Ajfellova kula
Sardy, sada si otkrio jos jednu svoju karakternu osobinu, a to je ekstremizam.
Ti osudjujes Adventiste da imaju svoj prevod biblije, a neznam da li si svestan da danas postoji mnostvo drugih prevoda, svaka crkva skoro ima svoj vlastiti prevod biblije, Katolicka, pravoslavna, protestantske, itd, svaka drzava sveta ima svoj zvanicni prevod, samo na ovim prostorima postoji vise prevoda biblije. neznam koji argumenat prilazes da to nije dozvoljeno, po kojim kriterijumima.
Prema tome, tvoja insinuacija pada u vodu.
Ja licno nisam imao prilike da citam ovu bibliju o kojoj ti govoris, vec uglavnom koristim prevod Danicic - Karadjic, ali i druge prevode sa ovih prostora.
Jeste vukovi u jagnjećoj koži, i jeste jedna od najgorih crkava na Planeti, ali ste meni i smešni.
Bibliju jako slabo poznajete, zato što su vam isprali mozak u Crkvi.
Vidiš kako ne odgovarate na moje postove jer ne razumete Bibliju ! Garant !
Umesto toga koristit se tim otrcanim Adventistićkum trikovima poput ovog sada:
1. Ako moja teorija o vašoj Bibliji (CWV) pada u vodu, zašto onda nema komentara na youtub spotovima o tome !?
2. Zašto to tvrde i ostali forumaši (Gera, Adrian ,Vanhelsing G, faky,........)
3. Zašto na internetu ima toliko puno linkova na ovu temu;
4. Odakle Adrianu prevod jedne glave iz vaše Biblije..........
Pa zar su nama svima isprani mozgovi i svi smo mi, navedeni gore, u krivu i u zabludi
samo ste vi Adventisti u pravu.........
Smešni ste Adventist, žao mi vas je, ali ste sami odabrali taj put.
Izaberi moj. Vidiš kako ja imam odgovor na svako vaše pitanje kada je u pitanju BIBLIJA. Dok vi stalno morate da spamujete, kako bi se nekako izvukli, od mojih.
Jer moj put je Božiji, odatle meni ta pamet da vam odgovaram, a vi meni ne možete. I znaj - Nije to od moje pameti, inteligencije, znanja, čitanja, mudrosti,..............
to je od Boga !
Ne može se Biblija istinito spoznati bez Božije pomoći. A ja nikog nisam hteo da slušam, već pre istaživanja zavučem se u moju sobu, pa na kolena, pa udri najiskrenije......Bože daj mi tvoju istinu, jer vidiš da ne želim ničiju drugu............... Dok ti trčih kod tih tvojih pastora i kupuješ EGW knjige..............
Da se Bog povuče od mene, crveneo bih ja ovde kao
bulka. Odgovarao bih vam jednom u mesec dana, ili tri .......
Zato nikada nećete izaći sa mnom na kraj, i sa svim ostalim koji ovako traže ISTINU U
Bibliji ! A ne od
ljudi.
Prema tome taj tvoj
EKSTREMIZAM je u funkiciji nepoznavanja Biblije i nemanja odgovora jer si imao u tom mom postu na koji sada odgovaraš daleko važnije stvari nego ovo što lupetaš u vezi Adventističke Biblije.
Npr. Isaija 56 glava - O DOMU MOLITVE SVIM NARODIMA. A ti ni na jedno tako važno pitanje u vezi toga ne odgovri
!
Već - Ja ekstremista. Da u pravu si ja sam Mudžahedin, ali se ovde pretvaram da sam Hrišćanin ne bi li digao Ajfelkovu kulu u vazduh, samo ćuti nikom ne pričaj.........