još prije nekih 20.g. sam govorio i svjedočio mnogima za istinu,
također sam skretao pažnju ljudima da je adventizam = rimokatolicizam
i da adventisti danas niti vide pravu istinu niti je žive, samo govore još tu i tamo
nešto istine Biblijskog vjeronauka
to je upravo ono što sotona želi
staviti u more laži pokoju kap istine i zatim to servirati ljudima
onaj koji pojede adventističko jaje - definitivno umire
ne krivim ja adventiste, niti sudim
znam i vidim kroz vjeronauk koji šire, da gledaju Bibliju preko tj. kroz rimokatolički katekizam, koji je samo malo prepravljen - prilagođen
i jasno je da tako nemogu ni vidjeti pravu istinu
jednostavno ti ljudi nisu svjesni u čijim su rukama
vjerujem da ima u adventističkoj crkvi pravih - iskrenih ljudi , vjernika koji zaista traže pravi Put, Istinu i Život, također vjerujem da če ga pronaći i spasiti se
ti ljudi su manjina, dok je ostalima izgleda Bog samo đep, znači što više desetaka, milodara i ostavština sakupiti u crkvu i uživati u novcu i svemu što novac pruža
nakon novca veliki idol je trbuh, koji je također uvijek prazan i nikada dosta, uvijek hoće još
jela nečista na duhovnom stolu i tjelesnom
nezna se koji je više izopačen
o idolu udobnosti čemo već raspravljati
onaj koji danas vjeruje i brani trojstvo, taj će sutra u ekumenu, i braniče nedjelju, taj žig zvijeri - papstva i ne samo to nego će i čuvati haljine onih koji će silom nametati to čedo papstva
gorak je kraj adventizma jer će nagovoriti cijeli nepokajani svijet da ustane na prave kršćane i makne ih sa lica zemlje
dakle dok sami kao fol govore i tvrde da ih papa rimski želi progoniti, oni progone i suprostavljaju se pravim kršćanima
adventisti su prvi u ovom posljednjem vremenu koji su postali remek djelo zla - lucifera
jer
znali su istinu, pravi Biblijski vjeronauk, ali nisu vršili volju Gospodara
kada krene sedam čaša gnjeva Božjeg na njih, i ostali svijet, ali najviše će zlo pogoditi crkvu adventističku, oni če u čudu gledati i neče vjerovati
tek sedmo zlo kada se izlije na njih, oni se bude i shvačaju da su zauvijek izgubljeni
zašto?
jer nisu htjeli pročavati Sveto Pismo za sebe, više su voljeli pričice i bajke koje im je sotona servirao da su ispravni i sveti i da če bii spašeni bez poštivanja Božjeg Zakona
niti vodstvo njihova generalna konferencija, niti propovjednici, niti vjernici NE čitaju i ne proučavaju Sveto Pismo svojim srcem, nego čitaju spise koje im crkva daje a ti spisi krivo tumače - izvrču jasan Biblijski vjeronauk
kada se javi prvi adventista i kaže da ja nisam u pravu
neka pročita prvu zapovijed Zakona
i onda neka se sam zapita
kako mi adventisti vjerujemo u tri Boga kada u Bibliji piše da je Jehova jedan??
adventistička filozofija, tj. oholo mudrovanje samog sotone o trojstvu je veliki razlog propasti crkve adventista sedmog dana
i rekao sam već, mnogi to neće shvatiti dok Bog ne progovori u onaj dan