Član
- Učlanjen(a)
- 25.10.2011
- Poruka
- 1.562
OK, video si. A da li postoji mogućnost da si pogrešno video ?Zašto bi se ja nekom šliktao i izlazio na kraj sa vama, pogotovu tebi i tripu i adventistima. Nikome se ja ne šliktam nego vidim mržnju među vama a svi ste kao hrišćani. Tanka je ta linija između vašeg "hrišćanstva" i satanizma, baš.
Da li si video kada sam pozivao Mikana i Laodikeju na zajednički ručak;
Da li si video kada sam im govorio da im želim spasenje;
Da li si nekad pomislio da ja ljubim istinu, i zbog toga nisam voleo da neko završi u Adventističkoj Crkvi, Svedocima, Mormonima.........
Da li si dobro video da Isus hrist nije Bog, i da postoji u svu večnost;
Da li si dobro video da je Isus Hrist Arhanđel Mihailo.....
Ne mora da znači da je tvoja konstatacija tačna. Ljubav je emocija. Jako je teško prepoznati na daljinu. Tako da se ja lično nikada ne bih usudio na daljinu tako nešto tvrditi.
Ako smo se u žaru borbe, malo više zaneli, to automatski ne znači da se i mi mrzimo između sebe...
Uostalo uopšte mi nije jasno – Čemu ova tvoja konstatacija !?
Mi smo na temi Adventisti, i ovde je najbitnije otkriti da li Adventisti imaju jeresi i koje su, a ne ko koga voli.
Ovakav tip postova može samo da nam oduzme dragoceno vreme u otkrivanju jeresi Adventističke Crkve. A ako to ne otkrijemo mnogi mogu završiti u njoj. I od toga preti opasnost mnogima, a ne da li ja volim Laodikeju ili Mika – Žiku, ili Pera – Geru...........
I ako te to baš zanima ko koga ovde mrzi a ko koga voli, nemam ništa protiv. Otvori temu, pa tamo analiziraj ovakve stvari, a ovde dopusti nam da otkrijemo da li Adventna Crkva ima jeresi ili ne.
Hvala