Polako sa LAŽ. Dok ne utvrdimo čija su usta lažljiva.
1. Koja DVA SVEDOKA ? Kakvo ti je to objašnjenje (Ova dva Svedoka svedocili su pod teskim okolnostima onda kada je na Zapadu Biblija bila zabranjena.) ?
Ni kada, ni gde, ni koji su. Lepo sam ja rekao. Adventistima, treba klještima vaditi njihove JERESI iz usta.
O ovako važnom tumačenju Mika 32, nam daje samo 1 PROSTU REČENICU !
A na temi Adventisti će o meni postirati 100 stranica. Pa kako mi u takvoj konstalaciji postova da spoznamo Adventistički nauk !?
Ili pak sa onim silnim zatrpavanjem TEMELJNIM ISTINAMA KOJE DRŽE ADVENTISTI ! Pa ne spašava nas od PAKLA DRŽANJE ISTINA. Već držanje istina I nedržanje neistina.
Da li je na temi Adventisti, važnije spoznati Adventistički nauk ili mene. I ko će vas gde odvesti i uzeti vam vaše novce. Adventizam ili ja ?
2. 2 svedoka, iz Otkrivenja, nikako ne mogu biti Stari i Novi Zavet iz sledećeg razloga:
1. Bog ne uskrsava knjige, već ljude. Takđe Biblija su 66 svedoka a ne 2. Takođe 5-ti stih kaže ,,Da će iz usta ta dva proroka izlaziti oganj, koji ĆE UBITI ONE KOJI HOĆE DA IM NAUDE !’’. To nikako ne može biti Biblija. Već neki Božiji proroci-svedoci, kojima će Bog dati neke velike moći.
Odnosno ako podelimo Bibliju na dva dela i to zamislimo kao dva PROROKA onda moramo pratiti radnju koju ČINE ta dva dela knjige :
1. Podeljena knjiga će PRORICARI (kao prorok) 1260 GODINA. Pa zar vi ne zagovarate da upravo u tom periodu Pismo se neće čitati (I da se to odnosi na prošlo vreme, odnosno na vreme Mračnog srednjeg veka kada je Biblija bila zabranjivana.....od 538 g. do 1798 g.) ! – stih 3.
2. Knjige će biti u crnim koricama - odeći u vremenu od 1260 god. a posle može menjato boju korica (odeće) Biblije. – stih 3.
3. Te dve polovine knjige se nalaze gore kod Boga (i ko im gore može nauditi?) – stih 4.
4. Ako knjigama gore ko nepravdu učini OGANJ IZLAZI IZ KNJIGA I SPALJUJE one gore što im ona smeta. – stih 5.
5. Ko knjigama bude hteo da im nažao učini one će ga ubiju. – stih 5.
6. Knjige imaju vlast da na zemlji zatvore nebo da nebude dažda za vreme njihovog prorocanja 1260 godina. – stih 6.
7. Moći će da pretvaraju knjige vodu u krv u periodu od 1260 god. – stih 6.
8. Moći će knjige da udare zemlju svakom mukom u vremenu od 1260 god. – stih 6.
9. Kad knjige završe svoje svedočenje i proricanje posle 1260 god. izlazi zver iz bezdana i ide gore i ubija knjige....ili su knjige sišle pa to dole čine. – stih 7.
10. Kad knjige završe svoje svedočenje i proricanje posle 1260 god. i budu ubijene, njena TELESA će se ostaviti na velikom trgu u Jerusalimu 3,5 DANA ! – stih 8.
11. Kada su knjige /telesa/ vaskrsnule svi koji su to videli u Jerusalimu su se jako uplašili ! – stih 11.
Da li su ove mogućnosti knjige zaista i činile ili je samo postojao potencijal za to a one nisu iskoristile...da čujemo.
Idemo dalje
Dva svedoka se pojavljuju krajem 6-tе TRUBE i početkom 7-me !
Inače sedma truba je poslednja truba u Otkrovenju i objavljuje sam KRAJ sveta – ARMAGEDON.(11:15 i 10:7). Odnosno krajem DRUGOG ZLA, a s početkom TREĆEG (11:14). Znači dva svedoka jasno se vidi ne delaju posle 7-me trube, odnosno TREĆEG ZLA. Sada da vidimo da li se pojavljuju krajem 6-te TRUBE, ODNOSNO KRAJEM drugog zla! A to su događaji koji se još nisu dogodili !
A ne kako tvrde Adventisti da su to događaji od pre 1.500 godina.
Ja sam inače ubeđen da će to biti Mojsije i Ilija, koje će Bog poslati da svedoče Jevrejima da bi prihvatili Hrista...................
POZDRAV