Ovo si opet insinuirao, jer nisi pozvao ljude da se mole Bogu da im on otkrije sta je istina, vec si uputio na cisto ljudsko zakljucivanje.
Pa jel ti misliš da se mi ne molimo Bogu da nam otkrije
ISTINU !?
Da li ti misliš da se jedino Adventisti mole Bogu pre proučavanja Pisma !?
Mene je sramota, a i znam odgovor, tako da pitaj ti mrsavkica, ili Adriana BG, ili Geru. Ili Bilo koga sa ovog forum da li se moli Bogu pre proučavanja Svete Božije reči ?
Ne, ali pise da je znak ili pecat putem kojeg se prepoznaju verni zakon i subota koji se u starom zavetu stavljao na ruku i na celo, a u novom zavetu stoji da se znak ili pecat takodje stavlja na ;elo i na ruku, i da se zig zveri takodje stavlja na celo i ruku.
Nije se stavljao taj žig (pečat nije žig) da bi se po tome prepoznali, već je to u prenosnom smislu – Da se JEVREJI drže zakona koji im je Bog zapovedio, a onda da se po držanju tog zakona razlikuju od ostalih naroda.
Stavljanje na čelo ili ruku je u prenesenom značenju, a ne bukvalno.
Da je Pečat Božiji SUBOTA, odnosno da je Žig zveri NEDELJA, Biblija bi bila u KOLIZIJI !
Kada uporedimo ove tekstove vidimo da pecat predstavlja zakon Bozji i subotu naspram ziga koji predstavlja zakon ljudski i nedelju koja ce u poslednjem vremenu bitii vedena kao obavezan dan svetkovanja od strane antihriscanske koalicije izmedju verskih i svetovnih vlasti u ekumenizmu i novom svetskom poretku.
Biblija to ne podržava ni sa jednim stihom.
A tumačenjem - Sve doktrine svih Crkava su ispravne.
Ne, u raj nas moze odvesti potpuno predanje Bogu iz trenutka u trenutak i dopustanje Svetom Duhu da deluje u nama i da izvrsi duboku unutrasnju promenu naseg bica kako bi postigli savrsenstvo karaktera u visini mere rasta Hristova.
Poslusnost yapovestima je prirodan rod vere koji proiilazi iz ovoga, i u tom smislu on je nedeljivi elemenat vere, i ujedno uslov spasenja kao i samo predanje Bogu.
Pa kada je to tako zašto ne krštavate i ljude koji bi svetkovali
NEDELJU, a subotom dolazili u vašu Crkvu, kada može ili iz zezanja !? A ostalo se u svemu PREDAO BOGU !
Nemoj Laodikeja da nas obmanjuješ. Nismo mi mala deca.
Potpuno pogresno.
Zakon i subota su dati celom svetu preko Jevrejskog naroda, koji nazalost nije ispunio ulogu koju mu je Gospod namenio, da bude svetlost svim ostalim narodima.
To pričaj ostalim forumašima. Meni nemoj. Jer ja nisam ni glup ni ćorav.
[FONT=&]A i nažalost više verujem Bibliji, nego Adventističkoj Crkvi. U Bibliji jasno piše i KOME je data SUBOTA i ZBOG ČEGA.[/FONT]
Ne treba ti moji podaci, jer ce sam Bog uskoro potvrditi javno svoju istinu, i tada ce svako imati prilike da donese odluku da li ce je prihvatiti ili odbaciti.
Pa koja je Božija ISTINA o UČENJU ŽENA U CRKVI NAS MUŠKARAC ?
Da li ovo što zagovaramo mi ili što zagovara Adventna Crkva ?
Ko ima tu JERES ? Da li Gera, mrsavkic ? Adrian BG, ja, Vanhelsing G ? Pravoslavna Crkva........ ??? Ili Adventisti !?
Zato je moral pravoslavne crkve i njenih vernika ako uzmemo u obzir sve ljude i nacije pravoslavne vere na jednom vrlo niskom nivou.
Bog je Bog reda i cistote, a mi smo hram Svetoga Duha, i taj hram treba da se ocuva i u duhovnom i u moralnom i u fizickom smislu, a kako ce se to dogoditi ako konzumiramo otrove koji stete kako fizickom tako i duhovnom zdravlju koja su usko povezana.
Covek predan potpuno Bogu tezi ka ovoj potpunoj cistoti.
Covek koji se nije predao Bogu zivi krajnje neuuredno po obicajima ovoga sveta.
Hoćeš reći da hrana utiče na moralnost ljudi ?
Da li su moralno čisti Jehovini svedoci ?
Da li oni konzumiraju samo čistu hranu ?
AMIN - neka bude tako, nase reci ce nas ili opravdati ili osuditi, to vazi za sve ljude, pa i za tebe i za mene.
Zašto bih ja tako nešto izmislio
!?
Pa zar pored 26 jeresi – Moram dodati i 27 !? Totalna glupost. Dovoljno je da imate JEDNU JERES, pa da niste prava Crkva, a ne 26 !!!
Bog mi je svedok da sam slušao pastora ASD-a koji govori na tu temu – Da krštenje Svetim Duhom se ne može desiti pre vodenog.
A ionako sam našao zamenu. Znači umesto te ja mislim da je JERES Adventne Crkve što misli da će Milenijum biti na Nebu, umesto na Zemlji !
Znači treba mi potvrda nekog Adventiste da je tako, a onda i malo da prodiskutujemo o
MILENIJUMU. Gde će on biti i koliko će trajati ?
Hvala