojstvenoj sledbenicima "malog svetla" mi i jesmo prvi započeli napad, samo naše postojanje je atak na "mirne" sledbenike shabata. MI smo po njima "napad" započeli u II stoleću, a "bog" je čekao pravi trenutak da Ellen Gould White udari u glavu kamenom i tako joj pošalje vizije, načinvši je na taj način "generalom" odmazde, koju će vojnici "malog svetla" sprovoditi tako što će nuditi "evanđelje" napadajući pre svega one koji slede Crkvu Božiju, koju če raspomamljena "generaica" ispunjena "duhom" proroštva nazivati Kurvom Vavilonskom, i tu laž koristiti da regrutuje vojnike koji će se boriti za poene u Investigative judgement.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Po iskrivljenoj logici, tako dragoj i svojstvenoj sledbenicima "malog svetla" mi i jesmo prvi započeli napad, samo naše postojanje je atak na "mirne" sledbenike shabata.

To je nivo razmišljanja djece koja se svađaju za igračku pa kažu "ti si mi prvi uzeo igračku".

MI smo po njima "napad" započeli u II stoleću,

Ne u drugom, nego odmah kod Avelja i Kaina.

napadajući pre svega one koji slede Crkvu Božiju,

To onu iz Solunjana.

nazivati Kurvom Vavilonskom,

da niste to onda bi se oslanjali na Boga, a kako ste se oslanjali na svjetovne sile, onda ste dokazali da ste to.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
nazivati Kurvom Vavilonskom

da niste to onda bi se oslanjali na Boga, a kako ste se oslanjali na svjetovne sile, onda ste dokazali da ste to.
Znaci mi smo "kurva"? Lepo ti je ovo "pljuvanje" po nama, bas lepu teologiju imas!

Nego zaboravljas da su se protestanti takodje "oslanjali na svetovne sile" i trazili podrsku kraljeva kao i ti kada su "pljuvali po Papi". A ovi im posluzili i pruzili zastitu jer im se interes podudario. Hteli su naime i jedni i drugi "slobodu od Pape". Kraljevi za svoje bludnicenje i za kradju a ovi toboze za "ispovedanje vere".

A kad su pobedili, onda su se u saradnji sa vlastima dogovorili da "proganjaju i ubijaju katolike". (Toboze) Progonjeni i fini protestanti su odjednom postali progonitelji. I bas su bili "od Boga"! Kako da ne!

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Kao sto svi znaju koji su od pocetka na forumu, ja nisam nikoga napadao, vec sam samo iznosio pojedine istine sa mnostvom biblijskih dokaza.

Nakon toga ovo moje svedocenje se nekima nije svidelo, i poceli su sa osudama, bahatoscu, iznosenjem kojekakvih bljuvotina obucena u lazi i izvrtanja..itd..

Dakle, koje poceo rat to je ocigledno, jer istina nikad nije bila popularna, i izaziva sukobe od onih koji istinu ne zele.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Znaci mi smo "kurva"?

Vaša djela su pokazala to.

Lepo ti je ovo "pljuvanje" po nama,

Ko ti je kriv što obožavaš crkvu, tvoj problem, moj nije.

bas lepu teologiju imas!

Pa to je teologija Biblije.

Nego zaboravljas da su se protestanti takodje "oslanjali na svetovne sile" i trazili podrsku kraljeva

Da su se oslanjali ne bi pokazali bolji rod.

Imali bi barem isti ili gori.

A ovi im posluzili i pruzili zastitu jer im se interes podudario.

I pokazali bolji rod.

Kraljevi za svoje bludnicenje i za kradju a ovi toboze za "ispovedanje vere".

Opet projektuješ svoju crkvu i KC.

A kad su pobedili, onda su se u saradnji sa vlastima dogovorili da "proganjaju i ubijaju katolike". (Toboze) Progonjeni i fini protestanti su odjednom postali progonitelji. I bas su bili "od Boga"! Kako da ne!

I pokazali bolji rod, što vi niste onda.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Dakle, koje poceo rat to je ocigledno, jer istina nikad nije bila popularna, i izaziva sukobe od onih koji istinu ne zele.

A istina je jeli u učenju udarene u glavu, lažnog proroka i hulitelja? Istina je dakle u tome? Žao mi je ali nije.

Vi jeste započeli rat, jer na to ste svojim fundamentalima pozvani. Nema kod vas širenja evanđelja, nego lešinarenja kod onih koji su pravo evanđelje već primili

To je nivo razmišljanja djece koja se svađaju za igračku pa kažu "ti si mi prvi uzeo igračku".

Jeli? pa ti se bošnjo ponašaš baš kao klinac koji misli da mu je tata neko i nešto, i izaziva koga stigne, pljuje i arogancijom koju ne stigne da ispraznu u ćenefu, izaziva svakoga i viče:" moj tata je jači od tvog tate" Tražiš izazov samom svojom pojavom i stavom. Zoveš na kavgu, posle kmečiš "takav vam je duh, kmeeek," Pravi sledbenik shabata.

Ne u drugom, nego odmah kod Avelja i Kaina.

Šta lupaš? Ovo ni budalina Tale ne bi lupio.

No ko istinu traži u judaizmu bez obrezanja, po tumačenju Vučićeve dvojnice iz Mejna, i ne može bolje. I kod nje je kao i kod ovog, za dve do tri godine, njemu "boljitak", a vama shabatarima, drugi dolazak...

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Šta lupaš? Ovo ni budalina Tale ne bi lupio.

Opet projektuješ sebe. Ajd jesi se ispraznio.

No ko istinu traži u judaizmu bez obrezanja,

Pavle te osporio niti se traži u obrezanju ni u neobrezanju nego u zapov. Božjim.
po tumačenju Vučićeve dvojnice iz Mejna,

To je tumačenje, misliš da si bolji jer nisi obrezao okrajak.

ne može bolje. I kod nje je kao i kod ovog, za dve do tri godine, njemu "boljitak", a vama shabatarima, drugi dolaza.....

Ovo ti ni sam sebe ne razumeš. Ajd malo smiri se pa dođi na forum. Opusti se, ne sekiraj se.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
I kazu "MI NAPADAMO" a sa svakim komentarom se sve vise razotkrivaju.

Sami napadaju a osudjuju mene da to cinim.

Krajnje licemerstvo i bezobrazluk.

Učlanjen(a)
15.02.2015
Poruka
3.527
Pocitao sam dve stranice vasih "jadnih" komentara.
Moju paznju najvise je privukla diskusija izmedju Darta i Tripe.
Ubedljivo su najbolji, jer se prefektno slazu.
Naravno, od njih ne ocekujte teologiju ni veru, nego humor!
Zato predlazemda se njih dvojica nagrade odlikovanjem foruma.

Natrag