Član
- Učlanjen(a)
- 25.10.2011
- Poruka
- 1.562
[FONT=&]OK. Pošto je ova tema spamovana milion puta ja više neću da je spamujem.[/FONT][FONT=&]Iz tvog obimnog posta mogu zaključiti sledeće:[/FONT]
[FONT=&]1.[/FONT][FONT=&] Čist spam, kao suza. Ovde nikog ne interesujem ja, već Adventizam. To su ti ljudi i više puta naglasili. Pre svega zato što je ovo tema ,,ADVENTIZAM’’, a ne ,,Šardizam’’.[/FONT]
Tako je, ali zar ti ljudi umesto lazi ne bi zeleli da znaju istinu?
Ni mene ne zanima Sarrdy, ali me i te kako zanima da li je Sarrdy o Adventistima rekao istinu ili laz? A posto sam dokazao da si izneo laz, onda od tebe ocekujemo izvinjenje.
----------
[FONT=&] 1.1. Druga stvar ja mojom naukom, nikog ne mogu odvesti u pakao. A vi vašom možete MILIONE.[/FONT]
A AKO IZNOSIS NEISTINU, MOZE LI NEISTINA IKAOGA ODVESTI U Raj?
-----------
[FONT=&] 1.2. Treća stvar Šardizam ne može nikom uzeti NEKRETNINE; DESETAK i NOVČANE PRILOGE. A tvoja Crkva može . Uostalom zato je i jedna od najbogatijih Crkava na Planeti. Može uzeti BILIJARDE.[/FONT]
U pravu si. Adventristicka crkva nije usvojila ljudki prosjacki sistem odrzananja Crkve, nego biblijski. Ako je Bog preko svojih proroka rekao da je to najbolji istem, primedbu uputi Bogu i prorocima, a ne meni.
------------------
[FONT=&] 1.3. S obzirom da smo ovde pod Nikovima, a ne pod imenom i prezimenom, mnogi, a najverovatnije i svi nikada neće mene ni videti, niti čuti. Tako da im nikakava opasnost ne preti od mene. Dok Adventističkom prevarom je prebukiran Internet. I lov na ljudske duše se danas uvukao toliko da ne može skoro proći ni nedelja dana, a da te Adventisti negde ne zavrbuju.[/FONT]
A to znaci da si i ti biuo zavrbovan u neku sektu u kojoj nisi uspeo da se plasiras i postignes svoj sebicni cilj pa zato si toliko besan.
---------------
[FONT=&]2.[/FONT][FONT=&] Za teoriju da krštenje Svetim Duhom, ne može se desiti, pre vodenog sam ti odgovorio više puta. Ali ga ti, bar po tvojim postovima, nisi ni pročitao.Pa da ga ponovim.[/FONT]
[FONT=&] 2.1. Ja sam to čuo od PASTORA Adventističke Crkve.[/FONT]
[FONT=&] 2.2. Kaži mi zašto bih ja to izmislio [/FONT][FONT=&]?[/FONT][FONT=&] Jer i JEDNA JERES te vodi u PAKAO, a ne 26 ili 27. To je asolutno sve jedno. Ako misliš da nije – Odgovori – Koja je razlika ako Crkva ima 26 ili 27 JERESI ![/FONT][FONT=&]? [/FONT][FONT=&] Tako da ja apsolutno nisam imao ni jedan razlog to izmisliti.[/FONT]
Sarrdy, da je istina da si to cuo od padstora, zasto bi nas slao u knjizaru da trazimo odgobvor?
Kad sam zatrazio knjigu, stranicu, autora i izdavaca, izgovarao si se da je to nemoguce pronaci jer imaju hiljade naslova knjihga. Zasto si nas onda slao da idemo u Adventisticku Crkvu da od njih trazimo odgovor?
Vidis da svi ti tvoj manevri i lutanje dokazuju da je ta tvoja izjava lazna. Nisi ti to ni cuo od bio koga pastora, nego si izmislio da bi ti lista bila duza i uverljivija.
Sta je tebe rukovodilo da iznosis lazi, ja to ne znam niti mora da znam. Cinjenica je da si izneo neistinu. Ako si to cuo od nekoga, zasto to od pocetka nisi rekao i pitao Adventiste da li je to istina, nego si to nazvao jeres?
Najlakse je negoga nazvati jeretikom a pogotobvo ako je neko i sam jeretik.
[FONT=&] 2.3. Kad smo već kod broja JERESI, na listi ih sada imaš više – 28 [/FONT][FONT=&]![/FONT][FONT=&] I bez ove navedene. Što pokazuje da ja nisam imao nikakav razlog da tako nešto izmislim. A i napomenuo sam par puta. Ko mi ne veruje, odmah ću ga uputiti kod PASTORA koji zagovara taj nauk. [/FONT]
ODLICNO! JA TI NE VERUJEM, JER SI NAS MNOGO PUTA OVDE POKUSAO DA PREVARIS. DAJ MI PODATKE O TOMA PASTORU.
[FONT=&]3.[/FONT][FONT=&]Adventisti BIBLIJOM NEMAJU AMA BAŠ NIKAKVU ŠANSU ODBRANITI SVOJE JERESI, i upravo iz tog ratloga prelaze na SPAM ili DISKREDITOVANJE sagovornika. Uvek i na svim temama se tako ponašaju prema iznosiocima ISTINE O ADVENTIZMU.[/FONT]
Skoro da je tako samo malo drugacije. Adventisti su hriscani koji su za ozbiljno prihvatili Bibliju kao vodoc svoga verovanja i zivota. I ugvek su spreni da Biblijom odbtrane istinu. Nego tesko je sa takvima kao sto je farisej Sarrdy. On na sve nase odgovore is Biblije, smao kaze: "To je staoi zavet", i to je sve. A kad on zeli svoje kleveter da dokaze onda slobodno navodi iz cele Biblije. Zar to nije farisejstvo. Koliko puta si izjavio da odbacijes ceo Stari zavet?
Pa onda o kakoj Bibliji ti govolris i u sta verujes?
[FONT=&]Umesto da govore o Adventizmnu i o navodnim JERESIMA svoje Crkve i da to brane Biblijom. Oni će sve učiniti na temi ,,Adventizam’’, da se o ovim dvema stvarima ne postira. Prelaziće i na slamčice spasa, i na istoriju, i na filozofiju i neće vam odgovoriti na pitanja o Adventizmu nikada. Ama baš sve će uraditi da do toga nedođe.[/FONT]
[FONT=&]Što je odličan pokazatelj kakvi su to vernici.[/FONT]
Sarrdy, znamo mi da je za tebe velika sramota sto si doziveo na ovoj temi. Mislio si da smo mi nekakvi patuljci i neznalice pa si pokusao da nam podvalis lazi umesto istine. Sada bi zeleo da tvoje neistine prihvatimo i cutimo, tebi bi to mnogo godilo, Ali mi smo ovde da iznesemo istinu. Da si i ti kojom srecom izneo istinu mi bi smo se sa tobom radovali, ali izneo si neistinu i ti bi zelo da o njoj i njenom nosiocu forum nista ne zna.
SAjde objasni nam, zasto si izneo lazi? Zasto od pocetka nisi rekapo da si to cuo od nekog pqastoora, doa njego0vo iume, crkvu, mesto, adresu, Email? Nego si to kukaviucki sve zamotaoi moislewci da niko nije toliko bar mudar da prozre tvoje podvale.
[FONT=&]4.[/FONT][FONT=&] Ja nevidoh nikog na ovom forumu da je IKO PRIHVATIO Adventizam. A pronašao sam najmanje troje koji su ga ODBACILI. Tako da i pored ove prljave igre, opet ništa nije VREDELO. Ljudi polako saznaju ko su Adventisti. A vidim da je ta tendencija i u Svetu. Tako da sam siguran da ćete za par godina proći kao Jehovini svedoci. Razgolićeni 100
[/FONT]Ceo svet zna ko su Adventisti. Adventisdti nisu JS, kod njih nema nikakve tajne. Javnost zna u sta Adventisti veruju i kako zive. Svaki onaj koji zeli das epridruzi crkgvi pre krstenuja treba da se upozna sa svim verovanjima Crkve, to mora da zna pre nego donese odluku da se bude deo Bozjeg narod. Zato nemas ti nista novo da otkrijes svetu, sve sto postoji dato je na uvoid javnosti. Nasa verovanja su ostampana i svako ih moze imati. A taj posao koji si ti prihvatio nije nikakva novaost, to je jos na nebu poceo buntovnik i "progonoiteluj" Bozjeg naroda, sotona. Pa ti bratko razmisli ciji si poslanik i kakvu misiju vrsis na zemlji? Najlakse je biti klevetnik.
[FONT=&]5.[/FONT][FONT=&] Danas ako uđete u Adventističku Crkvu, i pitate starije vernike, da li je Crkva punija danas ili pre 15-20 godina, dobićete odgovor – pre. A danas ih ima najmanje duplo više. Barem tako oni kažu. ali pošto je to najlukavija Crkva na svetu, treba i taj broj vernika uzeti sa rezervom. Poznavajući adventizam. Oni su spremni na sve. Ničega se ti vernici ne libe. Svaka čast izuzecima. Ima i tu predivnih ljudi, ali jako malo.[/FONT]
Posto si ti bio deo te Crkve, to sam odajes, onda svakako mora biti istina da si ti i bio takav vernik, zato se nisi u njoj ni mogao dugo zadrzati. Ti samo zelis da su nase crkve prazne, ali se grdno varas. Moguce je da su se ljudiu iselili iz nekog podrucja, kao pravoslavni sa Kosova, pa otisli u drugo mesto gde im bolje odgovgara i moze se naci da je neka crkva i zatvorena, ali pogledaj statistiku i vidi koliko novih crka se otvara u svetu.
Da li ti je poznato da se u proseku svakoga dana Crkvi pridruzi oko 3000 novih vernika? I ti se nadas da ces to da zaustavis. Grdno se varas. Bog vodi svoje delo i blagosilja svoj naroid nebeskim blagoslovima, a neprijatelji samo mogu da skrgucu zubima i da nas klevetaju i to im je sve.
[FONT=&]Da odgovaram na Farisejeve gluposti neću. Hoću samo ČISTU ADVENTISTIČKU NAUKU DA IZNOSIM.[/FONT]
[FONT=&]Jer ako je Farisej lukav kao lisica, i ja sam lukav kao zmija a bezazlen kao golub [/FONT][FONT=&]![/FONT]
[FONT=&]Znači imaš još jednu ponudu, a ako ne prihvatiš – znam ja kako treba sa takvim slugama kao što si ti – BIBLIJA i ISTINA !!! [/FONT][FONT=&]To vas brzo i ogoli i raskrinka.[/FONT]
[FONT=&]
Prema tome :[/FONT]
[FONT=&]Ti smatraš da sam ja sve to što ti kažeš. Ja smatram da si ti farisej i ono sve to ja kažem......[/FONT]
[FONT=&]Mi pripadamo različitim svetovima.[/FONT]
[FONT=&]Ti imaš svog boga koji te vodi, ja imam svog, a posle suda ćemo videti ko će završiti u PAKLU, a ko u raju. Ovde i sada niko nikog neće ubediti u svoje.[/FONT]
[FONT=&]Niti mene možeš ubediti u tvoje, niti ja tebe u moje. A SPAMUJEMO temu, što nije po pravilniku forume sf-a ![/FONT]
[FONT=&]Znači u ovoj situaciji imamo samo 4 opcije:[/FONT]
[FONT=&]1.[/FONT][FONT=&] Da i dalje SPAMUJEMO temu osuđujući ti mene, i ja tebe, dok se Jurivaka ne smiluje i kaže :,,[/FONT][FONT=&]staff upozorenje[/FONT][FONT=&], E ljudi ! Pa da li vi znate na kojoj ste temi. Ovo je tema Adventizam, a ne ko će gde završiti posle suda Božijeg.....’’[/FONT]
[FONT=&]2.[/FONT][FONT=&] Da se vratimo temi i BIBLIJOM pokušamo dokazati ostalima (jer čisto sumnjam da ćemo jedan drugom) da li je ovih 28 stavki koje sam ja izneo ZAISTA JERES Crkve Adventista sedmoga dana, ili moja ZABLUDA ! A i nove ako se pojave, ili bilo šta drugo, ako nekog zanima .....[/FONT]
[FONT=&]3.[/FONT][FONT=&] Da se povučemo sa teme Adventizam. Ili ti ili ja ili oboica.[/FONT]
[FONT=&]4.[/FONT][FONT=&] Da jedan od nas dvoice, nastavi sa najgorim SPAMOVIMA, INSINUACIJAMA i SVIM TRIKOVIMA, ne bi li nekako izazvao Jurivaku da ZAKLJUČA temu ADVENTISTI [/FONT][FONT=&]![/FONT]
[FONT=&]PETA OPCIJA PRAKTIČNO NE POSTOJI. [/FONT]
[FONT=&]U glavama ljudi možda ima još 5 ali PRAKTIČNO su samo ove 4 u opticaju.[/FONT]
[FONT=&]Ja sam isključivo ZA DRUGU OPCIJU. [/FONT]
[FONT=&] Četvrta u mom slučaju je apsolutno nemoguća i neželjena i praktično ne podržavajuća.[/FONT]
[FONT=&] A PRVA i TREĆA samo u krajnjoj nuždi ako sam primoran. I nevoljno ću ih prihvatiti.[/FONT]
[FONT=&]A ti Miko 32 [/FONT][FONT=&]?[/FONT][FONT=&] Za koju si ti opciju [/FONT][FONT=&]?[/FONT]
Poslednja izmena: