Adventisti

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
15) SARRDY (Poelbuster 2) ZLOGLASNI PROGONITELJ ADVENTIZMA (sarrdy)
Ko je taj Sarrdy koji je toliko zloglasan?

PS. Izvolite vi sad navedite koliko tema na forumu je usmereno protiv vas??? Necete naci ni desetak tema!!!

Nema ih ni toliko. Dakle, napad su započeli oni. Tako očekivano. Prve "žrtve" Mileritskog ludila bili su Metodisti i Baptisti, upadali su im na okupljanja, raspravljali su se sa njima, cepali im zajednice i tako to.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Mire, mije bitno koliko je tema otvoreno protiv Adventista,vec koliko se oni napadaju, sta se pise, kako, koliko, itd..

Ponavljam, prva moja tema koju sam otvorio na forumu je bila "BIBLIJSKA OBELEZJA PRAVE BOZJE CRKVE"

Druge sam otvarao kao odgovor na napade, ili tvrdnje koje su suprotne pismu.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Nije bitan broj, nego suština.
Znaci priznajes da je broj tema u kojim nas napadate veci nego kod nas.

Sustina, i jeste da se tu ne radi o temama koje uzdizu Hriscanstvo, vec su sracunate na napad! Postoji bezbroj prelepih tema o kojima smo mogli diskutovati, ali vi to ne zelite!

Ponavljam, prva moja tema koju sam otvorio na forumu je bila "BIBLIJSKA OBELEZJA PRAVE BOZJE CRKVE"

Ti izgleda ni sam ne znas koja ti je prva tema ili hoces da prevaris ljude? Ja sam rekao da nije to prva tema i nije. Odes lepo pa proveris na pocetak, svi vide ne mozes sakriti.

Mire, mije bitno koliko je tema otvoreno protiv Adventista,vec koliko se oni napadaju, sta se pise, kako, koliko, itd..

A nije bitno "koliko vi nas napadate" na svim temama i svuda?

Ove teme ste vi otvarali (protestanti) i samo su kap u moru..

Po samom nazivu teme vidi se da Šardi uzdiže i obožava sebe, udarna pesnica inkvizicije.
Onaj adventista (cobi 63) sto piski u saksiju ti nije "udarna snaga inkvizicije"?

On je prvi poceo, i uveliko mu je pisanje slicno tvojem ko da ste rod rodjeni!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Znaci priznajes da je broj tema u kojim nas napadate veci nego kod nas.

priznajem da je to nebitno.

Sustina, i jeste da se tu ne radi o temama koje uzdizu Hriscanstvo,

Naravno da se uzdiže hrišćanstvo kada se napadaju vaša lažna učenja.

Postoji bezbroj prelepih tema o kojima smo mogli diskutovati, ali vi to ne zelite!

To jeste doktrina ekumenizma, ajmo da se okupimo oko zajedničkih tema. Nema zajednice sa vama dok iznosite laži.

Sa vama zajednica, sa Amfilohijem koji proklinje ljude da im se zatre sjeme jer mu država ruši idola.

Kada je neko od advent. pozivao na to?

Vama je stavljena omča kao faraonu i Sedekiji i sada će da vam se to steže.

Sa nacionalnom religijom da se nađemo negdje oko istiih učenja. Nikada. I ovo ovdje što pozivaš na jedinstveno daješ lažno samo da stvoriš utisak kako si ti fin a ja nisam. A koliko si fin vidjeli smo čak si se ponosio time što si me vrijeđao. A ovdje glumataš neku finoću samo da bi posle toga ostali članovi rekli eto vidiš pozivao ga je a on neće.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
priznajem da je to nebitno.
Znaci priznajes da vi nista drugo i ne radite nego samo napadate. Nemate ni jednu temu o ljubavi, milosti, Bogu, Isusu, evandjelju... NISTA OD TOGA! (odnosno ima ali takvih tema je 1%, da me ne optuzite kako lazem).

Naravno da se uzdiže hrišćanstvo kada se napadaju vaša lažna učenja

Znaci vasa teologija i evandjelje nije nista drugo nego "napad"! Sam si to rekao!

To jeste doktrina ekumenizma, ajmo da se okupimo oko zajedničkih tema. Nema zajednice sa vama dok iznosite laži.
Ti ili pojma nemas sta je ekumenizam ili izvrces! Niko sa vama ne zeli zajednicu, vec normalan odnos i dijalog!

Sa nacionalnom religijom da se nađemo negdje oko istiih učenja. Nikada.
Hoces da skrenes temu, a sam si svestan da je to laz! I opet napad. Covek hoce sa vama normalno da prica, da svadje prestanu, a vi udarate u napad. Ko je trazio da se nadjemo "oko istih ucenja", moze da postoji neslaganje, ali ne sme da bude arogancije i iskljucivosti, bezobrazluka kojima ste toliko okitili ovaj forum! Tako providno..

A ovdje glumataš neku finoću samo da bi posle toga ostali članovi rekli eto vidiš pozivao ga je a on neće.
Ne glumim ja nista, moj poziv stoji. Ali ja znam da ti neces to prihvatiti. Ja da sam mislio da glumim ne bi te onda pozivao isto to u private..

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Ti ili pojma nemas sta je ekumenizam ili izvrces! Niko sa vama ne zeli zajednicu, vec normalan odnos i dijalog!

Normalan odnos i dijalog????!!! Žao mi je Mire, ali to je sa njima nemoguće iz mnogo razloga, a najidljiviji je doktrina koju moraju da slede. Sa takvima nema dijaloga, jer prvo doktrina im se zasniva na tome da su isključivo oni posednici "istine", dakle svi ostali su meta konverzije na tu njihovu "istinu". Razlikuju se samo metodi, pojedini će ići postepeno, finije, jer su jednostavno takvog karaktera, kao na primer Jovan, dok će drugi ići napadno, samouvereno prepuno "duha proroštva". Sa takvima, onim prvim, kakav takav dijalog je uz veliku dozu opreznosti moguć, ali sa ovim drugima, ne. Posebno ne u vezi Biblije, jer ćeš se suočiti sa izvrtanjem izvlačenjem iz realnog konteksta, i svim ostalim čemu je kult "malog svetla" iz Mejna sklon od samog početka.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Mire, nije lepo lagati.

Upravo vi na svakoj temi pisete protiv Adventista i Ellen White.

Da se otvori tema "KOJA JE BILA BOJA CARAPA APOSTOLA PETRA" vi bi i na njoj napadali Adventiste i Ellen White.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Znaci priznajes da vi nista drugo i ne radite nego samo napadate.

:beee:

Nemate ni jednu temu o ljubavi, milosti, Bogu, Isusu, evandjelju...

Pa to nije za vas fariseje, to je za ljude koji iskreno žele istinu. To smo u početku davali, a sada nećemo.

Znaci vasa teologija i evandjelje nije nista drugo nego "napad"! Sam si to rekao!

Naravno, šta je drugo Isus radio nego 3,5 godine razbijao farisejske zablude.

Ti ili pojma nemas sta je ekumenizam ili izvrces!

:beee: ati ćeš da mi daš objašnjenje koje ima smisla.

Hoces da skrenes temu, a sam si svestan da je to laz!

Pa vi to jeste.

Efescima 5,11

Ko je trazio da se nadjemo "oko istih ucenja",

Nego šta si. I to si lažno tražio, tvoj motiv je da se ovdje prikažeš kao fin i dobar, a da za mene kažu "eto ga vidite kakav je".

Ne glumim ja nista, moj poziv stoji.

Baš sam očekivao da ćeš reći da glumiš.

Ali ja znam da ti neces to prihvatiti.

Sa ovim si otkrio motiv koji sam naveo.

Ja da sam mislio da glumim ne bi te onda pozivao isto to u private..

To je nebitno.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Pa to nije za vas fariseje, to je za ljude koji iskreno žele istinu. To smo u početku davali, a sada nećemo.
Davali a nema ni 1 tema o tome :beee:

Naravno, šta je drugo Isus radio nego 3,5 godine razbijao farisejske zablude.

Ma kako da ne, sve je isao okolo i "samo pljuvao fariseje"!

Covece, on je lecio bolesne, vaskrsavao mrtve, podizao unesrecene, poucavao ljude da zive boljim i kvalitetnijim zivotom! A ti jedino sto radis ovde je da pljujes i jos se sram te bilo, pozivas na Isusa u tome!

Uzas!

Natrag