Član
- Učlanjen(a)
- 15.10.2010
- Poruka
- 572
Nikad nisam video u pravoslavnoj crkvi piramidu s okom!ja nisam katolik pa se nisam mnogo iteresovao o njima.Ali mislim da si malo preterao!Slike koje sam postavio su fotografije rimokatoličkih i Pravoslavnih crkava.
Jedna je upravo saborni hram u Beogradu a drugi u zemunu, možeš otići i sam proveriti, a ovakvih simbola ima u većini hramova Pravoslavlja i Rimokatolicizma.
Pozdrav.
@laodikeja
ovdje ti je najjači dokaz da trosjtvo nema u Bibliji
trojstvo Biblija ne uči, jer to je najstarije idolopokonstvo, čak starije i od same RIMOkatolčke crkve koja ga je uvela u njezino takozvano kršćanstvo
trojstvo nemožeš obraniti Biblijom nikada, pogotovo pored prve zapovijedi
Ja sam Jehova Bog tvoj Jedini, nemoj imati drugih bogova uz mene.
@izabela
znala je E.G.W. tko su albinžani barem 100x bolje od tebe, za one koji neznaju albinžani su bili vjerni Kristovi učenici koji su trpili za svetu vjeru Kristovu
uostalom i sama si gore napisala iz spisa E.G.W
Vjekovima se prolivala krv svetaca. Dok su Valdenžani Pijemonta davali svoj život »za riječ Božju i za svjedočanstvo Isusa Krista«, francuski albigenzi podnosili su iste žrtve zbog istih uzroka. U danima reformacije njeni sljedbenici su pogubljivani poslije strašnih muka. Kralj i plemstvo, žene visokog roda i nježne djevojke, ponos i vitezovi nacije, naslađivali su se samrtnim patnjama Kristovih mučenika. Hrabri hugenoti prolijevali su svoju krv na mnogim ratnim poljima, boreći se za ono što je najdraže ljudskom srcu: za slobodu savjesti. Protestanti su stavljeni izvan zakona; njihove su glave ucjenjivane, i bili su progonjeni kao divlje zvijeri.
@laodikeja i izabela
progonstvo današnjih kršćana dolazi od adventista, to je točno, izgleda da su oni u tome najkrvoločniji, ali prava istina je u tome da nas adventisti ne progone
nego
jezuiti koji su odavno ubačeni u adventističke crkve i spremno čekaju mig iz vatikana
pa to su kršćani otkrili prije nekih 130.g, još dok je Ellen White bila živa
uostalom ona je to prva i vidjela da je njezina adventistička kuća prokazana
neznam da li netko još nije primjetio da su adventisti danas = RIMOkatolici
samo što ko fol adventisti drže do subote na jeziku ali djela gotovo da i nemaju
još samo usput da dodam kako i adventisti i RIMOkatolici danas imaju zajednička sva nečista jela,
kako na duhovnom stolu tako i na fizičkom
dakle mogu ruku pod ruku jedni sa drugima
žalosno, ali istinito
ljudi moji pa gdje vam je pamet
pa zar tako zahvaljujete Bogu za ruku spasa koju vam još uvijek pruža
zar tako zahvaljujete Kristu da izvrčete Božju Riječ, i druge ljude navodite na grijeh
obečajete ljudima mr mir mir tisućugodišnji
ali
mira neče bit Govori Jehova nad Vojskama, dok ne osvane dan Gospodnji
zar vas nije strah pred Bogom i Kristom ??
Da si pametan ti bi razumeo kome i zasto i zbog cega su dane te zapovedi!5 Mojsijs 5;jezikelj 20,najbolje o tome govore!ali ti kao i adventi ne zelite da o tome diskutujete jer tamo se otkriva vasa prevara.
Pozdrav.
Poslednja izmena od urednika: