Sad sledi: Sardi je rekao ovo i ono,Sardi laze,izmislja,mi cekamo na sardijev odgovor na to i to!samo nijedan od njih dvoje ne odgovara na biblijske argumente.
Sto nse tice drugog jarca,ja sam mu jasno ko dan citirao i nikad nisam dobio odgovor iako je sam trazio da mu citiram svoje misljenje,do dan danas nisam dobio kontra argumente od Mikana.
Sve ja to razumem brate. Često mi je žao i
Mike i
Laodikeje.
Razmišljam ovako:
Šta da sam ja Adventista a forumaši me bobarduju sa jasnim i glasnim stihovima da to u šta ja verujem, nema veze sa Biblijom.
Ne znam da li bi ko oni - Šarrdy laže, maže, lupeta, nema veze sa Biblijom, najgori čovek na svetu. Ali zaista ne znam šta bih u nedostatku BIBLIJSKIH ARGUMENATA odgovarao. Možda bih se i ja slično ponašao.
Sećaš se da su u početku tvrdili da DRUGI JARAC, predstavlja sotonu. Sada su to promenili da on nosi grehe sotoni. Međutim apsolutno biblijski je nelogično i nemoguće da identična žrtva - Jarac od godinu dana, bez mane u jednom slučaju predstavlja Hrista a u drugom slučaju nosioca greha (ili već kako Adventisti tumače)....
To je Hrist u oba slučaja samo su mu drugačije uloge...
Na kraju krajeva nigde u Bibliji ne piše sa će sotona uzeti grehe čovečanstva na sebe. To je jednostavno dodavanje Božijoj reči.
Isto i za 2 svedoka iz Otkrivenja. Kakav Stari i Novi Zavet, pa 1260 godina.... ma to su gluposti brate.
Ta glava je jedna od najlakših glava u Otkrivenju. To su budući događaji. I to su Mojsije i Ilija koje Bog šalje da propovedaju u Jerusalimu 1260 dana da bi preobratili Jevreje da poveruju u Hrista....
Hrist ti je CENTRALNA LIČNOST Biblije. I On ti je i Alfa i Omega,.... SVE.
A vidiš kako ga ovi Amerikanci unižavaju i sa 2 svedoka, i sa 2 jarca i sa Arhanđelom Mihailom i sa................
Znaš i sam da te nedavim.
Pozdrav