Član
- Učlanjen(a)
- 01.02.2011
- Poruka
- 702
Adventisti !
Šta ćeš takvi ste. Jer vas vaša Crkva takvim napravi. Pa svako se u moj post može uveriti ko ode na besplatne kurseve zdrave hrane, pa tamo vidi koliko ima Adventista, koji vrebaju priliku da vas uvuku u svoju Crkvu.
U laži su kratke noge. Pa ne misliš da sam tolika budala da tako nešto izjavim BEZ ARGUMENATA !
Snešan si Laodikeja.
Ja znam da istina boli, ali ja moram upozoriti ljude u šta su Adventistini sve spremni, ne bi li pridobili nove članove. Znači ne pišem nikakve negativnosti, VEĆ SUVU ISTINU, sa ciljem da sačuvam ljude od pogibli !
Postovanje Sarrdy,
Drago mi je da si ovom izjavom potvrdio istinitost onoga sto sam danas pisao oi vam.
Vi nemate blage veze sta znaci biti Hristov sluga i vesnik istine u svetu.
Rekao sam ja da sam godine proveo u Srbiji i nikad me niko nije pozvao na nekakvo naucno, zdravstveno ili duhovno predavanje koje drzi pravoslavac. Vi svi kolektivno mirno spavate samo kad se probudite otvarate usta svoja da kritikujete one koji slede Hrista.
Adventisti su uvereni da su od Boga pozvani da obave misonski posao upravo sbog toga sto su ga oni koji se hvale svojom dugom istorijom zanemarili.
Tako svako predavanje, evangelizacija, seminar, sve je to usmereno objavljivanju Hristovog Jevandjelja, a mi smo sa tim ponosni i ne stidomo se toga delovanja.
------------------
Koliko puta smo rekli da hoćete Biblijsku laž da predstavite kao istinu !
Brate Sarrdy, molim te procitaj pazljivo ovo svoju recenicu.
Zelis sli ti to zaista da kazes, da mi "BIBLIJSKU LAZ ZELIMO DA PRETVORIMO U ISTINU?"
ZAR TI ZAISTA VERUJES DAU BIBLIJI POSTOJE LAZI?
Izgleda da ti je to lapus lingve. Nisi valjda to mislio sto si napisao, a ako jesi, onda skidam ti kapu.
----------------------
Pa nismo mi mala deca pa da nasednemo na te providne Adventističke trikove.
Da li smo trebali da slušamo laži Adventista, JS i Mormona i da sedimo skrštenih ruku !?
Ne Sarrdy, nego da ste vi oni za koje se predstavljate, Hristovi sledbenici, vi biste nam propovedali istinu, a mi bismo slusali. A ovako posto istine nemate, nista vam drugo i ne preostajete nego da izvrcete ono sto mi kazemo ili napisemo i pokusavate na lazan nacin da nas oblatite ptred ljudima.
Sto rece jedan Zagorac, nisu ljudi bedasti, svako vide gde je problem i ko ima istinu.
---------------
Pa ja nemam ni jednu jeres, niti bilo koga vodim u pogibli.
Sarrdy, to je ono sito sto su fariseji rekli Hristu. Oni su pravednici, a Hrisata nazvase knezom djavolskium.
-----------
A koliko vi imate JERESI,
Sta rece farisej, "Hvalim te Boze sto ja nisam kao ostali ljudi i kao onaj carinik".
Sarrdy, koji je otisao kusi opravdan onaj koji je priznavao svoje grehe ili hvalisavi farisej ko ji se pred drugima predstavljao kao pravednik?
Cuvaj se dobro da se ne uvrstas u savremene fariseje.
Sve najbolje
Pa kad malo bolje pogledam sta je sve ovde na forumu iznato protiv vase crkve-argumenti jasno je da ste vi taj farisej.