VIP
- Učlanjen(a)
- 14.07.2011
- Poruka
- 19.107
Da Adventisti imaju svu istinu ONI BI JE BRANILI STIHOVIMA IZ PISMA, a ne napadima, diskreditovanjem i lažima o onima koji iznose JERESI ADVENTNE CRKVE.
Ali pošto ADVENTISTI nemaju ni pola istine, ne mogu sastaviti ni TRI POSTA u razmeni STIHOVA IZ BIBLIJE sa osporiteljima Adventizma, a da ne počnu sa pljuvanjem.
U predhodnom komentaru brat Mika je svaku tacku Adventistickog ucenja podkrepio biblijskim stihovima, i prema tome dao ti je odgovor koji si trazio, a i ja to sve vreme cinim u diskusijama.
Sto se tice drugog dela tvog komentara, verujem da su svi do sada uvideli da svesno iznosis neistine i sam sebe obmanjujes i lazes da ti nije nista odgovoreno i da ti navodno nisu dati nikakvi argumenti u prilog Adventistickih ucenja, i da Adventisti navodno napadaju i lazu sa ciljem diskreditovanja sagovornika.
Zasto to cinis i govoris svesno ovakve stvari ja u to necu da ulazim, vec to moras resiti sa samim sobom i sa Bogom, jer je ocigledno da se Hriscanin tako ne ponasa.
Da sam na tvom mestu sramio bih seda budem ovde prisutan, i savest bi me odvela u totalno umno zastranjivanje.
Ali ponavlja, tvoja je stvar sta ces ciniti jer imas slobodnu volju, ali ne daj da te to odvuce suvise predaleko, jer i milost Bozja ima svoje granice..
Poslednja izmena: