Безбожници кажу да су адвентисти одбранили став? Уозбиљите се, људи. Ви ни основе хришћанства не прихватате и схватате, а овде доносите суд ко је у праву и у коликој мери. Суд ће донети ХРИШЋАНИ, све је ради њих. Они су циљна група ове секте и за њих је ова борба и дебата.
"A vama kritičarima istih zar nije da se umešate na vreme i zaustavite sve to, nego tek na kraju kada je sve gotovo da se pojavite i pravite svecima ?
A po tvom odgovoru vidim da STIHOVE nisi ni pročitao, a ni da ti je ikada palo na pamet da staneš između dva brata koja su u svađi. "
Управо то, Шарди. Они који се ругају и подсмевају Богу (а кажу како није, као да смо ми луди), они ће испасти свеци и поштењачине које само "посматрају са стране" - наводно непристрасно, док ћемо ми бити наружени. Већ је пробано тако нешто, па су ми чак и постови брисани јер споменух име "његовог височанства". Дао је себи за право да ми обрише неколико постова да ме испровоцира, а на све увреде које претрпех за све месеце уназад удостојио се да једном искоментарише, вероватно наслађујући се док ме пљују адвентисти, муслимани, "сведоци" и остали јеретици. Али моја је плата Господ и немам проблем за извртање реалности. Свако нек чини како мисли да треба.