Мораш да схватиш да се "борба" води са библијским аргументима, никако са научним. Јер ако неко тврди да је пророк и да доноси истину од Бога, ту само библијски аргументи долазе у обзир.
Adriane, pa to smo0 upravo ucinili i stalno cinimo, ati na nase biblijske dokaze, kazes da mi ucimo svoje v4ernike da je biblija prepravljene, iskvarena, a to smo ti dokazali d anije istina.
Posmatraj Veruju Adventisticke Crkve pa s euveri da svako od niujih pocivana Biblkiji, a ne nafiulkozofiji.
Adventistis u hriscani Boiblije koj98i visoko uzdiuzu Hrista i pisanu Bozju rec.
Nnego Adriane, jos n8ikad nam ne nadje zapovestu u Biblij8i na osnovu koje svetkujes nedelju?
Ima li je? kad se mo je videti???????
Ako za sve imas biblijske argumente, imas l8i mi zapovest u Biboliji koja od hriscana zahteva praznovanje nedelje?
----------------
Ти гледаш са потпуно другачијег становишта, зато многи и бивају заведени са свим тим секташким наукама и култовима. Све изгледа као брига за човека и његово здравље, а заправо се иза тога крије нешто што ти одбацујеш да уопште постоји. И сам си сведок шта људи све данас прихватају и каквим се празноверјима и окултним наукама баве, а да нису свесни одакле то долази и шта у ствари значи. Чак не постоји интересовање да се истражи и испита.
Adriane, pa zar tvoja sekta tako radi?
Zar iza toga sto govoris postoji politika, spekulasije bez istine i pravednosti koja se izrazava drzanjerm Bozjeg zakona?
Zar tvoja sekta ne sledi Hriista u svemu pa i u brizi o dobrobiti ljudi i njihovom zdrsavlju?
Ako je tako, oda je ta sekta zista opsna i treba je se cuvati, u poravu si.
-----------------------------
Овде атеизму места нема, јер ако уђеш у "линију ватре" у борби за коју мислиш да уопште не постоји, налазиш се као веома рањив и збуњен. То хоћу да ти кажем, ти си раније помислио да те ја сатанизујем и сл., а поента је да верујем да свако може да се покаје и обрати Богу. То је нада за сваког човека. Али то већ није на мени. све је на теби. Овде су многе ствари које не разумеш јер одбацујеш, зато ће те лукави и лицемерни подржавати све док нападаш њихове "непријатеље". Гледај и читај између редова.
Eto Adrian neprestano cita izmedju redova. Umesto fa replicira neciju izjavu onako kakva je, on to po svome prosiri i ono izmedju redova od istine proglasi laz. Taka ti je Adrianova sekta, moras se je zaista dobrpo cuvati.
-----------------------
11. Обуците се у све оружје Божије, да бисте се могли одржати против лукавства ђаволског:
12. Јер наш рат није с крвљу и с телом, него с поглаварима и властима, и с управитељима таме овог света, с духовима пакости испод неба.
13. Тога ради узмите све оружје Божије, да бисте се могли бранити у зли дан, и свршивши све одржати се.
14. Станите дакле опасавши бедра своја истином и обукавши се у оклоп правде,
15. И обувши ноге у приправу јеванђеља мира;
16. А сврх свега узмите штит вере о који ћете моћи погасити све распаљене стреле нечастивог;
17. И кацигу спасења узмите, и мач духовни који је реч Божија.
18. И сваком молитвом и мољењем молите се Богу духом без престанка, и уз то стражите са сваким трпљењем и молитвом за све свете, (Ефесцима 6)
Adriane, ja na ovo samo kazem: A M I N !
Upravo je tako. Svesni smo mi s kim se borimo, nije to Sarrdy, Adrian ili bilo ko drugi, nego se borimo sa onim ko podstice pojedince da se bore protiv istine. Bibilija jeste nasa odbrana. Ona je videlo na putu spasenja. Hristos je nas primer i niko drugi.
Borba jeste zestoka. Zato je Hristos rekao: "Koji pretrpi do karaja blago njemu." Matej 24,13.
---------------------
Јер мач духовни је реч Божија - Библија, то је све што ми имамо против лажних наука, пророка, култова, и зла oвoга света уопште.