Adventisti

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Davali a nema ni 1 tema o tome

A ja sam očekivao da ćeš drugačiješ misliš, ala sam se zeznuo.

Ma kako da ne, sve je isao okolo i "samo pljuvao fariseje"!

Ajde reci na šta je ukazivao 3,5 godine.

Covece, on je lecio bolesne, vaskrsavao mrtve, podizao unesrecene, poucavao ljude da zive boljim i kvalitetnijim zivotom!

I na šta ih upućivao?

Pa vi kao i fariseji ne držite zakon.

A ti jedino sto radis ovde je da pljujes i jos se sram te bilo, pozivas na Isusa u tome!

Pa ti samo to radiš nama advent.

Užas je ono što se kod vas dešava.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Davali a nema ni 1 tema o tome :beee:

Ma kako da ne, sve je isao okolo i "samo pljuvao fariseje"!

Covece, on je lecio bolesne, vaskrsavao mrtve, podizao unesrecene, poucavao ljude da zive boljim i kvalitetnijim zivotom! A ti jedino sto radis ovde je da pljujes i jos se sram te bilo, pozivas na Isusa u tome!

Uzas!

Pa i da je išao i pljuvao Fariseje, onda znači da je pljuvao njih, jer su oni velikim delom duhovni a i materijalni naslednici fariseja.

Još se i poziva na Isusa?? Zar te to čudi? Pa zar tebi nije jasno ko su oni, tj kakav je mentalni sklop seldbenika "malog svetla" iz Mejna? Zar ti nije poznato da će sve koristiti sebi na korist? Da su svi, posebno oni koji bi da napreduju u konferenciji arogantni i napadni?

Užas??? Ne Mire, nije užas. Kada prihvatiš da imaš posla sa sledbenicima kulta, nastalog na debilnom tumačenju masona i žene udarene u glavu, kada shvatiš da imaš posla sa falsifikatom hrišćana, kojima je Hrist samo papravan, onda se nećeš užasavati na njihovo ponašanje. Jedini će te užasavati primer dokle ljudsko ludilo može da ide. Ništa više.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Pa i da je išao i pljuvao Fariseje, onda znači da je pljuvao njih, jer su oni velikim delom duhovni a i materijalni naslednici fariseja.

Zato vam Bog ruši idolopokloničke hramove.

Još se i poziva na Isusa?? Zar te to čudi? Pa zar tebi nije jasno ko su oni, tj kakav je mentalni sklop seldbenika "malog svetla" iz Mejna?

Zato imate Ukrajinu i rasulo, da vam nisu advent. krivi za to.

Užas??? Ne Mire, nije užas. Kada prihvatiš da imaš posla sa sledbenicima kulta,

Zato vi imate djela kulta.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Opet kažem, ima adventista koji svašta rade, i oni koji nisu loši ,i pošteni su

Ti koji su pošteni, zavedeni su i treba se boriti za njihovo spasenje. Ovi drugi nisu zavedeni, nego su svojom slobodnom voljom odabrali da budu to što jesu.

Mogu Antonija oni da pričaju šta god im je volja. Pojedini zaista ne znaju što čine, ali pojedini i te kako znaju. Za prve molim da im Bog oprosti jer ne znaju što čine i da im otvori oči ako je to po volji Njegovoj, a za druge, one koji znaju što čine, neka im se smiluje, ako milosti Njegove zaslužuju, a ako ne, jer od Njih zavisi, moraju se sami obratiti, ne može to niko za njih učiniti, onda:
Neka im plata bude po zasluzi, plač i škrgut zuba. Naše je da govorimo istinu i drugima pomognemo da ne krenu istim putem, da ne odbace neprolaznost "zlata Evanđelja" i zamene ga falsifikatom.

Učlanjen(a)
15.02.2015
Poruka
3.527
Ti koji su pošteni, zavedeni su i treba se boriti za njihovo spasenje. Ovi drugi nisu zavedeni, nego su svojom slobodnom voljom odabrali da budu to što jesu.

Mogu Antonija oni da pričaju šta god im je volja. Pojedini zaista ne znaju što čine, ali pojedini i te kako znaju. Za prve molim da im Bog oprosti jer ne znaju što čine i da im otvori oči ako je to po volji Njegovoj, a za druge, one koji znaju što čine, neka im se smiluje, ako milosti Njegove zaslužuju, a ako ne, jer od Njih zavisi, moraju se sami obratiti, ne može to niko za njih učiniti, onda:
Neka im plata bude po zasluzi, plač i škrgut zuba. Naše je da govorimo istinu i drugima pomognemo da ne krenu istim putem, da ne odbace neprolaznost "zlata Evanđelja" i zamene ga falsifikatom.
Dobro juitro Darth,
Zahvaljujem na tako velikodusnosti i dusebriznistvu.

lepo je to od tebe sto kazes da se molis
da im Bog otvori oci, ako je to po Njegovoj volji". Odlicno! a ako nije po Biozjoj volji, onda ja se milim da tebi Bog otvori oci pa da razmisljas i delujes mnogo bolje nego do sada.
To sto si rekao
"Ako milost Njegovu zasluzuju, lijepo bih te zamolio da malo bolje razmislis, jer Bozju milost niko ne zaluzuje, ona je dar Bozji, a mi gresnici samo mozemo da je primimo ili odbacimo. U tome nema zasluge.

To sto kazes:
"Neka im plata bude po zasluzi" mislim da si skreno sa hriscanskle linije. Zar ti nisi zasluzio da goris u paklu, caki i bez cistilista? Jesi! Svi smo mi takvi.
Verujem da si i sam citao ovo: "Nijednoga nema pravedna.... Svi se uklonise i zajedno nevaljali postase, nema ga koji cini dobro, nema ni jednoga cigloga."
Rimljanima 3,10-12.

A to sto si rekao:" Naše je da govorimo istinu i drugima pomognemo da ne krenu istim putem."
Pa to upravo i mi cinimo.
Ali ne zaboravi da ni ti ni ja nismo merodvani da utvrdimo ko od nas dvojice govori istinu, a ko neistinu; to ce uciniti Sveznajuci, a njegov sud je uvek pravican.

Molim se milostivom Bogu i Goospodu Isusu Kristu da ti zaista otvori duhovne oci, pa da promenis svoje propovedenje, jer ovo dosadanje i nije bilo Jevandjelje Kristovo, nego drugo Darthovo jevandjelje. Cekamo da vidimo da li ti je Bog otvorio oci ili jos nije!

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Ovo kroz usta sina Amosovog, Isaije proroka govori YHWH ADONAI ELOHIM, KADOSH; KADOSH; KADOSH, koji je OTAC, SIN i DUH SVETI:

13Prestanite mi nositi ništavne prinose,
kâd mi omrznu.
Mlađaka, subote i sazive –
ne podnosim zborovanja i opačine.
14Mlađake i svetkovine vaše
iz sve duše mrzim –
teški su mi,
podnijet’ ih ne mogu!
15Kad na molitvu ruke širite,
ja od vas oči odvraćam.
Molitve samo množite,
ja vas ne slušam.

Učlanjen(a)
15.02.2015
Poruka
3.527
Ovo kroz usta sina Amosovog, Isaije proroka govori YHWH ADONAI ELOHIM, KADOSH; KADOSH; KADOSH, koji je OTAC, SIN i DUH SVETI:

13Prestanite mi nositi ništavne prinose,
kâd mi omrznu.
Mlađaka, subote i sazive –
ne podnosim zborovanja i opačine.
14Mlađake i svetkovine vaše
iz sve duše mrzim –
teški su mi,
podnijet’ ih ne mogu!
15Kad na molitvu ruke širite,
ja od vas oči odvraćam.
Molitve samo množite,
ja vas ne slušam.

Ovo je izjavio i na kamenim plocama napisao Svemoguci Gospod Bog Stvoritelj:

"Sjeti se da svetkujes dan Subotni. Sest dana radi i obavljaj sav svoj posao. A SEDMI JE DAN SUBOTA,
pocinak posvecen Jahvi Bogu tvojemu. Tada nikakva posla nemoj raditi: Ni ti, ni tvoj sin, ni tvoja kci, ni
tvoj sluga, ni tvoja sluskinja, ni tvoje zivince, niti stranac koji se nadje unutar tvojih vrata.
Ta i Jahve je sest dana stvarao, nebo, zemlju, more i sve sto je u njima, a sedmog je dana
pocinuo,
STOGA JE JAHVE BLAGOSDLOVIO I POSVETIO DAN SUBOTNI."
Izlazak, 20, 8-11. prijevod dr. Zagoda.

Tako, Subota je vecni Gospodnji dan od odmora.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ako su u kovceg stavljene i mana i Aronov stap koji su predstavljali - Hristovo telo i svestenstvo koje je "prolazno" i koje su sve SENKE. Onda ni dekalog nije poseban niti je izdvojen samo time sto je stavljen u kovceg. A Pavle u svojoj poslanici dekalog i naziva "prolaznim" dok za subotu kaze da je SENKA u kolosanima 2:16.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Ako su u kovceg stavljene i mana i Aronov stap koji su predstavljali

Stavljene su samo ploče Dekaloga.

Hristovo telo i svestenstvo koje je "prolazno" i koje su sve SENKE.

Sam sebi uskačeš u stomak, dekalog ne ukazuje na Isusovu spasonosnu misiju.

Onda ni dekalog nije poseban niti je izdvojen samo time sto je stavljen u kovceg.

Naravno da jeste, jer je Dekalog u kovčegu, a Mojsijev zakon je bio pored kovčega.

A Pavle u svojoj poslanici dekalog i naziva "prolaznim" dok za subotu kaze da je SENKA u kolosanima 2:16.

Onda je po tome prolazno i jelo i piće, ne trebamo više da jedemo i pijemo, pošto su i to sjenke. :beee:

E kako vas je lako oboriti.

Natrag