Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Iskren dokaz da nisu sve koze na broju u tvojoj glavi definitvno.Place zavod za mentalno zdravalje za tobomBraćo Miko 32 i Laodikeja našao sam vam ISKREN dokaz da su Adventisti najgori ili jedni od najgorih, pa se možete i sami uveriti - post #1548 na temi ''Jehovini svedoci''.
Pozdrav i Bog s vama.
Braćo Miko 32 i Laodikeja našao sam vam ISKREN dokaz da su Adventisti najgori ili jedni od najgorih, pa se možete i sami uveriti - post #1548 na temi ''Jehovini svedoci''.
Pozdrav i Bog s vama.
Zašto brate?Sardy, sad si me razocarao, pomislio sam da si razuman covek, ali sad vidim..
To sto je navedeno u postu 1548 je samo pretpostavka, koja nema cvrste osnove.
A ovo si napisao kao da nikada nisi procitao ni jedno slovce iz Biblije, inace bi shvatio da se Adventizam potpuno pridrzava istine zapisane u svetom pismu.
Bez obzira, jednog dana ces to shvatiti, a neka ti Bog pomogne da tada tu istinu prihvatis celim srcem..
Pozdrav
Naš posao su samo dve stvari, kada je ovo u pitanju:............Ja nisam postavljen da ikoga pravdam, ali znam slucajeve gde su pojedini dolazili u Adventisticku crkvu iskljucivo iz zlih namera, a moje pitanje tebi glasi `Da li je nas posao da idemo po drugim crkvama sa namerom da rusimo postojeci poredak, i to jos sa oruzjem ispod pazuha..?
Nas moto treba uvek da bude, da pocistimo Djubriste prvo ispred svoje kuce, ili tacnije kao sto rec Bozja kaze `IZVADI BRVNO IZ SVOG OKA, pa onda necemo imati potrebe ni ambicije da idemo kod drugih iz ciste zlobe, i mesamo se u tudje poslove, vec ce mo izgradjivati svoju licnu zajednicu sa Bogom, i raditi samo ono sto Bog zeli da cinimo..