Član
- Učlanjen(a)
- 25.08.2010
- Poruka
- 2.919
Могу само да додам један део снимка једног од мојих модернијих узора, а то је велики борац против јереси и човек који се чудио зашто цркве ћуте док култови расту. На секуларним телевизијама је могао да говори, али су му "хришћани" замерали да не шири љубав. Такође је будио хришћане да морамо да бранимо хришћанство од лажи и напада на базичне хришћанске доктрине, а једна од њих је и Тројство (Три Сведока).Говори о потискивању истине док култови бујају. Многи се не учлане у секту, али покупе по неку јерес и нападају Цркву не знајући шта раде.
Надам се да разумете енглески, а ускоро ћу се потрудити да преведем, ако не ја онда неки професионални преводилац. Браћо и сестре, базичне хришћанске доктрине се морају бранити од јереси (лажних и изврнутих наука)! Оканите се приче о љубави, ми прво морамо да истрајемо у истинитом исповедању вере, а не љубљењу са лажима (јеретицима: култовима и сектама, окултним и паганским, прохришћанским и антихришћанским). Не смемо бити заједничари са њима, тако се одричемо Христа.
Надам се да разумете енглески, а ускоро ћу се потрудити да преведем, ако не ја онда неки професионални преводилац. Браћо и сестре, базичне хришћанске доктрине се морају бранити од јереси (лажних и изврнутих наука)! Оканите се приче о љубави, ми прво морамо да истрајемо у истинитом исповедању вере, а не љубљењу са лажима (јеретицима: култовима и сектама, окултним и паганским, прохришћанским и антихришћанским). Не смемо бити заједничари са њима, тако се одричемо Христа.
Poslednja izmena od urednika: