Član
- Učlanjen(a)
- 12.10.2010
- Poruka
- 37
E svasta cu ja jos ovde cuti, haha, znaci u buducnosti ce neko ponovo izgraditi grad Vavilon. :dtyste: Ne nisam adventista...
Vavilon je vec sagradjen, i uveliko vlada.
Ako nisi adventista, sta si onda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
E svasta cu ja jos ovde cuti, haha, znaci u buducnosti ce neko ponovo izgraditi grad Vavilon. :dtyste: Ne nisam adventista...
Vavilon je vec sagradjen, i uveliko vlada.
Ako nisi adventista, sta si onda?
Gde vlada,gde je vavilon? Mozda ga je Sadam Husein obnovio? :dtyste: , ja samo istrazujem razlicita tumacenja, i nemam veze ni sa jednom od crkava...
Isabeleta, hvala na odgovoru, dobro je da znam da je ono sto si rekla iz dobre namere.
Ali nema mnogo svrhe truditi se nekoga ubedjivati..., nece ubediti adventiste da su na pogresnom putu, jer oni prvenstveno veruju u Sveto Pismo... Pa kako ti mozes biti sigurna da je nesto istina a nisi istrazila druge opcije. Ne mislim samo na adventiste vec i na druge crkve i religije. Problem u hriscanstvu je sto, katolicka i pravoslavna crkva, ima svete oce, koji su tumaci biblije, a koji su gresni ljudi kao i mi, i nisu bili u direktnom kontaktu sa Isusom Hristom. Dok su apostoli koji su pisali novi zavet, culi, videli i doziveli iz prve ruke. Oni su licno poznavali Hrista. Koga treba slusati?... Kazes nisam ispitao svoju pravoslavnu veru, mozda i nisam posvetio dovoljno vremena tome, ali citao sam nesto od crkvenih otaca i tu nalazim greske koje nisu u skladu sa svetim pismom, i sta sad? ... Ajde konacno da pocnemo da razgovaramo kao normalni ljudi.
Ja vas ne razumem, ovamo optuzujete adventiste da imaju masonske simbole, a svoje opravdavate.
Prijatelju nemamo sta vise razgovarati, posto vredjas i koristis se sarkazmom, nisi otvorenog uma i nemas pojma o cemu pricas. Pun si sebe i nimalo ponizan, ne dopustas mogucnost da nisi u pravu... Sve najbolje ti zelim!
Ja ti rekoh ako si pismen da procitas 5 Mojsijevu 5 a zatim Jezikelj 20!a neka to ucine i forumasi pa da vidimo ko je u pravu ja ili ti.@faky
Božji Zakon je preko Izraelaca trebao biti upučen cijelom svijetu
Izraelci su dakle imali dužnost cijeli svijet opomenuti na potrebu poštivanja 10.začovijedi
ali
s vremenom su se iskvarili, zatvorili u mržnju i vjerski fanatizam i nisu ostali sol zemlje i svijetlo svijeta nego su postali tama
počeli su vjerovati da samo njih ljubi Bog a svi ostali su pogani
nisu željeli drugima pokazati blagoslov koji Bog daje kada se poštuje Božji Zakon
Gospod je dugo trpio Izraela i kada je Izraelm odbacio Boga Bog je odbacio Izreala
tada je Jehova Bog sklopio novi savez sa kršćanima
kršćani imaju istu zadaću kao nekada Izrael
uputiti, obavijestiti sve ljude na potrebu poštivanja Božjeg Zakona i navijestiti drugi Kristov dolazak
za one koji neznaju a zanima ih, Božji Zakon je obavezan ne samo na našoj planeti,
nego je to ujedno i ustav svemira
dakle taj Zakon se poštuje na svakoj planeti koju je Bog stvorio i na njoj načinio život
@izabela
neznam kako i čime da te uvjerim da su među adventiste stvarno ubačeni jezuiti
jer
koji god dokaz da ti postavim ti češ pronaći isti takav kontraargument
neznam da li možeš shvatiti da adventisti u početku nisu naučavali nikakvo trojstvo
a
danas im je to službeni vjeronauk
odakle adventistima to trojstvo
da nije samo od sebe s neba palo ???
i usput da te pitam zašto je i kod adventista *šunkica* na stolu
a znamo da je šunkica najviše zastupljena kod RIMOkatolika
pa oni to čak i u crkvu nose na oltare da im se blagoslivlja
zar ne??
ili si ti jedini RIMOkatolik koji to nezna
Ja ti rekoh ako si pismen da procitas 5 Mojsijevu 5 a zatim Jezikelj 20!a neka to ucine i forumasi pa da vidimo ko je u pravu ja ili ti.
Pozdrav.