Član
- Učlanjen(a)
- 25.10.2011
- Poruka
- 1.562
Opet insinuacije. Umesto da budes iskren odnosno da krivo ne svedocis i da priznas ocigledan poraz nanet od strane adventista sto se tice subote, ti vredjas mene i siris govor mrznje. Ne radi se ovde o meni, budi posten i priznaj da su adventisti u pravu za subotu.
P.S. vidim da si vrlo skroman posto volis da se poredis sa Isusom. Ne uzimaj ga u usta. U par recenica si prekrsio dve zapovesti.
[FONT="]Vidim da ti je i dalje cilj SPAMOVANJE teme i OTRCAVANJE vernika. Koristeći sve prljave metode. I insinuacije, i spam, i klevetu, sve.[/FONT]
[FONT="]Misliš da ćemo verovati da si slučajno upao na ovu temu. Ja ne verujem u slučajnosti. Neko ili nešto te je pokrenulo.[/FONT]
[FONT="]Jer PRVI SI TI POČEO DA INDIREKTNO OTRCAVAŠ MENE ! Ja tebe do sada NIKADA NISAM ! [/FONT][FONT="]I ovo je [/FONT][FONT="]KLJUČ[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]svega ovoga. Bez ikakvog razloga si me napao. Nikada ti nisam nešto loše uradio a ti našao da mudruješ u tvom prvom postu na temi Adventizam:
[/FONT]
[FONT="][/FONT]
[FONT="] Adventizam str. 310; # 3097
To se lako na bazi par zadnjih stranica Adventizma da utvrditi. A može i na celom forumu. Ko je koga prvi počeo napadati.[/FONT]Zar treba urednik da primenjuje pravila foruma da biste bili ljudi jedni prema drugima. E moji vernici...
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]Ali dobro je sve to. Otkrili smo još jednog forumaša kakav je.[/FONT]
[FONT="]Hvala ti na tome. Nesvesno si nam to sve otkrio, radi ti samo tvoj posao za koji si potaknut. Videli smo odlično kakav je. Pozdrav
[/FONT]