adventisti potajnu surađuju sa papom otkada je prodrla, tiho, se uvukla među njih
grupa jezuita (jezuiti su tajna papina policija, egzekutori)
uostalom jedan visoki časnik jezuita alberto riviera je to sam izjavio
da su oni prodrli u protestantsku skupinu adventista sedmog dana i ušutkali je
Spedy,
zasto se bavis intrigama i siris neistine o Papi i advnetistima.
Procitao sam knjigu Zalberta Riviere i on to nigde ne kaze. On govori o protestantima, a ne o advnetistoima.
Zato zao mi je Spedy, ali mora reci da si izneo cistu laz.
Pokaj se ili pakao ti ne gine.
Srecan ti put
@mika32
znači ti tvrdiš da je papa ipak primio g.beacha i da je taj susret bio
kažeš da je odlikovan brončanim medaljonom
a vidiš, na nekim mjestima piše drugačije, mnogi ljui tvrde drugačije
ali ja i dalje pitam:
što mu je dao i knjigu o svim djelatostima ASD crkve u cijelom svijetu ??
jel i dalje tvrdiš da to nije bila službena delegacija ASD crkve u posjeti pape
i da te pitam ima li ikakva delegacija ASD crkve pravo da dijeli okolo kjnigu o djelatnostima svoje crkve po cijelom svijetu
ako se to dogodio a je, kakav je to čin ??
hvala ti na razumijevanju
Spady,
izvini ali ti brkas pojmove.
Kada se nekome da medaljon sa amblemom Crkve to nije nikakvo odlikovanje niti nagrada, nego je to jedna vrsta uspomene na taj sastanak.
Drugo, objasnio sam ti da to nije bila delegacija Adventisticke crkve, nego da je Papa primio delergaciju udrucenja verske slobode u svetu na cijem celu je bio Dr Beach kao njihov sekretar.
Sasvim je prikladno stro je Beach dao taj medaljon i Knjigu o delovanju Adventisticke crkve u Svetu, mislim da nije na odmet da i Papa zna sta adventisti rade u svetu.
I Papa je covek i kao i svi ljudi sasluzuje i nasu paznju. Mi se ne slazemo sa nekim ucenjima Vatikana, ali ni oni se ne slazu sa nama, pa necemo valjda ratovati zbog toga, nego cemo se ponasati kao sto dolikuje ljudima i hriscanima.
-------------------------------------------
ZASTO NEMA ODGOVORA NA NIJEDNO PITANJE?
Sarrdy nas je vise puta pozivao da postavimo teme o verovanju Hriscanske Asventisticke Crkve, jer on zeli sa Biblijom da dokaze da su jeresi. Vise puta sam postirao neke od verovanja, ali do danas Sarrdy ni njegova duzina nije odgovorila ni na jedno od tih verovanja, jer je svako od njih dokazano Biblijom.
Pre dva dana ponovo sam postirao celu listu verovanaj Hriscanslke Adventisticke Crkve i kao sto i sami vidite, Sarrdy se nije oglasio ni za jedno od njih.
Evo, sada pono pozivam Sarrdya i sve ostale koji zele, da nam Biblijom dokazu da je nase verovanje u prvoj tacki pogresno ako mislite da jeste. Evo kako ono glasi:
ADVENTISTICKI HRISCANI VERUJU
1.Sveto pismo
Sveto pismo, Starog i Novog zavjeta je pisana Božja riječ data božanskim nadahnućem preko svetih Božjih ljudi koji su govorili i pisali onako kako ih je pokretao Sveti Duh. U ovoj Riječi Bog je povjerio čovjeku znanje potrebno za spasenje. Sveto pismo je nepogriješivo otkrivenje Njegove volje. Ono je mjerilo karaktera, ogled iskustva, autoritativni tumač doktrina i pouzdana zabilješka o Božjim djelima u istoriji. (2. Petrova 1,20.21; 2. Timotiju 3,16.17; Psalam 119,105; Priče 30,5.6; Isaija 8,20; Jovan 17,17; 1. Solunjanima 2,13; Jevrejima 4,12)
Ovo verovanje u Sveto pismo zasniva se na izjavi Bozje Reci:
"...Nijedno prorostvo knjizevno ne biva po svome kziavnju; Jer nikad prorostvo ne bi od covecije volje, nego nauceni od Svetoga Duha, govorise sveti Bozji ljudi." 2. Petrova 1,20.21.
"Sve je Pismo od Boga dano i korisno za ucenje, za karanje, za popravljanje, za poucavanje u pravdiu. Da bude savrsen Covek Bozji, za svako dobro delo pripravljen." 2. Timotiju 3,`6.17.
Koa sto vidite CELO SVETO pismo od Boga je dan i korisno za sve ljude i za sve hrisvajne, a nije istina da hriscani treba da odbace Starti zavet kao sto uci Sarrdy.
"Rec je tvoja zizak nozi mojoj i videlo stazi mojoj." Psalam 119,105.
"Sve su reci Bozje ciste; On je stit onima koji se uzdaju u Nj. Nista ne dodaji recima Njegovim, da te ne ukori i nadjes se laza." Price 30, 5.6.
"Zakon i svedocanstvo trazite. Ako li ko ne govori taku, njemu nema zore." Isaija 8,20
"Osveti ih recju svojiom, revc je Tvoja isdtina." Jovan 17,17.
Kako treba da se svaki hriscanin odnosi prema Bozjoj reci?
"Toga radi i mi zahvaljujemo Bogu bez prestanka sto vi primiste od nas rec cuvenja Bozjega primiste ne kao rec coveciju, nego kao sto zaista jeste rec Bozju, koja i cini u vama koji verujete." 1. Solunjanima 2,13.
"Jer je ziva Rec Bozja i jaka, i ostrija od svakoga maca ostra s obe strane, i prolazi tja do rastavljanja duse i duha, zglavaka i mozga, i sudi mislima i pomislima srdacno." Jevrejima 4,12,
Isus je pozvao svoje sledbenike: "Pregledajte Pisma...i ona svedoce za mene." Jovan 5,39.
U Hristovo vreme jos uvek je postojao samo Stari zavet za koga je Htristos pozvao vernike da ga proucavaju.
Kako se onda Sarrdyeva izjva slaze sa Hristovom, kad Sarrdy svedoci da Stari zavet ne vazi za hriscane?
Posto nas je Sarrdy pozvao da otvaeramo ove teme i da Biblijom branimao istinu, sto je izvantredno. Evo to upravo ovim cinimo i pozivamo gospodina Sarrdya neka nam Biblijom dokaze sta je u ovom prvom verovanju Hriscanske Adventisticke Crkev poigresno i na osnovi cega on odbacije SAtari zavet?
Poslednja izmena: