Mali istorijat, pred Jurivakin post:
Ja nikada PRVI nisam napao Miku 32. Nisam mu uputio JEDNU ružnu reč. Napadao sam samo Adventnu Crkvu, kao KRIVU RELIGIJU, koja ima na stotine jeresi, i kao takvu sam procenio da je jako opasna za spasenje vernika..... A onda je u jednom trenutku Mika 32 počeo napadati mene i baviti se više sa mnom nego temom Adventizam. Ja sam pokušavao braneći se i upozoravajući ga dati mu do znanja da nisam TEMA JA VEĆ ADVENTIZAM. Takođe sam i par puta rekao i direktno Jurivaki za ovaj problem. Kada sve to nije vredelo, onda sam rešio da stvar uzmem u svoje ruke i dam do znanja Mili 32 da
batina ima dva kraja, a ne samo jedan, kako Mika 32 misli.
Tako je i došlo do ove nemile scene. Jeste ovo ružno i nehrišćanski, ja to priznajem, ali ja sam
POSLEDICA ove situacije.
UZROK su Mika 32 i Jurivaka. Da Mika 32 NIJE POČEO baviti se sa mnom. Da je Jurivaka na vreme STOPIRAO BAVLJENJE LJUDIMA UMESTO TEMOM, ni ja ne bih morao ovako postitarati. Žao mi je što je ovako ispalo, ali tako je moralo. Adventisti na svim forumima koriste ovaj trik. On se pokazao krajnje efikasnim i uvek rezultira ili zaključavanjem teme ili odlaskom ljudi sa teme Adventizam, ili čak sa celog foruma ! A Adventistima je upravo to i cilj. Jer ako brane svoje JERESI samo Biblijom ili Adventističkom literaturom, NEMAJU AMA BAŠ NIKAKVE ŠANSE DA JE ODBRANE.
Pozdrav
Tako... Slušam (čitam) vas, "Božije ljude", i razmišljam: ne reće li Isus - ne sudite, da vam se ne bi sudilo!
Vi ovdje ne utvrđujete vjeru. Vi ovdje ne utvrđujete istinu. Vi se ovdje optužujete i etiketirate. Vjera, kao Božije poslanje, ne bi trebala da znači nikakav antagonizam ni prema kome. Živjeti u vjeri znači živjeti u svojoj istini, ali i prihvatiti činjenicu da i drugi imaju pravo na svoju istinu i svoje poimanje te istine. Svoju vjeru treba cijeniti, ali i poštovati drugačija uvjerenja. Ona Božija maksima: ne čini nikome ono što ne želiš da tebi neko učini, ne važi samo za ljude kao jednike. Ona važi za sve odnose među ljudima, pa i odnose među vjerama.
Zato, ne sudite drugima. Niti jedan Bog to pravo nije dao ljudskom stvorenju. To je samo Božije pravo.
Zato nisi trebao TEK sada da konstatuješ kako je Hrist rekao :,,
Ne sudite da vam ne bude suđeno...’’.
Već si odmah trebao sa 2-3
staff upozorenje, da reaguješ da ovo nije tema Sarrdy, Mika 32, Gera, Adrian BG, Laodikeja............, a ako se neko na to ne ogluši – Zna se – Kaznene mere po pravilniku foruma
sf.
Ovako si dopustio da dođe do svega ovoga.
Ima krivice i u nama, apsolutno. I u meni ja priznajem, ali jedini si ti druže Jurivaka imao
INGERENCIJE da to SVE stopiraš i zaustaviš.
Izbeći ću ono DIVNI, NAJBOLJI, POŠTOVANI, LEPI, INTELIGENTNI, PRAVEDNI, DOBRI,........UREDNIČE
Jurivaka, jer sam siguran da znaš šta mislim i osećam prema tebi.
Pozdrav