Onda se to brani STIHOVIMA IZ BIBLIJE a ne napadima na Šardija.
Jer ako sam ja u zabludi kada je u pitanju Adventizam, nikada me nećeš ubediti u suprotno vređanjem i diskreditovanjem, već STIHOVIMA !
Pa sto ti ne cinis tako?
Ti uzmes i prepises celo poglavlje i vise i kazes da si nesto dokazao. Prijatelju, tako se ne dokazuje istina, jer u toliko biblijskih stihogva mogu da se preplicu mnoge teme, zato je potrebno svaku misao pravilno razumei i stavitim an svoje mesto.
Nekad je dovoljno samo jedna nrec, koja odgovara na pitanje i osvetljava predmet,a ne hiljade reci o razlicitikm temama.
Drugo, ko vise napada i huli na neistomisljenike od tebe? Garantovano si postigao najbolji uspeh u huljenju.
---------------------
Ako je Žika Gavrilović bio mason i razbojnik u mantiji to ne umanjuje krivicu Adventističkog nauka, niti ima bilo kakve veze sa Adventizmom. On ostaje takav kakav je bez obzira da li je Žika Gavrilović najgori čovek na svetu, ili najbolji !
Sardi, sad vidimo da si se potpuno izgubio.
Da si makar pazljivo procitao moj kojmentar ne bi pao u jamu koju si sam sebi iskopao.
Nisi valjda tolika neznalica da ne znas koje Ziuka Gavrilovic? Kako si se usudio da njega nazoves masonom, a on se toliko javno i decenijama botri protiv njih?
Naveo sam Ziku Gavrilovica, kao primer, jer on stalno izjavljuje da Pravoslavnom cekvam upravlja mafija i masoni.
Pa ako vam je ssalo do neke istine, zasto nika nista ne kazete o tome? To pokazuje da vas ne zanima istina nego da se borite protiv nje.
Drugo, Adrian dobro zna koga ste nazvali "Razbojnik u mantiji". Nisam ga ja tako nazvao, nego vi.
To je ime dato vaseljenskom patrijarahu Meletiju (ako sma praviulno zapamtio njegovo ime).
Da li ti je poznato da je Nikaolaj Velimiroivic dosao do dokumenata koji su dokazlai da je Meletije bio mason i da se uclanio jois sa nekim pravoslavnikm svesteniucima?
Da li ti je poznaoto da je on uveo novi kalendar kojim je podelio pravoslavlje zato su ga tako grdno nazvali?
Da li ti je poznato da su vernivci napali patrijarsijhu, slupali je i Melketija istukli i isterali napolje?
Pazi Sarrdy, ovo je smo pocetaik. Pa ond akoliko ste vi posteni da vise od godinu dana jutrite nekakvu sliku kojom ste zeleli da dokazete da su adventisti masoni, iako su adventisti javno izjavili da su protiv svih tajnih organizacija?
Sta ti znas o tome i kakav je tvoj stav prema ovakjvim ljudimna u crkvi?
Sve najbolje
Otprilike ovako je nastalo većina adventističkih JERESI !
Pogrešnim tumačenjem Biblije.
Jedan od vrlo bitnih stihova za razumevanje kompletne Adventističke krive nauke je i stih:
Бејах у духу у дан недељни, и чух за собом глас велики као трубе који говораше: Ја сам Алфа и Омега, Први и Последњи;
Iz Otkrivenja 1, 10 gde Adventisti prevode sa :
....... Zanesoh se u dan subotnji.........!
Jer se onda tim prevodom opravdava bar još 5-6 JERESI Adventne Crkve (Žig zveri, Pečat Božiji, 144.000, Subota, Nedeljni Zakon,......).
Pre svega, zasto Sarrdy nije naveo izvor gde to pise?
Zato sto celo vreme muti i iznosi neistine.
Pre svega, to u koji dan je Jovajn dobio viziju nema nikakve veze ni sa zakonom, subotom ni nedeljom, to je krivo Sarrdyjevo tumacnje. Jovan je moga da ima viziju u bilo koji dan u sedmici. Da je imao viziju u petak da li bi Sarrdy zbog toga praznovao petak?
Sarrdy je vrlo jasno pokazao kako on krivoim tumacenje i Biblije, stvara svoje jeresi.
Da bi dokazao svoj stav, Sarrdy je velikm slovima i crvenom bojom napisao DAN NEDELJNI.
Karadzic je to tako i preveo.
Da bismo malo poucili neupiucenog brata Sarrdya da pogledamo i druge prevode:
"U dan Gospodnji zanesoh se..." Carnic
"Bijah u duhu u dan Gospodnji". dr. Zagoda
"Le jour du SEGNEOUR", Gospodni dan. Francuski.
"U dan Gospodnji padoh u zanos." Stvarnost
"Bijah u duhu u dan Gospodnji" Bakotivc
"I was in the Spirit on the Lord's Day" Engleski
Sve prevode koje sam pogledao nijedan, osim Karadzica, ne kaze u DANH NEDELJNI.
Moze li Sarrdy da nam pronadje bilo gde u Svetom pismo da se nedelja naziva DAN GOSPODSNJI?
Cekamo na Sarrdyjev odgovor.
Toliko samo da uputimo Sarrdya da pokusa da upozna istinu, a ne da ide za svcojom jeresi.
Bog je preko proroka Isaije rekao: "Ako odvratis nogu svoju od SUBOTE, da ne cinis sto je tebi drago, NA MOJ SVETI DAN..." Isaija 58,13.
Sve najbolje
Poslednja izmena od urednika: