Adventisti

Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534
@Geru

Provali si me ja sam adventista koji se pravi da je ateista. I placen sam od strane masona. Masoni su jako zabrinuti za vase delovanje na ovom forumu i morali su da odreaguju.
Samo da pojasnimo ovu tvrdnju da je SZ samo za jevreje. Znaci li to da ni dekalog ne vazi?

@Sarrdy

Post koji si naveo je bio upucen svim vernicima ali izgelda da ti je ego prevelik. Zato si i otvorio temu o samom sebi. Skromnosti malo, molim.
Nisam nikog napao samo sam prokomentarisao da se vi medjusobno napadate. I ako nije jasno da naglasim da nemam nisat licno protiv tebe kao ni protiv drugih clanova foruma.

Ovim postom si samo potvrdio svoj identitet!!

Pozdrav od Gere.

Član
Učlanjen(a)
25.10.2011
Poruka
1.562
Daje smisao SZ i zakoniku.
Izvini Starstaffe, ovo su krajnje smešni argumenti. Razgovarati bez stihova iz Biblije, samo sa jednom ili dve proste rečenice ljudskog zaključivanja je apsolutno bez svakog smisla.
Ako imaš neku ozbiljniju argimentaciju, javi se pa da ti odgovorim, ovo su jednostavno banalnosti ljudskog tumačenja Pisma. Bez ijednog argumenta !

Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534
Poceo sam da se smejem kad su me optuzili da sam adventista. I ja isto najvise postujem Laodikeju jer je najkulturniji ali oni ne mogu da shvate da to ne znaci da se slazem sa njim.
A ja sam poceo da se smejem koliko si glup kad si mislio da te necemo provaliti,cak i da nisi adventist a verujem da jesi jasno je da si na strani onih koji bibliju ne razumeju tj na strani sotonizma.Mnogo si lukav,ali zato se mi molimo da nas Bog sacuva od lukavoga u molitvi koju je sam Isus dao nama,Oce nas.

Pozdrav od Gere.

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
A ja sam poceo da se smejem koliko si glup kad si mislio da te necemo provaliti,cak i da nisi adventist a verujem da jesi jasno je da si na strani onih koji bibliju ne razumeju tj na strani sotonizma.Mnogo si lukav,ali zato se mi molimo da nas Bog sacuva od lukavoga u molitvi koju je sam Isus dao nama,Oce nas.

Pozdrav od Gere.

Sad vec pocinjes da vredjas.

Član
Učlanjen(a)
25.10.2011
Poruka
1.562
A moj identitet je..?
Pa nemamo Gera i ja po 15 godina. Sve nam je jasno, tako da što se tiče nas dvoice džabe postiraš. Pardon nije džabe - Ti si ovde poslat da zatrpavaš i spamuješ temu Adventisti a ne da BIBLIJSKOM ARGUMENTACIJOM osporavaš ili potvrđuješ iste ! Jer tu nemaš nikakve šanse ! Ti imaš šanse samo u zatrpavanju i spamovanju teme !!!
DOKAZ:
Tvoji naredni postovi na ovoj temi
!!!

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
Pa nemamo Gera i ja po 15 godina. Sve nam je jasno, tako da što se tiče nas dvoice džabe postiraš. Pardon nije džabe - Ti si ovde poslat da zatrpavaš i spamuješ temu Adventisti a ne da BIBLIJSKOM ARGUMENTACIJOM osporavaš ili potvrđuješ iste ! Jer tu nemaš nikakve šanse ! Ti imaš šanse samo u zatrpavanju i spamovanju teme !!!
DOKAZ:
Tvoji naredni postovi na ovoj temi
!!!

Ne spamujem, samo sam izneo misljenje da vi nemate dovoljno biblijskih dokaza po pitanju subote i onda ste me napali a sada se samo branim od napada.

Pa sta ce nam onda NZ-et ako moramo da drzimo stari?Koji je smisao novog zaveta?zasto je Isus uopste dolazio da ga razapnu?ako budemo drzali stari zavet onda Novi nije potreban onda je Isus uzalud umro!!!

Pozdrav od Gere.

Mnogo toga u bibliji nema smisla.

Poslednja izmena od urednika:
Natrag